Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הניסיון שלי עם ה מייזו M2 היה עגום מאד - שני מכשירים שנרכשו בהפרש של שבוע, חיו 54 שבועות ומתו בהפרש של שבוע. לא מוכן לגעת בתוצרת הזו יותר. המכשירים הוחלפו על ידי מוטו G4 (וכך גם עוד שני מכשירים אחרים) - וגם ארבעת אלה אכזבו (במיוחד אחרי מוטו E, G, G2 שהיו מעולים), אם כי פחות, החזיקו בין שנה וחצי לשנתיים, אבל אחרי שנה החלו לסבול מחיי סוללה קצרים ומלא מעט התנהגויות מוזרות, בעיקר pocket calls בכל הזדמנות אפשרית, בלתי אפשרית ובמיוחד בלתי צפויה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עזרה בבקשה

מסתבר שהמשחק הזה כבד אש!

מה המכשיר הכי זול שיש לקנות פה ולא לזמין מחו"ל, שיריץ המשחק?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מה לגבי pocophone f1

עולה 1299שח ב ואללה שופס

אני בטוח שיריץ בלי בעיה, השאלה מה התקציב?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

תחשוב טוב-טוב אם כדאי לך להסתכן ולקנות משהו מחוץ לרשימה הזאת (מה שזול עולה ביוקר):

https://www.forbes.com/sites/erikkain/2018/10/12/heres-every-android-device-compatible-with-fortnite-battle-royale/#f7fdb2240270

שים לב שמכשירי דגל דור קודם (עלק דור קודם, כו-לה משנה שעברה) לרוב יתאימו למשימה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שים לב שרשום

Even if your phone isn’t on this list,

if it has the following specs it could still work:

RAM: 3GB or higher

GPU: Adreno 530 or higher, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 or higher.

האם יד שניה בא בחשבון?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

האמת שלפי מה שנכתב בדיון הזה אני קצת מאוכזב מפרויקט ה Android One.

עושה רושם שהעדכונים הגיעו רק בחודש האחרון בעוד שהסוני שלי (XZ2 Compact) קיבל את העדכון כבר באמצע אוקטובר.

ציפיתי שמכשירי ה One יקבלו את העדכון כמה שבועות בודדים אחרי הפיקסלים.

פורסם

בידיוק עמדתי לאמר שכבר כנעט ינואר ועדיין אין עידכון לA2 LITE ורק עשיתי בדיקה לעידכונים והרגע האו מראה שיש עידכון לPIE :-).

האמת גם אני שותף לדעה שלך, תמיד היו לי מכשירים סינים עם בלי רומים רשמיים/עידכונים ותמיד הייתי מחוייב לעשות רוט וכו' אז לבסוף הלכתי על אנדרואיד נקי ONE אבל במחשבה לאחור הייתי צריך ללכת על שיומי רגיל עם MIUI GLOBAL.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

וואלה רכשתי מכשיר חדש ולא רע ב-800 ש"ח. באמת שלא משנה לי אם העדכון יגיע חודש או שלושה חודשים אחרי הודו.

ההבטחה שלהם היא להמשיך לעדכן את המכשיר עוד מספר שנים, בניגוד לסתם דגם (או אפילו מכשיר דגל).

פורסם
בידיוק עמדתי לאמר שכבר כנעט ינואר ועדיין אין עידכון לA2 LITE ורק עשיתי בדיקה לעידכונים והרגע האו מראה שיש עידכון לPIE :-).

האמת גם אני שותף לדעה שלך, תמיד היו לי מכשירים סינים עם בלי רומים רשמיים/עידכונים ותמיד הייתי מחוייב לעשות רוט וכו' אז לבסוף הלכתי על אנדרואיד נקי ONE אבל במחשבה לאחור הייתי צריך ללכת על שיומי רגיל עם MIUI GLOBAL.

קבלתי עדכון ל-A2

מה אני אגיד לך, מהפך!

החיים שלי מתחלקים ללפני העדכון ולאחריו...

חווית המשתמש שלי עפה לשחקים חדשים. אפילו יש יותר זיונים בטינדר. מדהים!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מי ששדרג A1 (או A2) לאחרונה, אתם מצליחים להשתמש בוייז? אצלי הוא לא מצליח להתחבר ל-gps (גוגל מפס לעומתו כן מצליח, אז אני מניח שהבעיה לא חומרתית בgps עצמו).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כן, הצלחתי להשתמש ב WAZE.

מה שכן, באופן כללי גוגל מפות עובד הרבה יותר טוב ומהר עם הGPS, הוא משתמש גם ביותר רכיבים וזכרון מיקום של הטלפון, אז בWAZE לא מצליח להתאפס עם האנטנה הלווינית אז סגור אותו, פתח לרגע מפות ופתח מחדש.

פורסם
מי ששדרג A1 (או A2) לאחרונה, אתם מצליחים להשתמש בוייז? אצלי הוא לא מצליח להתחבר ל-gps (גוגל מפס לעומתו כן מצליח, אז אני מניח שהבעיה לא חומרתית בgps עצמו).
אצלי עובד בלי בעיה

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...