Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחדשתי במכשיר הנ"ל שאמור היה לענות על צרכיי באופן מלא (דיבורית, usb אחורי ומראה פשוט).

אך כאשר מדברים בפלאפון דרך דיבורית הבלוטוז' במכשיר, אני שומע מעולה את השיחה אך אותי לא שומעים כמעט. ואני נאלץ או לצעוק או להיצמד ממש לרמקול. דרך הפלאפון הגברתי את עוצמת השמע של הבלוטוז עד הסוף, ניסיתי לחפש בחוברת הדרכה על כיווני עוצמת המיקרופון שמחובר לרדיו-דיסק עצמו ואין שם.

מישהו מכיר אפשר כיוונון במכשיר אולי?

פורסם
המיקרופון ממוקם על הסכך שמש עם התופסן המקורי מהאריזה. אך אני נאלץ להיצמד למיקרופון שישמעו אותי.

אני מיקמתי את המיקרופון בדופן התחתון של המראה בעזרת הקליפס הדביק ושומעים בסדר.

לגבי עוצמת המיקרופון - אני יודע בוודאות שיש את זה ב- CZ501. אתה יכול להיכנס להגדרות המכשיר ע"י לחיצה ערוכה על D כאשר BLUETOOTH מחובר (חשוב שיהיה מחובר) ולחפש שם משהו בסגנון MIC VOLUME או MIC BOOST. לי לא היה צורך בזה, אבל אני יכול לבדוק לך בפעם הבאה שאהיה ברכב.

פורסם

טוב, אם זה עדיין מעניין, אז אני לא מצאתי את האפשרות הזאת ב CZ500.

ותיקון קטן: כדי לראת את הגדרות ה BT, לא מספיק שיהיה מחובר מקור BT כלשהו, אלה ה HU עצמו צריך להיות במצב BT.

פורסם

לפותח השירשור , יכול להיות שהחיבור של המיקרופון לרדיו דיסק לא מחובר כמו שצריך ?

תבדוק את העניין ואם זאת הבעיה אז תדביק באיזולירבנד כדי שלא יצא שוב .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

• תוכן חדש...