Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מנסה לעזור לחברה בחיפוש רכב ראשון.

מחפשת משהו קטן (נוסעת יחידה בד"כ) , אוטומט (ללא פשרה על ידני),

ק"מ צפוי בין 10-15K בשנה, צריך לסחוב עליות לאריאל וכדו'.

ההתעקשות שלה היא על גטס, אני מנסה להניא אותה מזה כי זו לא נראית לי בחירה מוצלחת במיוחד.

ניסתה למצוא פולו במצב טוב ללא הצלחה. פג'ו 206- קראתי כאן קצת על בעיות בגיר האוטומטי.

מה לגבי C3 אוטומטיות- בעיות הגיר זהות?

לא כל כך יודעת לאיזה עוד כיוונים ללכת.

אנא עזרתכם במיקוד לדגמים מסויימים- ומה ששוללים, כדאי שיהיה גם הסבר.

תודה :)

פורסם

מניסיון, ממליץ בחום על שתי מכוניות מתוצרת דייהטסו: סיריון 1300, או YRV 1300– שתיהן ניתן למצוא רק אוטומטיות.

שתיהן אמינות, זריזות, חסכוניות וחמודות. וגם פשוטות וזולות לאחזקה. הסיריון תהייה נפוצה יותר, ואולי מעט יקרה יותר ביחס ל-YRV -השנייה מרווחת יותר, מעוצבת כמעין מיניוואן קומפקטי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מצטרף להמלצה של קודמי,בגטס לפני 2007 היא לא חסוכנית בגירסה אוטומטית,40 אפשר להכניס 2007.

כמו כן יש לך גם את הגרנדה פונטו עדיפות ל1.4,יש לה גיר רובוטי הוא חסכוני כמו ידני אך צריך להתרגל אליו.

ב206 יש לפעמים בעיית לחץ סתומים בעלות של 2500 שקל,מתקנים ונוסעים הלאה.הרכב לעצמו נוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעיניי להעלות את התקציב ל-40K וללכת על הגטס זה די מצחיק. אם כבר עולים בתקציב, עדיף לחפש משהו קצת מעבר לגטס הבסיסית.

בנוגע לגרנדה פונטו לא יצא לי לשמוע תגובות, מה לגבי הפנדה? יכולה להכנס בתקציב? ומה הסיכוי למצוא אחת במצב טוב במימון?

בנוגע ל-206, תודה על החידוד. אני בטוחה שהיא תשמח לשמוע שזה כל הסיפור :)

אשמח להתייחסות בנוגע ל-C3 האוטומטית.

ואגב- מה ההבדל בין האוטומטי לרובוטי...?

פורסם

הפנדה לאדם אחד רכב מצוין,קטן,זול לאחזקה ומאוד חסכוני,מנגד לא חזק,לא מכיר את העליות באריאל אך פה בצפון יש גם עליות לא פשוטות,אז נוסעים 70,אבל בפנדות יותר ישנות יש 60 כ"ס.

אוטומט אני מאמין אתה יודע מזה אז,רובוט מנסה להיות כמו גיר ידני,יש לו מצמד המחשב מחליט מתי ללחוץ,בפועל אתה מקבל רכב עם צריכה כמעט כמו ידני,אך נסיעה פחות חלקה מאשר אוטומט,חלק מבעלי רכב רובוטי אומרים שצריך להוריד קצת את הרגל מהגז לפני העברת הילוך,חלק אומרים זה לא נורא,נסה לנסוע על אחת ותיראה.

לדעתי לC3 יש את אותה התיבה,אני מציע תריץ חיפוש לגבי הרכב יש פה לא מאט חומר.

לגבי הפנדה אתה מתכוון מחברת ליסינג?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...