Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי רכב גרנד ויטרה ארוכה,דגם AL,שנת 2008.

רציתי להתיעץ בנוגע להגבהת הרכב... יתרונות וחסרונות?

יש לי כמה שאלות:

1-האם כדאי בנוסף ל-4 מיגונים להגביה את המכונית ע"י 4 קפיצים או 2 קפיצים+2 בולמים אחוריים?.

2- האם הגבהה כזאת לא תפגע בנסיעה החלקה והרכה של האוטו על הכביש בלי הקפיצים?.

תודה מראש :)

פורסם

היתרונות של הגבהת הרכב הם בעבירות משופרת בשטח ואפקט השופוני בכביש.

החסרונות תלויים ברמת ההגבהה ככל שתגביה יותר תגרום לשחיקה גבוהה יותר במנגנוני ההנעה [ציריות\דיפרנציאל] בגלל זויות בגלגלי השיניים .

כמו כן אתה מגביה את הרכב מה שאומר שמרכז הכובד שלך עולה וגורם לעליה באפשרות להתהפכות בתנאי נהיגה קיצוניים.

נוחות הנהיגה תפגם במידה ותכניס ספייסרים בקפיצים [השיטה הכי זולה ומהירה להגבהת הרכב] בשיטה הזאת נפגם לך מהלך המתלה ויגרום לשיכוך פחות טוב מה שיגרום לנסיעה קופצנית וקשיחה.

מקווה שעזרתי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שלום

אני מבין שאתה די חדש בנושא.

הכנסת מיגונים, מצויין.

דעתי האישית:

תתחיל לטייל, תרגיש את האוטו, תעשה מסלולים בדרגות שונות, תנסה לאפיין את הדרישות של מהרכב.

אם תרגיש שבשטח חסר לך גובה (מקבל מכות הגחון, גם בנהיגה נכונה) תשקול לבצעה הגבהה.

אל תיתרגש שהמיגון נפגע, זה בסדר, זהו תפקידו.

אגב לא תמיד ההגבה פוגעת בהתנהגות הרכב, בכל זאת אתה מחליף לסט שהוא משופר ומתאים לרכב שלך.

אני יכול להגיד לך שאני עם פראדו מוגבה, ולאחר ההגבה יש שיפור מפחינת יציבות, צניחה של הפרונט, הרכב הרבה פחות מתנדנד (פראדו קצר).

אגב אני ידרתי מהיילקס, אז מפחינתי גם הבולמים של הסט המוגבה, רכים ונעימים.

אז אין מה לישלול מייד.

אבל קודם תתחיל, שתחליט תמיד אפשר להתקין.

תהנה מהאוטו ובהצלחה.

פלג_

• תוכן חדש...