Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שהספיק לראות חדשות בבוקר , מסתבר שהדורסים של לי זיתוני שברחו לצרפת נמצאים במשא ומתן עם המשטרה לגבי הסגרתם לארץ, לאחר הפסק דין של טל מור שהתקבל, חוששים הדורסים שגם הם יקבלו את אותו עונש ומכאן הם מנסים להגיע להסדר עם משטרת ישראל והתובעים, ידוע לדורסים שהסיכוי שיעצרו בצרפת כרגע די קטן וכנראה יש סיכוי לפי דעתי שהפרקליטות תגיע איתם להסדר כלשהו.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר קריאת גזר הדין ואת החלקים הנוגעים לחקירת התאונה מהכרעת הדין (ותודה לישה על הלינקים),

לא נותר גם לי אלא להסכים עם השופט!

טענות הנאשם, שבינתיים המציא איזה רכב נוסף ונתלה בכל טענה הזויה ככל שתהיה (נתפר בתפרים גסים, לדברי השופט).

עולה מדברי השופט שהיה מוטב שמרגע שהסגיר עצמו, יודה במיוחס לו ויביע חרטה כנה.

נניח לרגע שהטענה המופרכת של רכב נוסף נכונה, גם אז העונש ראוי על חלקו של הנאשם בתאונה.

הנאשם והמשפחה טוענים לעיוות דין, ואני מייחל שכל המשפטים ייערכו באופן שבו נערך המשפט הזה!

אני יכול לקבל טענות כלפי המשטרה שמעוניינת, מלבד חקר האמת, גם לסגור תיקים. אבל קו ההגנה ההזוי שבו נקט הנאשם ממש לא ברור לי, אני חושב שאני במקום עורכת הדין הייתי מסרב באיזשהו שלב לייצג אותו.

למרות זאת, ולמרות שהיו עדויות שיכלו להוביל את המשטרה אל הנאשם, אני חושב שההסגרה העצמית של הנאשם, בסופו של דבר, צריכה היתה להעניק לו איזושהי נקודת זכות במתן גזר הדין.

פורסם

לכל הזורקים אבנים במערכת המשפט, רואי השחורות ,האפליות והקונספירציות.

לפני כשנה וחצי 18.3.10 ניתן גזר הדין נגד ימיני הנהג שהרג את אהרונסון. בית המשפט המחוזי גזר עליו 20 שנות מאסר.

ביום 18.6.10 דורס טל מור את שניאור חשין.

ביום 12.1.11 חבריו של השופט מישאל חשין בבית המשפט העליון מפחיתים את העונש מ 20 שנה ל 14 שנה.

מה הם לא יודעים שמתנהל המשפט נגד הדורס של הבן של חברם?.

הרי בכך הם נתנו סיבה טובה ומספקת לשופט במשפט נגד טל מור לפסוק לו "רק " 12 שנה.

ודרך אגב התובע ביקש להשית על טל מור את העונש המקסימאלי הקבוע בחוק 20 שנה.

אז חלאס עם כל השטויות שאתם כותבים כאילו הייחוס , בנו של.. גרם להחרפת הענישה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז חלאס עם כל השטויות שאתם כותבים כאילו הייחוס , בנו של.. גרם להחרפת הענישה.

אני חושב שאם השב"ס יספק לו רק נייר טואלט טבול בצ'ילי זה בהחלט יחריף את הענישה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

http://www.mako.co.il/cars-magazine/editorial/Article-dd676a7f1153331006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

כתבה מרגיזה מאוד שעלתה במאקו. אני רוצה להגיב עליה פה: לא, אני לא יכול להיות טל מור הבא כי קודם כל אני לא אברח מזירת תאונה! אני לא שותה בכלל כשאני נוהג, במקרה הכי גרוע שליש בירה, ואני שוקל 110 קילו ככה שההשפעה של שליש בירה אפסית. אני לא אעשן סמים ואנהג! גם אם הוא היה שתוי והיה עוצר ולא בורח הוא לא היה מקבל כזה עונש חמור.

הנקודה התחתונה זה שהבן אדם ברח וחשב שלא יתפסו אותו כי פחד מעונש שהיה הרבה יותר קל אם היה נישאר שם, מתקשר לאמבולנס וממתין למשטרה .

פורסם

דרך אגב, רק בשביל ההשוואה. מאבטח הרמטכ"ל לשעבר למי שזוכר קיבל 8 שנים בפנים על ניסיון לאונס. לא אונס אלא ניסיון לאונס. אז שעושים השוואה בין עונשו של מור לבין עונשו של ארז אפרתי מגיעים למסקנה שעונשו של מור הוא כמעט מגוחך.

הפוך.

אפרתי אולי לא הצליח לבצע אונס, טכנית, אבל הוא כן הצליח להכות את הקורבן שלו יפה יפה. הוא גם עשה זאת בכוונה. הלך, תפס מישהי תמימה, גרר אותה לשיחים, דפק לה מכות רצח, וניסה לאנוס אותה. זה שבסוף הוא לא הצליח לדחוף את הבולבול שלו לא מוריד ממידת המסוכנות שלו.

הוא גם הכחיש ושיקר לאורך חלק גדול מהזמן. בניגוד למור, מדובר באדם אלים ומסוכן, שהוכיח שיש לו נטייה לאלימות. לחשוב שאדם כזה ייצא החוצה לחופשי תוך פחות משש שנים, זה הרבה יותר מדאיג מאשר שאידיוט כמו מור ישתחרר.

תקרא מה זה "לא אונס אלא ניסיון...", יענו, נסיבות מקלות לשיטתך:

אפרתי גרר את א' לשיחים שם השכיבה בכוח, תוך שהוא מכה אותה. הוא חנק אותה ע"י הצמדת ידו לגרונה ואיים שהוא יהרוג אותה. לאחר מכן אפרתי הפך את א' כשפניה לעבר האדמה הבוצית וגבה מופנה כלפי מעלה. בעודו מחזיקה בכוח ומונע ממנה להזעיק עזרה, הפשיט אפרתי את המתלוננת וניסה לבצע בה מעשה סדום. מכתב האישום עולה כי לאחר שלא הצליח בזממו, קרע הנאשם את בגדיה העליונים של המתלוננת וניסה לאונסה... כשהגיע ב' למקום, הוא הבחין ב-א' שוכבת על הארץ כשפלג גופה העליון חשוף בעוד אפרתי נשען עליה בברכו וחוסם את פיה בידו... בשלב הזה א' נחלצה מאחיזתו וקראה ל-ב' כי אינה מכירה את אפרתי והתחננה שיעזור לה. בתגובה לכך, אפרתי היכה את המתלוננת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם טל מור מסוכן. הוא נהג ללא רשיון, ובשכרות. גם אם היה שיכור עד שלא ידע שהוא שיכור, עוד כשנסע להשתכר עשה זאת ללא רשיון. נניח שלא ינתן לו רשיון נהיגה לכל ימי חייו. מי מבטיח שזה יעצור בעדו מלסכן אחרים? הרי כבר נהג ללא רשיון!

פורסם
זה לא שהוא רצח בכוונה הוא נבהל וברח

מי שנוהג ברכב ללא רשיון ובשכרות, נראה שאפשר לחשוב שעשה זאת בכוונה תחילה.

לא מדובר כאן בטעות שנגרמה באקראי: הטעות נגרמה כשהתיישב במושב הנהג.

פורסם
אני חושב שההסגרה העצמית של הנאשם, בסופו של דבר, צריכה היתה להעניק לו איזושהי נקודת זכות במתן גזר הדין.

הוא הסגיר עצמו כשידע שמספר הרכב שלו בידי המשטרה, ועשה זאת בשמונה בערב, מיד אחרי שהתראיין לערוץ 2 בתזמון מושלם (טיפ מקצועי: אם אתם מתראיינים, ורוצים לחזק את הנרטיב שלכם, עשו זאת כמה שיותר קרוב לשידור המהדורה, כך שלא יהיה זמן להפריך את הדברים או לקבל תגובה). מי שהולך ליועץ תקשורת לפני שהוא מסגיר את עצמו, אני לא חושב שיש מקום לראות בנכונותו להמשיך משם למשטרה אור חיובי (אם כי אולי הכיוון ההפוך נכון).

פורסם

תקרא מה זה "לא אונס אלא ניסיון...", יענו, נסיבות מקלות לשיטתך:

אפרתי גרר את א' לשיחים שם השכיבה בכוח, תוך שהוא מכה אותה. הוא חנק אותה ע"י הצמדת ידו לגרונה ואיים שהוא יהרוג אותה. לאחר מכן אפרתי הפך את א' כשפניה לעבר האדמה הבוצית וגבה מופנה כלפי מעלה. בעודו מחזיקה בכוח ומונע ממנה להזעיק עזרה, הפשיט אפרתי את המתלוננת וניסה לבצע בה מעשה סדום. מכתב האישום עולה כי לאחר שלא הצליח בזממו, קרע הנאשם את בגדיה העליונים של המתלוננת וניסה לאונסה... כשהגיע ב' למקום, הוא הבחין ב-א' שוכבת על הארץ כשפלג גופה העליון חשוף בעוד אפרתי נשען עליה בברכו וחוסם את פיה בידו... בשלב הזה א' נחלצה מאחיזתו וקראה ל-ב' כי אינה מכירה את אפרתי והתחננה שיעזור לה. בתגובה לכך, אפרתי היכה את המתלוננת.

מילא אם זה היה מגיע מ"סתם בן אדם מן הישוב" אבל עוד לחטוף את כל זה מבוגר לוט"ר ויחידה לאבטחת אישים, רק מלראות אימונים שלהם אני לא מקנא במי שאחד כזה "מתפוצץ" עליו, על אחת כמה וכמה כשמדובר באשה ובעבירה מינית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא זוכר מה קיבל אפרתי אבל גם הוא יצא בזול.

בארה"ב היו יודעים מה לעשות עם אחד כזה, אני בספק עם היה יוצא מהכלא בהליכה על הרגלים, אולי על הידים וגם זה לא בטוח.

אין מה לרחם על דרעקס כאלה, הם מזן רקוב ביותר ארחיק ואומר חסר תקנה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
לאאאאא. לפגוע ולברוח זה לעשות פשלה שעולה בחיי אדם, ואז להיות יותר מדי פחדן בשביל לעמוד מאחורי המעשים שלך. רצח מדרגה ראשונה זה כשאתה רואה הולך רגל ומחליט להרוג אותו בכוונה תחילה, או כשאתה מתעצבן על אשתך כי לא נתנה לך בלילה ומחליט להרוג אותה בשנתה.

ועוד לאאאאאא. 20 שנה זה עונש קל? נראה אותך יושב 20 ימים. 20 שבועות. 20 חודשים. אח"כ תדבר על 20 שנה כעל עונש קל.

רוני

לפגוע ולברוח מבחינתי זה רצח מדרגה ראשונה. כי לא מספיק שפגעת,אתה גם משאיר את זה שפגעת בו מדמם ומוטל בצד הדרך.זה רצח. גם אם הוא פחד,לפחות שיעצור ויזעיק מד"א. סורי,זה רצח לכל דבר.

גם אם הוא לא רצה להרוג את אותו הולך רגל בכוונה תחילה,מתוך עצבים או כעס או כל סיבה אחרת - הוא דרס והמשיך הלאה בדרכו. וזה זילזול והפקרות בחיי אדם,וזה לא מקובל בעיני וזה מרתיח אותי.

20 שנה זה עונש קל. ואין לי טעם להסתכל על עצמי "יושב" .

אדם שלקח חיים של אחרים,זילזל בחייו של האחר,הפקיר אותו למות ולא אחראי על זה,צריך לשלם.ויותר מ 20 שנה.

פורסם
http://www.mako.co.il/cars-magazine/editorial/Article-dd676a7f1153331006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

כתבה מרגיזה מאוד שעלתה במאקו. אני רוצה להגיב עליה פה: לא, אני לא יכול להיות טל מור הבא כי קודם כל אני לא אברח מזירת תאונה! אני לא שותה בכלל כשאני נוהג, במקרה הכי גרוע שליש בירה, ואני שוקל 110 קילו ככה שההשפעה של שליש בירה אפסית. אני לא אעשן סמים ואנהג! גם אם הוא היה שתוי והיה עוצר ולא בורח הוא לא היה מקבל כזה עונש חמור.

הנקודה התחתונה זה שהבן אדם ברח וחשב שלא יתפסו אותו כי פחד מעונש שהיה הרבה יותר קל אם היה נישאר שם, מתקשר לאמבולנס וממתין למשטרה .

באמת יש משהו מקומם בכתבה. העניין הוא שטל מור הוא לא הצמד סימון את ימיני. טל מור הוא אולי כן מסוג האנשים שעד לרגע התאונה יכולתי למצוא עצמי מתרועע בחברתם.

עם יד על הלב, לפני שנים רבות, בסביבות גיל 18, בשמחה משפחתית, קרה מצב ששתיתי הרבה יותר מדי. אבא שלי היה צריך לנהוג בדרך חזרה, והוא ביקש ממני להוציא את הרכב מהחניה. הסכמתי. לאחר מכן אבא שלי החליט שהוא ישאר עוד קצת. אני הייתי עם אחי וסבתי באוטו. לאחי לא היה רשיון. אני נהגתי מרחק של קילומטרים בודדים, בתוך העיר. הייתי מודע למצב וזו היתה אחת הנהיגות הזהירות ביותר שלי מעולם. הסתיימה בשלום (בלי תאונות לשמחתי, ובלי שוטרים גם לשמחתי)

כיום אני מגביל את עצמי לחצי ליטר בירה, ובלי משקאות חזקים יותר. במצב כזה, בלי סמים ועייפות, במשקלי הרב, ובגילי (עם הנסיון שלי בנהיגה ואופי הנהיגה שלי) אני חושב שאני כן כשיר לנהוג, ומאמין שכך גם מבחינת החוק. אני יכול לחשוב על עוד סיטואציה אחת או שתיים בהן לא הייתי צריך לשבת

מהבחינה הזאת לא אהיה לא מור ולא ירון ברכה.

הפקרת הנפגע, הנסיעה המהירה לצפון, טשטוש הראיות ומסכת השקרים - קשה לשפוט מהצד, אבל אני רוצה להאמין שזה רחוק ממני!

הוא הסגיר עצמו כשידע שמספר הרכב שלו בידי המשטרה...

מסריח, אבל לא הצעתי זיכוי. רק נקודת זכות. בכל זאת, לא ברח מהארץ.

פורסם

סתם למידע כללי וללא קשר למקרה הספציפי אלא בגלל הגל של מקרים כאלה לאחרונה.

יש כיום דיון בכנסת על החמרת הענישה בגין הפקרה! ובצדק!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...