Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית יונדאי ולוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמשותף לאופל ולפולו ולרנו זה נוחות.

אני לא חושב שטעית במשהו כי בסופו של דבר VAG שומרים על ערך טוב ואם אתה לא מתכוון להחזיק את הרכב לאורך זמן - עשית החלטה נבונה - יהיה לך קל למכור את הרכב הזה יותר מהשתיים האחרות.

לגבי הסחיבה - אם המטרות שלך מהרכב צנועות אני בטוח שהוא יספק את הסחורה ובגדול.

ראיתי אותה ביום שישי האחרון (הלכנו לראות פורד אז אמרנו למה לא נלך לראות גם VAG) וממש אהבתי.

אני לא רוצה להשמע מוזר - אבל המושבים של הפולו היו נוחים לי יותר משל הג'טה וגם יותר מהפאסאט.

אבל אותו דבר מוזר גם קרה לי כשישבתי באופל אסטרה - המושבים שלה היו לי יותר נוחים מזו של האינסיגניה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התגובות הענייניות, אני מעריך שהרכב לא יישאר אצלי יותר מ 3-4 שנים, אני מתכנן לשלם עבורו את כל הסכום במהלך ה-3 שנים הקרובות כך שכשאגיע לסוף תקופה לא יהיו לי שום מחויבויות כלפי המימון ואוכל לעשות מה שאני רוצה לגבי רכב אחר ולכן הלכתי על הפולו מבחינת סחירות ושמירה על ערך.

הציפיות מהרכב בהחלט צנועות, אני לא טיפוס שלוחץ ומגיע ל-160, גג 120 על איילון בנסיעה רגועה.

שני המינוסים היחידים שקצת מעצבנים אותי הם:

1. עכשיו הלכתי לסוכנות לראות שוב את הרכב (גגג ממש מתחת למשרד שלי) וראיתי שמאחורה יש לו בולמי תוף??? זה נראה לי קצת מוזר לרכב כזה.

2. הבנתי שהמערכת מולטימדיה לא מקורית אלא תחליף סיני כלשהוא? זה נכון?

פורסם

אם המולטימדיה היא ROADROVER ולא מערכות הRCD של VAG אז כן - מדובר במערכת סינית זולה ופשוטה שחולקת מערכת הפעלה עם עוד מערכות מאוד דומות לה כמו ניפון למשל.

סה"כ מערכת פשוטה מאוד שמספקת את הסחורה - קרא לנו כבר פעם אחת שמסך המגע שלה נתקע ולא הגיב - כיבוי והדלקה פותר את זה.

הBT עובד נהדר.

הGPS עובד נהדר.

הCD והDVD בסדר גמור.

הקליטה של הרדיו סבירה ביותר.

איכות הצליל - טוב בשביל רמקולים חמש ורבע שמחוברים שם על המגבר הפנימי חייב להודות - מפתיע לטובה דווקא ואנחנו לא סובלים וזה אפילו מספק אותנו.

אני עם השטויות שלי כמובן רוצה לעשות שם משהו "קצת" יותר משכולל :-D אבל לאט לאט - בייבי סטפס.

בכל מקרה היא לא ממש רעה כמו שעושים אותה - תדאג שלא חותכים לך צמות חוטים ושההטענה של האייפון עובדת, האייפון שלי פרוץ ואני יודע שיש עם זה בעיה מסויימת - לא מצליח להטעין עם זאת כן מצליח לקרוא שירים ולפקד עליו - לא שזה חשוב לי כי מדובר ברכב של האשה ובמקרה הכי גרוע אני יכול להטעין מהמצת.

לאשה יש סמארטפון אז החיבור הזה לא רלוונטי כלפיה גם ככה.

USB של 32 גיגה ואני מסודר אפשר לאמר.

אם אתה תרצה להתקין שם מערכת טובה יותר - מותג כלשהוא, הכי זול שתמצא לדעתי זה JVC ואתה תצטרך להוסיף עוד שלוש אלפיות בערך - אם אתה מתכוון לשמוע ברמקולים המקוריים - עזוב אותך, תישאר עם הרווד רובר אבל אם אתה מתכוון להוסיף הגברה ורמקולים שמיועדים למטרה הזו - אם אתה יכול, תרשה לעצמך עוד קצת ותשדרג את המערכת למותג מוכר כלשהוא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
טוב, קודם כל ביצעתי את ההזמנה בסוכנות המרכזית.

היה שם די עמוס וחיכיתי איזה חצי שעה עד שהתפנה נציג.:shock:

ההצעה שקיבלתי הייתה 113.5 עבור הרכב בתוספת קודנית, מצלמת רוורס, שמשות שנסגרות בנעילת האוטו ואגרת רישוי.

כעקרון הבנק אישר לי מימון של 100% בתנאים ממש טובים של פריים מינוס חצי(סטודנט בדיסקונט) וחשבתי שאני הולך לשלם במזומן.

שאלתי אותו אם הוא יכול לסדר לי הכל ב110 והוא אמר לי שאם זה במזומן אז כן.

בכל זאת הוא התעקש לספר לי על תוכנית מימון והתברר לי שהיא יותר כדאית.

התוכנית היא כזאת:

15-40% מקדמה

השלמה עד 50% ממחיר הרכב, ב30 תשלומים ללא ריבית.

ולאחר שנתיים וחצי אפשרות לשלם את ה50% הנותרים או להחזיר את הרכב, או להתקדם לרכב חדש.

בחרתי במקדמה של 15% ובתשלומים חודשיים של 1280 שקל.

ניסיתי להוריד את המחיר גם במימון, אבל הוא אמר שאי אפשר.

במעמד התשלום אני כנראה אוותר על מצלמת הרוורס ולכן זה יצא 112.5.

חשבתי הרבה על המצלמת רוורס. זה ממש מגניב לראות הכל במסך, אבל בטח המצלמה נמצאת על הבמפר האחורי וזה מקום שאוהבים לשפשף. נראה לי חבל על הכסף, עד היום הסתדרתי יופי בלי חיישנים ומצלמה.

לקחתי בצבע שחור. הייתה לי התלבטות בין האדום לשחור, אבל ראיתי את האדום בתצוגה ולא התלהבתי.

זה תוכנית מיוחד לסטודנטים?

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה!!!

פשוט לא ראיתי את התוכנית מימון שלך באתר של יונדאי.

יש תוכניות שמתחילות ב20% ולא ראיתי שם אפשרות לולוסטר.

הדיל שלך נשמע ממש מעולה!

יש איזה "CATCH"?

פורסם

לא שאני יודע עליו.

הקץ' היחיד הוא שלא תוכל לקבל הנחה.

זה או לקבל הנחה או לקבל את תוכנית המימון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי היום ביונדאי תלאביב.

אמרו לי שהתוכנית הוא רק עבור האי25.

גם אמרו לי שרק יהיה מלאי בעוד 6 חודשים.

באסה...

פורסם

כן, למזמינים היום זה עוד כחצי שנה. למזמינים הראשונים של המלאי הקרוב, זה במרץ אפריל. הלוואי :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כן, למזמינים היום זה עוד כחצי שנה. למזמינים הראשונים של המלאי הקרוב, זה במרץ אפריל. הלוואי :roll:

מתי אתה הזמנת?

קנית במזומן?

תודה!

פורסם

הזמנת ב-2 ל-12 את הדגם שנכנס למחירון יומיים לפני (כלומר, במשלוח הראשון שיהיה לארץ של ולוסטר, אני אקבל את הרכב משום שהזמנתי אותו בין הראשונים). אני עוד לא שילמתי, רק הזמנתי (עם מקדמה כמובן). כנראה נלך על מזומן :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הזמנת ב-2 ל-12 את הדגם שנכנס למחירון יומיים לפני (כלומר, במשלוח הראשון שיהיה לארץ של ולוסטר, אני אקבל את הרכב משום שהזמנתי אותו בין הראשונים). אני עוד לא שילמתי, רק הזמנתי (עם מקדמה כמובן). כנראה נלך על מזומן :-)

אפשר לשאול אותך עוד כמה שאלות בפרטי? :)

תודה מראש!

פורסם
הוולוסטר למעשה היא המשך של היונדאי קופה שהופסק הייצור שלה ב-2008.

יונדאי היו חייבים להמשיך את הקופה כדי ליצור איזשהו רכב ספורט ובכך יצרו את הוולוסטר שהיא קופה לכל דבר, כמובן שהם היו חייבים גימיק שיווקי ויצרו דלת שלישית ש"הלהיבה" את הרוכשים...

לטעמי הגימיק של דלת שלישית בצד הוא נחמד אבל לא יותר מזה...

הוולוסטר נראית כמו I30 משודרגת אחרי מתיחת פנים קלה.

אגב לא ממש טרחתי לקרוא על המפרטים הטכניים של הוולוסטר ומישהו יודע אם היא מצויידת במנוע טורבו? ומה הנפחים שלה?

המחליפה של היונדאי קופה היא הג'נסיס קופה, תעשה קצת שיעורי בית.

הוולוסטר פותחה בקליפורניה, היא פונה לקהל צעיר שלא רוצה מכונית משעממת עיצובית, המחיר מעולה, התמורה ביחס למחיר היא גבוהה ועובדה שהיא מצליחה לא רע.

haters will hate

• תוכן חדש...