Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית יונדאי ולוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רגע, אם אני בא עם מזומן 120K ש"ח טיבין וטקילין שיש לי ביד, הם עושים לי הנחה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על הברכות:wink:

לגבי הצבע, ראיתי אותו בביקורת של האתר בשחור וגם בסרטונים באינטרנט והוא נראה לי הכי יפה.

את האפורה ראיתי במציאות והיא נראית מעולה, אבל יש לי עכשיו מזדה אפורה ובא לי לגוון :-)

nirs_weet

זאת רק הנחה, לא שאלתי בסוכנות, פשוט ברוב הרכבים ראיתי שזה ככה.

dorosen לשאלתך:

תנאי המימון שקיבלתי מהבנק הם פריים מינוס חצי, שמהווים ריבית של 4 אחוז נכון להיום (הפריים היום הוא 4.5%).

יש האתר הבא, אתה מכניס לשם את הנתונים:

http://www.hilan.co.il/calc/LoanWizard.aspx

לדוגמא בחרתי סכום של 110K , שישים תשלומים(5 שנים), וריבית 4%.

הסכום שמקבלים הוא ניכוי חודשי של 2025.82. בהכפלת הסכום ב60 מקבלים 121549.2 שישולמו בפועל עבור המכונית.

כלומר 11.5 אלף יעלה המימון ל5 שנים.

לעומת זאת נחשב כעת כמה יעלה המימון שהם מציעים:

אני לוקח הלוואה של 16.5k בשביל המקדמה בריבית של 5% (פריים פלוס חצי, תנאים פחות טובים בגלל שזאת הלוואה לכל מטרה ולא הלוואה לרכישת רכב חדש, כמו במקרה הקודם).

את ההלוואה אני לוקח ל30 חודשים ומקבל לפי המחשבון באתר תשלום חודשים של 586 שקלים. בהכפלת הסכום ב30 מקבלים 17580. פחות 16500 = 1080 שח עלויות מימון עבור המקדמה.

ל30 התשלומים על סך 1280 שח אין עלויות מימון מכיוון שהם ניתנים ללא ריבית ע"י החברה.

כעת אנחנו מגיעים לשלב שבו אחרי 30 חודשים אנחנו צריכים לשלם 55K או להחזיר את הרכב.

במצב כזה נגיד שאני לוקח הלוואה מהבנק על כל הסכום ופורס את זה ל30 תשלומים (שוב בריבית של 5% , הלוואה לכל מטרה)

הסכום החודשי שיוצא הוא 1954. בהכפלה ב30 יוצא 58620. פחות 55000 = 3620 עלויות מימון עבור היתרה.

מכאן שסה"כ עלויות המימון בתוכנית המימון שהם מציעים הם:

1080 + 3620 = 4700.

והבדל בין המימון הבנקאי לבין המימון שלהם הוא 11500-4700 = 6800.

במידה ואני בוחר את אופציית המזומן, הסוכנות נותנת לי הנחה על 3500. במידה ואני לוקח את המימון אני מקבל הנחה של 6800 ולכן זה יותר כדאי.

הם הרבה יותר חכמים ומתוחכמים...

עדיף לך לקחת את המזומן כי לטווח הארוך אתה תשלם פחות מאשר תשלם במימון.

הם מאכילים אותך לוקשים שאתה כאילו משלם פחות במימון אבל למעשה זה בדיוק ההיפך!

רק הריבית תאכל לך את הכיס וזה מניסיון של חבר טוב שקנה I30 ומשלם 4000 ש"ח לחודש(ביטוח+הלוואה) - כסף שלמעשה לא תמיד יש לך(ומה תגיד עליו, הוא עוד עובד בחברת חשמל).

אני לא אוהב להיות תקיף יותר מדי אבל כל העסקה הזאת היא אשלייה.

בכל זאת תתחדש

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אתה יודע, גם הלוואה בנקאית זה מימון.

אין לי את הכסף במזומן.

המימון שלהם יוצא יותר כדאי מהמימון הבנקאי.

שומאכר:

לא בדיוק, אני חושב פשוט שהם ייתנו לך את התוספות ואת האגרה בחינם.

פורסם

אז בעצם יוצא הנחה של 3.5 אלף ש"ח, שזו הנחה לא כלכך גבוהה למי שמשלם מזומן. נראה מה אוכל להוציא מהם (זה מה שהוצאתי גם ככה בלי מיקוח בכלל, כמו שרשמתי מקודם, ובלי להזכיר אפילו תשלום במזומן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

Kilka סחטין עליך, סטודנט שמחזיק וולוסטר? פשששש 8)

האמת שהכל נשמע מאוד פשוט, גם אחד תפרן ובלי הכסף זמין יכול לקנות וולוסטר.

לי גם אין את הכסף זמין ובהחלט הייתי נכנס כמוך להרפתקאה הזו רק שאצלי יש משהו גרוע יותר ממנהל בנק שצריך לאשר את העיסקה- לי יש אישה :evil:שהטילה ווטו על הוולוסטר בגלל שהיא לא משפחתית...

אני עדיין במסע שכנועים ויכול להיות שאשכיר אחת כדי להדליק אותה, רק שזה לא יעשה ההיפך...

היא נעולה על האיביזה שבמבצע...

בכל אופן, מזל טוב, מעריך את הביצים כי צריך כאלה בשביל להיכנס לעיסקה כזו.

אגב, בתכנון/דימיון שלי גם הייתי לוקח וולוסטר שחורה- הכי יפה.

תעשה חיים ותחזור לעדכן עם תמונות של הכלה כשהיא תגיע.

תודה על המידע המורחב והמפורט.

פורסם

הוולוסטר יותר רכב משפחתי מהאיביזה. היא משמעותית מרווחת ממנה והבגז שלה גדול משל האיביזה, ויחסית בהרבה. איזה יתרון יש לאיביזה מהבחינה הזו? שיש לה דלת נוספת וכביכול עוד מקום לאדם נוסף מאחורה? (ממש לא, אלא אם כן אתה רוצה שיימחצו שם), ואולי הראות לאחור טיפה יותר טובה. זהו.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוולוסטר יפה הרבה יותר מהרבה מכוניות בקטגוריה, 110K על הידנית נשמע טוב.

לגבי דיבורית BT, אל תחסוך מעצמך, יש לי בשתי הרכבים אחת של מוטורולה בשווי 500\600 שקל (קיבלתי 3 מהעבודה חינם), אם לא הייתי מקבל מהעבודה, הייתי הולך ומתקין.

זה בערך חצי מהקנס, וזה הרבה יותר נוח.

נכנס לרכב (משאיר BT פתוח בפלאפון, מתחבר אוטומטי עד 4 מכשירים, מיקרופון מעולה, רמקול חזק, שומעים ברור) באמת ששוה את הכסף.

כמובן שלא הייתי שם על זה יותר מ600 שקל. (בסוכנויות לוקחים גם 1000 בכיף).

עזוב אותך פיצרים ומסך ושיחה מזוהה, יש לי כמו קונטרולר עם 5 כפתורים (2-ווליום 2-שיחה 1-כללי), אני נותן לה פקודות שאני מדבר באנגלית (מבינה אותי טוב), וזהו.

(היא גם מקריאה לי את המספר רק באנגלית)

דגם IHF1000.

פורסם

גם אני הזמנתי את הרכב היום, צבע כחול מטאלי :)

העניין המבאס הוא שצריך לחכות עד מרץ - אפריל להגעת הרכב.

עכשיו הנציגה הודיעה לי שיכול להיות הוא יגיע מוקדם יותר, השאלה אם זה ראלי?או שזמני ההספקה הם מדוייקים תמיד.

פורסם

ריאלי, הם תמיד נותנים את הזמן הכי רחוק. אני מאמין שבינואר תקבל את הרכב.

הסופ"ש בע"ה אני גם אזמין, אעדכן.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אגיד שביטלתי הזמנה לסיאט לאון בגלל עלויות ביטוח אסטרונומיות, מחירי הביטוח של היונדאי הרבה יותר נורמאליים.

אני מאוד מקווה שבינואר אני אקבל את הרכב אין לי סבלנות לחכות לו.

פורסם

עדין לא מצליח להבין את ההתלהבות מהוולסטר. חוסכים על אנשים דלת והם משתוללים משימחה כאילו קטפו להם את הירח והכוכבים ונתנו להם באריזת מתנה. מה נוח בזה?! מה שימושי בזה?! עיצוב שונה ונראיית יפה, אין מה להגיד, אבל רכב ב110K צריך להיות שימושי לא מעוצב ופלצני.

פורסם

כל אחד והמטרה שלו מהרכב. אני חושב שהוא נוח יחסית ומרווח ואני צריך רכב לא גדול ובגג לוקח עוד שני אנשים ולזה הוולוסטר מספיקה

לא נדבר על עלויות אחזקה של יונדאי שלא גבוהות וביטוח זול ומחיר קנייה אטרקטיבי ואבזור מכובד לי זה מספיק ולא דיברתי פה על עיצוב.

לקחו רכב שנראה קופה הוסיפו לו עוד דלת לשימושיות עשו פה רעיון נחמד לדעתי.

פורסם
עדין לא מצליח להבין את ההתלהבות מהוולסטר. חוסכים על אנשים דלת והם משתוללים משימחה כאילו קטפו להם את הירח והכוכבים ונתנו להם באריזת מתנה. מה נוח בזה?! מה שימושי בזה?! עיצוב שונה ונראיית יפה' date=' אין מה להגיד, אבל רכב ב110K צריך להיות שימושי לא מעוצב ופלצני.[/quote']

למען הגילוי הנאות,

החלום הרטוב שלי היה אאודי TT מהדגם הישן, לאחר נסיעה קצרה ברכב האמור זרקתי לפח את החלום (מסיבות כאלו ואחרות).

נשארתי עם הפנטזיה האלטרנטיבית - השירוקו הידנית, אך לאחר בירור קצר של עלויות הביטוח ועוד שאר ירקות.. הוחלט לזנוח גם אותה (על מה ולמה כ"כ יקר..!?).

רצה הגורל ומספר ימים לאחר מכן, הופיעה כתבה בנוגע להשקתה של veloster. הלכתי לראות במה מדובר, שיפשפתי עיניים בפליאה לנוכח היצירה המעניינת (מבחינתי היא הרבה יותר ממעניינת כמובן) ופשוט נדלקתי עליה! ישיבה קצרה בפנים התעסקות עם הגיר הידני והבנתי שאני רוצה אותה. לאחר בירור עלויות עם הסוכנים השונים נקבעה הזמנה. והשאר היסטוריה...

בשורה התחתונה,

ברור שהולוסטר איננה מכונית משפחתית למשפחה המורחבת.. אבל אומר לך כך, בשונה מרכב קופה אחר, כשאני מעלה לרכב שני נוסעים מאחור הם לא צריכים להשתחל דרך פיר של כמה סנטימנטרים בודדים מהדלת הקדמית אלא נכנסים בבטחה דרך דלת ייעודית ונוחה.

הואיל והרכב מיוצר קודם כל לנהג, הרי שמבחינתי (הנהג) רכשתי רכב קופה מסוגנן ואף קיבלתי בונוס בצורת מבנה דלתות פרקטי יותר מבכל רכב קופה אחר.

מבחינתי, מדובר בפריצת דרך!

איש איש באמונתו יחיה

פורסם
עדין לא מצליח להבין את ההתלהבות מהוולסטר. חוסכים על אנשים דלת והם משתוללים משימחה כאילו קטפו להם את הירח והכוכבים ונתנו להם באריזת מתנה. מה נוח בזה?! מה שימושי בזה?! עיצוב שונה ונראיית יפה' date=' אין מה להגיד, אבל רכב ב110K צריך להיות שימושי לא מעוצב ופלצני.[/quote']

הוולוסטר למעשה היא המשך של היונדאי קופה שהופסק הייצור שלה ב-2008.

יונדאי היו חייבים להמשיך את הקופה כדי ליצור איזשהו רכב ספורט ובכך יצרו את הוולוסטר שהיא קופה לכל דבר, כמובן שהם היו חייבים גימיק שיווקי ויצרו דלת שלישית ש"הלהיבה" את הרוכשים...

לטעמי הגימיק של דלת שלישית בצד הוא נחמד אבל לא יותר מזה...

הוולוסטר נראית כמו I30 משודרגת אחרי מתיחת פנים קלה.

אגב לא ממש טרחתי לקרוא על המפרטים הטכניים של הוולוסטר ומישהו יודע אם היא מצויידת במנוע טורבו? ומה הנפחים שלה?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...