Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

מחפש המלצה למוסך בירושלים לטיפול שוטף בגולף שנת 2001, וגם לשאול לגבי טיפול במוסך פולגסווגן מורשה בירושלים

תודה, יהודה

פורסם

מנסיון של כמה שנים, אני מטפל ברכבים שלי מתוצרת פולקסווגן ב"מוסך המכונית" בתלפיות, ברח' בית היוצר 16. זה מוסך מורשה שמתפקד בצורה מאוד מקצועית ואישית לעומת המוסך המרכזי. גם כשנגמרת האחריות, אני מעדיף לטפל במורשה, גם אם זה עולה לי קצת יותר. אם היית מאיזור המרכז, הייתי ממליץ על מוסך רון.

פורסם

כאחד שטיפל לא מעט בצ'מפיון ירושלים ובמוסכים בא"ת תלפיות. אני ממליץ לך בחום להשקיע קצת דלק וזמן ולטפל אצל מוסך רון ברחוב המסגר 36 בתל אביב. שווה כל אגורה. אני מטפל בגולף שלי אצל רון כמעט 4 שנים.

אחלה עבודה, חלפים, שירות אישי ומקצועיות ראויה לשבח.

תנסה.. ותראה.

אביעד אופק

Volkswagen Golf MK4 1.6cc100HP year 2000 Automatic.

פורסם

ומה ירושלמי אמור לעשות כמה שעות בתל אביב בלי רכב כשהאוטו במוסך?! לא צריך להגזים. עם כל הכבוד לרון שגם אני מפנה אליו חברים, נשמע חסר טעם ובזבוז זמן וכסף להגיע מירושלים לתל אביב בשביל טיפול.

פורסם
ומה ירושלמי אמור לעשות כמה שעות בתל אביב בלי רכב כשהאוטו במוסך?! לא צריך להגזים. עם כל הכבוד לרון שגם אני מפנה אליו חברים' date=' נשמע חסר טעם ובזבוז זמן וכסף להגיע מירושלים לתל אביב בשביל טיפול.[/quote']

תמיד יש לירושלמי מה לעשות בתל אביב :-)

10 דקות ברגל לרוטשילד ומכל הלב הפועם של מרכז תל אביב

Volkswagen Golf MK4 1.6cc100HP year 2000 Automatic.

פורסם
תמיד יש לירושלמי מה לעשות בתל אביב :-)

10 דקות ברגל לרוטשילד ומכל הלב הפועם של מרכז תל אביב

לא חשבתי על זה שרוטשילד באמת קרוב. יכול להביא איתו אוהל והלצטרף למחאה, אבל ברצינות, נראה לי בזבוז לרדת לתל אביב מירושלים בשביל טיפול שגרתי.

פורסם

שהיתה לי גולף טיפלתי בהתחלה במרכזי אח"כ עברתי לנירגד שזה כמו המרכזי רק יותר זול, ולבסוף הגעתי לרון.

יכול להמליץ על נירגד יש שם מכונאי בשם אלכס שהוא מקצועי כל השאר סתם מכונאים לא מקצועיים במיוחד.

• תוכן חדש...