Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כשבועיים קניתי רנו מגאן 2008 83 א' ק"מ מחב' ליסינג

סה"כ אני מרוצה מהרכב למעט בעיה אחת

בזמן עמידה הרכב טיפה רועד (מד בסל"ד יציב ואים קפיצות בטורים) גם ב D וגם ב P

לפני כן היה לי רנו מגאן 2002 והרכב לא רעד בכלל

במסגרת האחריות הכנסתי את הרכב פעמיים למוסך אך לטענת המוסך אין שום בעיה והרעידות סבירות ולא חריגות

האם זוהי תופעה מוכרת לרכב מהסוג הזה? או שמדובר על בעיה ברכב שלי?

פורסם

הייתה לי מגאן 2008 במשך שנה ולא הרגשתי רעידות מיוחדות בסרק. סיפורי נפנוף במוסכי יבואן יש בשפע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הרכב נקנה באלבר ובמסגרת האחריות מטופל במוסך הסדר

הרעידות עליהם אני מדבר הם למעשה מעין ויברציות קלות.זה לא שכל האוטו רועד...

במוסך טוענים שהרעידות סבירות ולא דורשות טיפול.

ומכיוון שמדובר ברעידות קלות מאוד קשה לאתר את מקורם...

האם שווה להתעקש או שרעידות קלות ברכב מהסוג הזה הם דבר נפוץ?

פורסם

נסה לבדוק אפשרות ניקוי של המנוע צעדים שבעקבותיו מתאפיינות תקלות זהות לתיאור שציינת במצבים בהם הרכב נתון במצב שהייה במקום ללא לחיצה על דוושת הבנזין ובכל זאת הסל"ד מרצד במקצת ולפיו גם הרכב רועד.

פורסם

המגאן מהשנים האלו היא מכונית מצויינת, קראסו אכן נותנים מסגרת אחריות מרשימה ומשתדלים לשפר את דימוייה בשוק.

לדעתי אם קונים מגאן שלא מאדם פרטי, עדיף לקנות בקראסו.

אכן המנוע לא רק שלא אמור לרעוד - בכלל לא יודעים שהוא קיים בסל"ד סרק בעמידה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
האם שווה להתעקש או שרעידות קלות ברכב מהסוג הזה הם דבר נפוץ?

תלוי בך. אם יש אחריות, אני הייתי מעתיק את מקום מגוריי למוסך היבואן כדי לפתור את הבעיה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היום הייתי במוסך מורשה רנו.הם אכן טענו שישנם רעידות אך מכיוון שהגעתי לפני הסגירה

הם לא הספיקו להעלות את הרכב על הליפט.לטענתם מדובר כנראה על אחד מהתושובות שחלשות וצריכות החלפה

כמה עולה להחליף תושבת במוסך מורשה רנו והאם יהיה זול משמעותית לבצע את התיקון במוסך רגיל ?

פורסם

היום שמתי לב שאם הרכב עומד בפקק בירידה וההילוך,אכן יש מעט מאוד רעידות (כשהעברתי להילוך סרק התופעה נעלמה),יתכן ומדובר בחיישן שמנסה לבצע בלימת מנוע ומשם הרעידות ?.

פורסם

אין דין רעידה אחת כדין חברתה.

תושבות ניתן להחליף במוסך מורשה שאינו שייך ליבואן, אני מאמין שזה יהיה יותר זול.

Winston S. Churchill -

פורסם

תראה, זה נכון שאתה באחריות, אבל אם המוסך מטעם האחריות רוצה לנפנף אותך כדי לחסוך אז לדעתי פשוט תבקש המלצה בפורום למוסך אמין שמכיר רנו במקום מגוריך ותיגש לבדיקה.

אם יעלו על משהו, מקסימום תשלם למוסך שלך על הבדיקה ותחזור למוסך מטעם האחריות שיבצע את התיקון.

Winston S. Churchill -

פורסם

היום הכנסתי את הרכב למוסך מורשה רנו

הם כיוונו את התושבות של המנוע ולא מצאו בעיה נוספת.לטענתם הרעידות סבירות לחלוטין.

ובכל רכבי רנו מגאן ישנם קצת רעידות.

עדיין הרכב קצת רועד בעמידה ואני כבר התייאשתי...

האם מישהו שנוהג על מגאן מהשנים הללו יכול לאמת שגם אצלו הרכב קצת רועד בעמידה?

אני לא מדבר על רעידה רצינית אך בכל זאת ישנם רעידות קלות ביחס לרנו מגאן 2002 בה נהגתי לפני כן

פורסם

גם אני קניתי באלבר רנו מגאן 2008 לפני כחודשים (מאוד מרוצה), אני מאוד אבל מאוד פדנט לגבי הרכב ולא שמתי לב בכלל לרעידות בהילוך סרק או במצבים כאלו שהאוטו עומד... תאמין לי שאם היו רעידות מסוג זה הייתי ישר הולך ומפעיל את האחראיות של המוסך.

על מנורה שרופה מקדימה אני מתכוון ללכת למוסך ולא לנסות להחליף לבד - גם במסגרת האחראיות....

• תוכן חדש...