Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית יונדאי ולוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב הזמנתי את הרכב :)

יגיע רק במרץ-אפריל.. נצטרך לשכור רכב עד אז.

redzone ה250 זה כולל התקנה? בזאפ ראיתי הכי זול ב269 וזה נראה לי בלי התקנה.

http://www.cadence4u.co.il/bury-cc9040

קודם כל- מזל טוב, רכב חלומי.

אבל ספר קצת חוויות מהקנייה...

מה נתנו לך בסוף? צ'ופרים? הנחה?

איזה צבע לקחת?

הציעו הטבות במימון?

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משלוח הבא בדצמבר (מנהל סניף מרכזי בת"א אמר לי). רוצו לקנות! :-D

נ.ב

לי הוא הציע חיישני רוורס + קודן + אגרה בחינם (כלומר 120K ש"ח על הכביש על גרסת ה-DCT כמובן).

מעניין מה שאתה אומר...

לי הציעו גם את דגם האוטומט הפשוט יותר inspire ביותר מ- 120 על הכביש וזה עוד בימי המכירות המיוחדים שהיו להם לאחרונה. כן נתנו 80% מימון ללא ריבית אבל גם במזומן המחיר היה כ- 122-3 על הכביש.

אני מבין שזה היה בסוכנות ראשית?

מעניין לקפוץ לסוכנות משנה בפריפריה ולהשוות.

פורסם

יונדאי בסניף ת"א כמעט תמיד מציעים הנחות וצ'ופרים. בזמנו הציעו לי גם את ה-I10 עם קודנית, חיישני רוורס ואגרה ללא תוספת תשלום. מדובר בהטבות בשווי הנחה נכבדה (כ-7 אחוז) על רכב במחיר מצחיק. בכל אופן, בחרתי במרצדס SLK :lol: כן, הזוי ולא קשור- סיפור ארוך.

Lexus CT200H

פורסם

על הולוסטר בימי המכירות "המיוחדים" לא היו ממש הנחות רציניות אם בכלל, רק המימון (מה ששמעתי 50 אלף ללא ריבית).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם אתה שואל אותי אני חושב שזה טמטום לקנות רכב חדש מהחברה כשיש לך מלאי גדול יותר של רכבים עם 0 ק"מ שנת 2010/11 במחירים של 20-30K פחות מהמחיר המקורי של החברה!!!

אותם רכבים תקועים אצל היבואנים כמו עצם בגרון(באילת או בחיפה נדמה לי) ואם אתה רוצה רכב חדש(יונדאי I30 למשל) ולחסוך לעצמך סכום משמעותי שבו אתה יכול לעשות לא מעט דברים אז רק רכב שלא נמכר בשנתון שלו

אגב את אותם רכבים אתה מקבל ביחס לרכב מהחברה באספקה סופר-מיידית!

אם הייתי בוחר לקנות רכב חדש זה בטח לא מהחברה כשיש לך חצי מיליון רכבים תקועים שלא מצליחים להימכר וגם כשנמכרים אז בהפרשים גדולים

איפה תוכל לקנות אותם? היחידי שהציע מבצע כזה היה "קל אוטו", ושם זה נגמר.

פורסם
אם אתה שואל אותי אני חושב שזה טמטום לקנות רכב חדש מהחברה כשיש לך מלאי גדול יותר של רכבים עם 0 ק"מ שנת 2010/11 במחירים של 20-30K פחות מהמחיר המקורי של החברה!!!

אותם רכבים תקועים אצל היבואנים כמו עצם בגרון(באילת או בחיפה נדמה לי) ואם אתה רוצה רכב חדש(יונדאי I30 למשל) ולחסוך לעצמך סכום משמעותי שבו אתה יכול לעשות לא מעט דברים אז רק רכב שלא נמכר בשנתון שלו

אגב את אותם רכבים אתה מקבל ביחס לרכב מהחברה באספקה סופר-מיידית!

אם הייתי בוחר לקנות רכב חדש זה בטח לא מהחברה כשיש לך חצי מיליון רכבים תקועים שלא מצליחים להימכר וגם כשנמכרים אז בהפרשים גדולים

אלא שהוא רוצה דווקא וולוסטר. ואני מתקשה להאמין שאפשר למצוא אוטו כזה שבקושי נמכר כאן חודש ויש לו להבנתי ביקוש ער, במלאים של המכוניות עליהן אתה כותב.

ולרוכש הטרי הייתי ממליץ לא לזלזל בחיוניותם של חיישני הרברס. באוטו עם עיצוב כזה החלון האחורי אינו יותר מאשר ציור. חיישנים כאלו הכרחיים.

פורסם

טוב, קודם כל ביצעתי את ההזמנה בסוכנות המרכזית.

היה שם די עמוס וחיכיתי איזה חצי שעה עד שהתפנה נציג.:shock:

ההצעה שקיבלתי הייתה 113.5 עבור הרכב בתוספת קודנית, מצלמת רוורס, שמשות שנסגרות בנעילת האוטו ואגרת רישוי.

כעקרון הבנק אישר לי מימון של 100% בתנאים ממש טובים של פריים מינוס חצי(סטודנט בדיסקונט) וחשבתי שאני הולך לשלם במזומן.

שאלתי אותו אם הוא יכול לסדר לי הכל ב110 והוא אמר לי שאם זה במזומן אז כן.

בכל זאת הוא התעקש לספר לי על תוכנית מימון והתברר לי שהיא יותר כדאית.

התוכנית היא כזאת:

15-40% מקדמה

השלמה עד 50% ממחיר הרכב, ב30 תשלומים ללא ריבית.

ולאחר שנתיים וחצי אפשרות לשלם את ה50% הנותרים או להחזיר את הרכב, או להתקדם לרכב חדש.

בחרתי במקדמה של 15% ובתשלומים חודשיים של 1280 שקל.

ניסיתי להוריד את המחיר גם במימון, אבל הוא אמר שאי אפשר.

במעמד התשלום אני כנראה אוותר על מצלמת הרוורס ולכן זה יצא 112.5.

חשבתי הרבה על המצלמת רוורס. זה ממש מגניב לראות הכל במסך, אבל בטח המצלמה נמצאת על הבמפר האחורי וזה מקום שאוהבים לשפשף. נראה לי חבל על הכסף, עד היום הסתדרתי יופי בלי חיישנים ומצלמה.

לקחתי בצבע שחור. הייתה לי התלבטות בין האדום לשחור, אבל ראיתי את האדום בתצוגה ולא התלהבתי.

פורסם

שבת שלום,

ברכות לרגל הרכישה.

ראשית, אני מסכים איתך בנוגע למצלמת הרוורס, הואיל וכל תכליתה הוא להציג לך תמונת live של המתרחש מאחוריי הרכב, הרי שחיישני רוורס בהתקנה פרטית לאחר הרכישה יעשו את העבודה ויעלו "גג" 500 ש"ח כולל התקנה..!

בעניין מיקומה של המצלמה הנ"ל לדעתי אתה טועה, נאמר לך בסוכנות שהמצלמה תמוקם במרכז הבמפר האחורי או שמא אתה רק מניח הנחה? אני מעלה את העניין כי בדגם ה"עלית" המצלמה מותקנת בחלק התחתון של הסמל (בסמוך למנגנון פתיחת תא המטען).

מניסיון (מריר), עדיף כמה שפחות התקנות מקומיות!

בנוסף, באמת חשבת שהרכב בצבע שחור נראה טוב?! (כמובן שאין ויכוח בנושא הטעם האישי..) אני אומר זאת רק מאחר וגם אני כל הזמן הייתי מקובע בדעה שהולוסטר שלי תהיה שחורה ורק שחורה. מזל גדול היה לי שאת נסיעת המבחן ביצעתי על רכב שחור ובאותו רגע שראיתי את הרכב מגיע לחניה הבנתי ששחור הוא דווקא הצבע שהכי פחות מתאים לו ואני אפרט.. לדעתי השחור גורם לרכב להיראות "כבוי" ו"יבש" מהבחינה שהקימורים והבליטות בפח כאילו הופכים בלתי נראים וגם אתה מפסיד את כל האלמנטים של העיצוב.. השמשה האחורית (השחורה) שנמתחת עד לחצי שטח הגג והפלסטיקה (שחורה) העוטפת את יציאת האגזוז הכפול.. לטעמי כל אלה פשוט נבלעים ונמחקים כליל בצבע השחור והרכב פשוט "מאבד" מגובה השיק העצום שיש לו.

אני דווקא התעניינתי בצבע כחול לאחר שירדתי לגמרי מהשחור אבל רצה הגורל ולא היה במלאי, לכן הלכתי על האלטרנטיבה (המוצלחת מאוד) שהיתה זמינה - ולוסטר בלונדינית.

אין בכוונתי להניא אותך מבחירתך אלא רק להפנותך לפן נוסף בעניין, זכור שקיים הבדל של שמיים וארץ בין ה "look" של רכב העומד באולם תצוגה לבין כשהוא נוסע על הכביש.

ושאלה כללית לחברי הפורום: האם נצפתה ולוסטר ירוקה על כבישי ארצנו? זהו הצבע היחיד שטרם הזדמן לי לראות (מעניין מאוד איך הוא נראה על הכביש..).

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

אתמול היתי במרינה בהרצליה, ראיתי שתי וולסטר ירוקות ואחת שחורה.

האמת? הצבע שהכי אהבתי היה אפור עכבר. הצהוב גם מאוד מעניין!

Got To love It

פורסם

האמת? הצבע שהכי אהבתי היה אפור עכבר. הצהוב גם מאוד מעניין!

תודה!!!:-D:-D:-D:-D:-D

משום מה גם אני הכי אהבתי אפור עכבר...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל זאת הוא התעקש לספר לי על תוכנית מימון והתברר לי שהיא יותר כדאית.

התוכנית היא כזאת:

15-40% מקדמה

השלמה עד 50% ממחיר הרכב, ב30 תשלומים ללא ריבית.

ולאחר שנתיים וחצי אפשרות לשלם את ה50% הנותרים או להחזיר את הרכב, או להתקדם לרכב חדש.

בחרתי במקדמה של 15% ובתשלומים חודשיים של 1280 שקל.

אפשר הסבר למישהו שאין לו מושג ירוק בכלכלה?

למה זה יותר משתלם?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תודה על הברכות:wink:

לגבי הצבע, ראיתי אותו בביקורת של האתר בשחור וגם בסרטונים באינטרנט והוא נראה לי הכי יפה.

את האפורה ראיתי במציאות והיא נראית מעולה, אבל יש לי עכשיו מזדה אפורה ובא לי לגוון :-)

nirs_weet

זאת רק הנחה, לא שאלתי בסוכנות, פשוט ברוב הרכבים ראיתי שזה ככה.

dorosen לשאלתך:

תנאי המימון שקיבלתי מהבנק הם פריים מינוס חצי, שמהווים ריבית של 4 אחוז נכון להיום (הפריים היום הוא 4.5%).

יש האתר הבא, אתה מכניס לשם את הנתונים:

http://www.hilan.co.il/calc/LoanWizard.aspx

לדוגמא בחרתי סכום של 110K , שישים תשלומים(5 שנים), וריבית 4%.

הסכום שמקבלים הוא ניכוי חודשי של 2025.82. בהכפלת הסכום ב60 מקבלים 121549.2 שישולמו בפועל עבור המכונית.

כלומר 11.5 אלף יעלה המימון ל5 שנים.

לעומת זאת נחשב כעת כמה יעלה המימון שהם מציעים:

אני לוקח הלוואה של 16.5k בשביל המקדמה בריבית של 5% (פריים פלוס חצי, תנאים פחות טובים בגלל שזאת הלוואה לכל מטרה ולא הלוואה לרכישת רכב חדש, כמו במקרה הקודם).

את ההלוואה אני לוקח ל30 חודשים ומקבל לפי המחשבון באתר תשלום חודשים של 586 שקלים. בהכפלת הסכום ב30 מקבלים 17580. פחות 16500 = 1080 שח עלויות מימון עבור המקדמה.

ל30 התשלומים על סך 1280 שח אין עלויות מימון מכיוון שהם ניתנים ללא ריבית ע"י החברה.

כעת אנחנו מגיעים לשלב שבו אחרי 30 חודשים אנחנו צריכים לשלם 55K או להחזיר את הרכב.

במצב כזה נגיד שאני לוקח הלוואה מהבנק על כל הסכום ופורס את זה ל30 תשלומים (שוב בריבית של 5% , הלוואה לכל מטרה)

הסכום החודשי שיוצא הוא 1954. בהכפלה ב30 יוצא 58620. פחות 55000 = 3620 עלויות מימון עבור היתרה.

מכאן שסה"כ עלויות המימון בתוכנית המימון שהם מציעים הם:

1080 + 3620 = 4700.

והבדל בין המימון הבנקאי לבין המימון שלהם הוא 11500-4700 = 6800.

במידה ואני בוחר את אופציית המזומן, הסוכנות נותנת לי הנחה על 3500. במידה ואני לוקח את המימון אני מקבל הנחה של 6800 ולכן זה יותר כדאי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכאן שסה"כ עלויות המימון בתוכנית המימון שהם מציעים הם:

1080 + 3620 = 4700.

והבדל בין המימון הבנקאי לבין המימון שלהם הוא 11500-4700 = 6800.

במידה ואני בוחר את אופציית המזומן, הסוכנות נותנת לי הנחה על 3500. במידה ואני לוקח את המימון אני מקבל הנחה של 6800 ולכן זה יותר כדאי.

נראה לי שיש לך טעות בהשוואה הסופית, תתקן אותי אם אני טועה.

בהנחה שהרכב עולה 100k (עיגלתי לצורך ההסבר).

1) במזומן תקבל הנחה של 3.5, כלומר 96.5k.

2) בהלוואה מהבנק ריבית 11.5, כלומר 111.5k.

3) בהלוואה מיונדאי ריבית 4.7, כלומר 104.7k.

כלומר בסופו של יום (או שלוש שנים), עדיין תשלום המזומן יהיה זול יותר - אלא אם אני מפספס משהו וזה כנראה אם מוסיפים את הריבית על הפיקדון בבנק, שהיום זה לא כ"כ קורה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

=)

מזומן הכוונה מזומן מבחינת יונדאי. כלומר אם אני מעביר להם 110K מהבנק, הם מקבלים את זה כמזומן.

ולכן ההשוואה היא רק בין שני אלה:

2) בהלוואה מהבנק ריבית 11.5, כלומר 111.5k.

3) בהלוואה מיונדאי ריבית 4.7, כלומר 104.7k.

כמובן שאם באמת היה לי את כל הסכום בבנק והייתי בוחר לקנות בו רכב אז זה היה זול יותר מכל תוכנית מימון.

אבל לצערי אין לי:wink:

• תוכן חדש...