Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל תאונה עם נפגעים המשטרה מעורבת.

זה אחד השלבים בתביעת ביטוח חובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משהו לא מסתדר לי בסיפור הזה...

אם אחיך הגיע לבית החולים למיון כתוצאה מתאונת דרכים, המשטרה צריכת להיות מעורבת באופן אוטומטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היא לא יכולה ללכת למשטרה לבדה, כי היו שולחים אותה הביתה - אין אירוע כזה שרשום אצלם, אין תלונה.

היו אומרים לה לחכות לזימון אחרי שתגישו תלונה.

תזכיר לי, כמה פעמים אתם, המתלוננים, כבר הייתם במשטרה לשווא?

אנחנו הגענו למשטרה 3 פעמים ובכל פעם לא רצו לקבל תלונה בגלל אי נוכחות בוחן תנועה.

הכוונה הייתה שנלך עם הנהגת ביחד בשביל להגיש תלונה ואז היא תוכל להגיש את התגובה שלה.

בקשר למעורבות המשטרה אחרי ההגעה למיון, אין לי תשובה כי לא הייתי נוכח שם, רק אבא שלי. אני אברר איתו מחר למה בית החולים לא הזמין משטרה. למרות שבדוח הרפואי מצויין שההגעה הייתה כתוצאה מתאונת דרכים.

שונא גזענים !.

פורסם
בכל תאונה עם נפגעים המשטרה מעורבת.

זה אחד השלבים בתביעת ביטוח חובה.

זאת אומרת שהנפגע לא יכול לתבוא את ביטוח החובה של הפוגע ללא התערבות משטרה? או שהוא יכול לעשות את זה אבל זה לא יניב דבר?

פורסם

לדעתי כן מדובר בפגע וברח!, להשאיר ילד בגיל כזה אחרי מכה כזו שהוא קיבל מרכב זו רשלנות גדולה מאוד, באותו הרגע הילד אמר שהכל בסדר אבל הוא לא יודע מה יכול לקרות לו, אחרי המכה שהוא קיבל ועזיבתה של הנהגת הפוגעת הילד היה יכול להתעלף או שיקרה לו משהו הרבה יותר חמור, כי באותו הרגע הילד לא מרגיש לא כאבים ולא כלום מהפחד.

היא הייתה צריכה להזעיק את המשטרה מייד ולדווח כדי שתגיע עזרה ראשונה.

בבית החולים הייתם צריכים לדווח על פגע וברח והמשטרה מיד מתערבת ולוקחת פרטים בעניין, היא פשוט חייבת.

וגם אם נניח והנהגת הייתה מתקשרת לפחות להורים או לא משנה מה הייתה עושה, היא הייתה חייבת להתייצב בתחנה ולדווח על המקרה ולמסור פרטים.

לגבי מקרה זה לדעתי אתה יכול לתבוע אותה, מצד שני אולי הנהגת הייתה תמימה ולא מודעת לחומרה וראתה שהכל בסדר איתו והמשיכה לדרכה למרות שזו לא הדרך, אבל אי ידיעה אינה פותרת מעונש, לשיקולך מה לעשות בעניין.

פורסם

בתור אבא לשני בנים (4 ו-7) אני מקבל צמרמורת בכל הגוף כשאני קורא ומבין מי באמת שומר עלינו ולמי הולכים כספיי המסים, זה באמת עובר כל גבול היחס המשפיל הזה של משטרת ישראל.

מציע לך אוליי להגיש את הסיפור של המקרה לאיזה תוכנית טלוויזיה/רדיו/עיתונות ואוליי שם יוכלו לעזור לך להגיע לצדק עם העבריינים לכל דבר בין אם זה הנהגת ובין אם היחס התת רמה של משטרת ישראל.

ביזיון למדינה :evil:

פורסם

גם אני אבא לשני בנים (2 ו-6) , ואני להבדיל מחברי הפורום שרואים כאן את כל הנסיבות המקלות, ולהבדיל מהשואל שהיה מוכן "לסגור את זה בשקט" מקווה שאותה נהגת תחטוף את אחד העונשים החמורים שנכנסו רק לאחרונה לספר החוקים על הפקרת פצוע.

אין לה שום נסיבות מקלות.

תשאלו את ההורים של אופיר בלחסן.

אסונות כאלו (ילד שקופץ לכביש) עלולים לקרות לכל אחד מאיתנו.

דווקא אם היתה עוצרת ומזעיקה את ההורים/עזרה רפואית היתה לי אליה כל האמפטיה שבעולם.

ברגע שהיא המשיכה לדרכה כאילו כלום, אני מקווה שהיא לא תנהג בקרוב בכביש ציבורי. ולזמן ארוך כמה שיותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
אנחנו מבחינתנו רציניו לסגור את העניין עם הנהגת בלי יותר מדי בלגן, אז הלכנו אליה הביתה על מנת לנהל איתה שיחה ולשכנע אותה ללכת למשטרה ולהודיע על תאונת דרכים במקום שאנחנו נגיש תלונה על פגע וברח.

מה עושים מכאן והלאה?

תשמע, אני לא כל כך מבין למה אתה מתעקש שהנהגת תלך ותדווח וכו' וכו'.

עצם הדיווח לאחר מעשה לא משנה את העובדה אם זה היה פגע וברח או לא (וזה לא היה).

נכון שהיא הייתה יכולה להגדיל ראש ולהתקשר לאמבולנס על מנת שיטפל בילד. אבל מה שהיא עשתה היה בגדר סביר מינוס - עצרה, בדקה, הכל בסדר, גם הדו"ח מהמיון לפי מה שאתה מספר מראה שלא היה כל נזק - אז לדעתי היא עומדת במבחן האדם הסביר.

ללכת לדווח למשטרה זה משהו שהיא לא צריכה לעשות וזאת סתם התעקשות לא רציונאלית מצידכם.

וגם אין מה ללכת איתה - זה לא העברת בעלות פה, המשטרה מקבלת תלונה, בודקת אותה ואז מחליטה אם היא רוצה להמשיך בחקירה ואת מי לזמן.

בוחן נוהג לבקר בזירה לפני שהוא חוקר את הנהג הפוגע (אלא אם כן זה במיידי בעת התאונה).

בקיצור - עזוב את הנהגת ההיא, אין לך מה ליצור איתה קשר או לשכנע אותה ללכת לתחנה.

לך לתחנה, תגיש תלונה, תגיש גם תלונה על איומים אם אתה מרגיש שהאב איים עלייך.

מפה הם יחליטו מה הם עושים.

אתה יכול גם להגיש תביעה לביטוח.

אבל שוב, אין לך שום סיבה שבעולם ליצור קשר נוסף עם הנהגת כעת לאחר שיש לך את הפרטים שלה. תן לרשויות החוק השונות לעשות את העבודה הזאת.

פורסם
לסגור עניין איתה, כמו שאמרתי מקודם, שהגברת תיגש מיוזמתה למשטרה ותודיע על תאונת דרכים עם נפגעים. ואז שתפעיל את הביטוח שלה בשביל לשאת בעלויות של מיון ואשפוז במקרה הצורך.

כרגע, היות והיא לא מעוניינת, אז אנחנו נגיש תלונה בעצמנו על תאונת דרכים והפקרת פצוע ואי מסירת פרטים מזהים ושהמדינה תסגור איתה עניין.

יותר ברור עכשיו ?.

בשביל תאונת עם נזקי גוף יש ביטוח, וחוץ מזה גם לאח שלך שהוא תלמיד בית ספר יש ביטוח מבית הספר שתקף 24 שעות ביממה (גם למקרים שהוא לא היה בבית הספר באותה שעה / שבוע / חודש וכו' )

וחוץ מזה היא לא חייבת להודות באשמה , ואם היא לא רוצה ללכת למשטרה היא גם לא חייבת, אני רק לא מבין למה הלכתם לדבר איתה בשביל שהיא תיגש למשטרה, כאשר אתם תתלוננו למשטרה היא תספר שאיימתם עליה כשהגעתם אליה הביתה במקום ללכת לתחנת המשטרה ולתת לשוטרים לטפל באירוע, ואז זה יכול להגיע גם אליכם

פורסם

אין לה שום נסיבות מקלות.

תשאלו את ההורים של אופיר בלחסן.

.

ההורים של אופיר בלחסן צריכים לשאול את עצמם למה הילד שלהם נסע על כלי רכב לא חוקי בכביש, ללא קסדה, וכאשר אין לו ידע בסיסי בחוקי תנועה וזהירות, ולכן לא נתן ז"ק לרכב שפגע בו בצורה שגם עזרה מיידית כנראה לא היתה משנה את מצבו.

הזוג שהיה ברכב אומנם לא יזכה בתואר חסיד אומות העולם לאור התנהגותם אחרי התאונה, אבל כל מה שקרה לפניה הוא באחריות ההורים.

פורסם

קצת קשה לי עם קור הרוח המשתקף מדבריך בי-רו.

ילד הוא רק ילד. מה שהוא עשה היה אולי לא בסדר, ובדיוק בגלל זה,אם תשים לב, כבר בפוסט הראשון שלי בשרשור הזה כתבתי, שאסונות איומים כאלה עלולים לקרות לכל נהג.

השאלה איך אתה מתנהג אחרי שזה קורה.

תראה, אני לא נוהג להתלהם. אתה יכול לבדוק את כל היסטורית ההודעות שלי. קשה לי עם השורה הבאה שאני עומד לכתוב.

אם הייתי יודע שמישהו שהיה פוגע חס ושלום , חס וחלילה, בבן שלי, (וממש לא משנה כרגע מי אשם בתאונה ומרשלנות של מי היא נגרמה) היה משאיר אותו מתבוסס בדמו על הכביש ונוסע לרחוץ את האוטו מדמו ולאכול ארוחת בוקר, אני נשבע לך שהייתי רוצח אותו במו ידי, רצח אכזרי, ולא משנה מה המחיר שהייתי משלם על כך.

אז זהו, למרות שזה נראה כמו טוקבק טיפוסי מווינט, זה באמת מרחשי ליבי.

והיית צריך לראות את הספל צ'ק לפני שערכתי את הפסקה האחרונה.

הכל אדום. כשאני מתרגש הדיסלקציה מרימה ראש ביתר שאת.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בתאונה של אמיר בלחסן נמצאו האשמים

אמיר בתאונה עצמה

ובני הזוג באשמת הפקרה.

אילו היו נשארים במקום כמצוות החוק היו יוצאים זכאים!!

ואני יכול להבין את נתקו כאשר כתב את אשר כתב , בייחוד לאור התנהלותם להמזוויעה אחר התאונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תשמע, אני לא כל כך מבין למה אתה מתעקש שהנהגת תלך ותדווח וכו' וכו'.

נכון שהיא הייתה יכולה להגדיל ראש ולהתקשר לאמבולנס על מנת שיטפל בילד. אבל מה שהיא עשתה היה בגדר סביר מינוס - עצרה, בדקה, הכל בסדר, גם הדו"ח מהמיון לפי מה שאתה מספר מראה שלא היה כל נזק - אז לדעתי היא עומדת במבחן האדם הסביר.

אדם סביר לא היה שואל ילד בן 10 שנמצא בהלם מהפגיעה, אם הוא בסדר או לא, כי אין לו את היכולת לקבוע.

עובדה שהוא אמר שהכל בסדר ושתי דקות אחרי התאונה, הילד התמוטט בכניסה של הבית.

בכל מקרה, הוגשה תלונה אתמול, הועברו כל הפרטים של הנהגת למשטרה והם מצידם יזמנו אותה לחקירה.

שונא גזענים !.

פורסם
אדם סביר לא היה שואל ילד בן 10 שנמצא בהלם מהפגיעה, אם הוא בסדר או לא, כי אין לו את היכולת לקבוע.

עובדה שהוא אמר שהכל בסדר ושתי דקות אחרי התאונה, הילד התמוטט בכניסה של הבית.

בכל מקרה, הוגשה תלונה אתמול, הועברו כל הפרטים של הנהגת למשטרה והם מצידם יזמנו אותה לחקירה.

אבל אדם שהיה רוצה להתחמק מתלונה והאשמות כן היה עושה זאת.

• תוכן חדש...