Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם תרחיב קצת לגבי הפשרות, ובמיוחד ביחס לניסיון שלך עם 10e.
אני כרגע גם עם 10e, ובינתיים מרוצה מאוד ולא מתכנן החלפה, אבל אס20 בהחלט על הכוונת לכשארצה להתחדש. 

עכשיו שמתי לב ששאלת לגבי הפשרות.
הפשרות הן גב פלסטיק ולא זכוכית, רזולוציית 1080 בלבד למסך ומסך לא מעוקל.

אף אחד מאלה לא מפריע לי כלל.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, Nemesis כתב:

ה S10e מכשיר נהדר. גודל מצויין ביד, מפרט טוב, וקורא טביעת אצבע טוב בהרבה מאשר ב S10 וגם ב S20 FE. הסוללה לצערי פשוט לא עומדת במשימה עבורי. לא מעט פעמים צריך לטעון כדי לשרוד את היום. ואם בטעות שכחתי לטעון בלילה, יום למחרת מתרוצץ אחרי מטען. נכון שזה פתיר בעזרת משמעת טעינה טובה יותר (נגיד הגעתי לעבודה, שמתי במטען, קיבלתי שיחה ולא מחזיר למטען) אבל לא רוצה להיות עבד של המכשיר. אצלי שימוש כבד יחסית. מחובר לשעון חכם כל הזמן, שני סימים פעילים, שני וואטסאפ ים במחשב ועוד חיבור Your phone ב bt למחשב. ייתכן וגרסת ה Snapdragon היתה טובה בהרבה בנושא הסוללה אבל אין.
ה S20 FE מכשיר מצויין בגדול, פותר את בעיית הסוללה, אבל הוא גדול לי מדי. נתתי לו צ'אנס שבועיים אבל היה לי לא נוח לשימוש. יחד עם חיישן טביעת אצבע בינוני, פעולת שליפה מהכיס, פתיחה ותפעול היו לא נוחות.

ה S21 יושב במקום טוב באמצע למרות שלא הייתי מתנגד שיהיה טיפלה יותר קטן.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

מוזר.. אני עם S10e כשנה ועדיין מגיע ל5-6 SOT ביום בממוצע. גם אצלי מחובר לשעון BT כל הזמן. בדוק מה רץ אצלך ברקע וכו' כי לא הגיוני הצורך לחבר את המכשיר הזה לקיר כל היום. אולי אתה נמצא רוב היום באיזור ללא קליטה?

פורסם

@omricn

אכן, בבית אני עם קליטה לא ככ טובה בשני הסימים. בטוח זה טוחן לא מעט את הסוללה.

אין לי ככ בעיה עם SOT, לא מגיע ל-5-6 שעות זמן מסך, אבל הסטנדביי טוחן את הסוללה.

פורסם
לפני 15 שעות, Nemesis כתב:

אין לי ככ בעיה עם SOT, לא מגיע ל-5-6 שעות זמן מסך, אבל הסטנדביי טוחן את הסוללה.

ממש מוזר. 

כניראה באמת עניין הקליטה טוחן את הסוללה. 

לזוגתי יש S10E וכמו כול טלפון מודרני עם אנדרואיד 10 ,הוא חי על אדי סוללה בסטנד ביי. 

פורסם
בתאריך 1.2.2021 בשעה 07:51, davemustaine87 כתב:

ממש מוזר. 

כניראה באמת עניין הקליטה טוחן את הסוללה. 

לזוגתי יש S10E וכמו כול טלפון מודרני עם אנדרואיד 10 ,הוא חי על אדי סוללה בסטנד ביי. 

עשיתי בדיקה עם ה- 10E כי לא איפסתי אותו עדיין.

בלי סימים ובלי סנכרון לשעון (העברתי אותו לטלפון החדש), מ-12 בלילה עד 8 בבוקר (8 שעות) הסוללה ירדה ב- 6%.

עם שני הסימים הסוללה ירדה ב-13% באותו פרק זמן.

• מעניין 1
פורסם

היי, 

מחפש המלצה לתחליף לפוקופון 2 שכנראה יעבור לאשתי שיש לה a2 עם אנדרויד נקי. 

בנוסף המלצה למכשיר ביניים טוב

אני מאוד מרוצה מהפוקופון, איתו כבר כמעט שנתיים ועובד מצוין, ה a2 על הפנים וכבר דורש החלפה, לאבא שלי a1 שגם דורש החלפה, אני שונא את האנדרויד הנקי או שפשוט התרגלתי ל miui. 

עבור אבא שלי מחפש מכשיר ביניים טוב, הוא לא צריך ביצועים אלא אמינות ושיעבוד טוב. 

מבחינתי usb c חובה וגם חיבור אוזניות 3.5.

תודה.

פורסם (נערך)

אולי שווה ליבדוק את הREALME 6?(מותג מבית OPPO שבעלים גם של וואן פלוס) לנתונים שלו הוא אמור לעלות יותר מ699 שמבקשים, כניראה בשביל לחדור לשוק שXIAOMI שולטת בו.

קניתי לאמא שלי, ניראה מכשיר חמוד מאוד למחיר, מצלמה טובה, מסך 90 הרץ, טעינה מהירה של 30W + מטען כלול וצ'יפסט מהיר עם 4GB/128GB.
אפילו יש מדבקה על המסך כבר וגם הקייס סיליקון אhכותי עם הגבהה בפינות של המסך להגנה טובה יותר, לא מאמין שלא קניתי אותו ב599 במבצעי BF :-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 51 דקות, phpclub כתב:

היי, 

מחפש המלצה לתחליף לפוקופון 2 שכנראה יעבור לאשתי שיש לה a2 עם אנדרויד נקי. 

בנוסף המלצה למכשיר ביניים טוב

אני כבר לקחתי הפסקה משיאומי, הספיקו לי הבאגים הקטנים המעצבנים שאין להם פתרון.
ה A1 שהיה לי - פיזית עדיין עובד אבל הסוללה מתה (כבר הזמנתי חדשה לפני חודש, טרם הגיעה). בכלל הסוללות בשיאומי לא מחזיקות מעבר לשנה, שנה וחצי. מעצבן. 
הטלפון הכי טוב שהיה להם היה ה Mi4c, הדגם אחריו (Mi5) ב long term היה פחות מוצלח (חיי סוללה, חיישן טביעת אצבע, באגים בלחצנים של ה MENU וכד') וה-A1 היה "בסדר" אבל נולד עם תקלה (שתיקנתי בעצמי) בלוח המודפס של מתג הכיבוי\הדלקה ולא היה מתחבר חזרה ל DATA אחרי מקום ללא קליטה...

לעצמי קניתי לפני שנה וחצי Huawei P20 Pro שעדיין עובד כמו ביום הראשון שיצא מהקופסא (סוללה מחזיקה כל היום, עובד פיקס בלי שום באגים, מצלמה בת XXXX ובכלל מכשיר פצצה).
את יתר המכשירים בבית העברתי בהדרגה לסמסונג ובבית כולם מרוצים - גם מהטאבלטים שלהם (T585+T510)  וגם מהטלפונים הניידים  (S9 של אישתי כבר בן שנתיים - ולילד קניתי לפני שבועיים A71 [זה הטופ של סדרת הביניים שלהם] - מסך ענק 6.7", זיהוי פנים, חיישן טביעת אצבע מתחת למסך, סוללה חזקה  4500mah עם 8GB RAM וזיכרון פנימי 128GB).
המחירים של ה A71 נעים בין 1260 ל 1600 שח. הזמנתי מ"שופרסל" (1399 ש"ח)  ולמרות שדיווחו על מכשיר באחריות יבואן "סלקום", הגיע מכשיר כדת וכדין של "סאני" (הגיע תוך יומיים-שלושה מרגע הרכישה עם שליח עד פתח הדלת). את המכשירים ביבוא מקביל (למרות שמפורסמים בכל פינה ברשת כאילו הם זמינים לרכישה) לא הצלחתי להשיג (אחרי שהזמנתי באתר - חזרו אליי טלפונית ואמרו "אזל מהמלאי").

המכשיר הגיע עם מטען מהיר מקורי וסט אוזניות (חוטי) בחיבור 3.5mm.
היציאה מהמכשיר היא USB C ו(לא התבלבלתי) גם היציאה מהמטען. כן, אתה מקבל כבל טעינה שבשני הקצוות שלו USB C.

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב, קיבלתי את LG G8s.

איך הוא ביחס לG7?

בעיקרון - אותו דבר עם כמה שינויים קטנים,

1) מסך OLED במקום IPS LCD, אבל רזולוציה נמוכה יותר. LG. הבינו שרזולוציה גבוהה עם מסך 6" זה לא מעניין אף אחד, אבל להקטין אותה עוזר לביצועים וחיי סוללה.

2) G8s יותר רחב די משמעותית מזה של G7, בעיניי זה חיסרון, יותר קשה לתפעל אותו ביד אחת. גם כבד יותר.

3) חיי סוללה טובים יותר, גם בגלל רזולוציה וגם סוללה עם יותר קיבולת (3550mA מול 3000 בG7)

4) גב זכוכית. חשבתי שכבר סיימו עם השטות הזאת, מסתבר שלא.

5) מצלמה קדמית יותר מוצלחת.

המסקנה שלי - האם לרוץ לשדרג G7 לG8? - אין סיבה. בסך הכל אבולוציה של הדגם הקודם, שיפרו חלק מהדברים, גרעו משהו אחר.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתמול הבאתי לאבא שלי אייפון SE, להחליף את ה-SE הישן שלו.

גב זכוכית זה דווקא יפה מאוד, לחמש שניות שאתה רואה אותו, עד שאתה שם מגן.

פלסטיק. טלפונים צריכים להיות עשויים מפלסטיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה למה אהבתי את העיצוב של מכשירי LUMIA של נוקיה עם ווינדוס, העיצוב של מכשירי הדגל היה בלתי שביר :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...