Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג צעיר [ 17 ] , פיג'ו או רכב אחר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להביא רכב יש תקציב של 10,000 בערך [ רק לרכב , ביטוח על ההורים ] .

חיפשתי רכב שנראה טוב לטעמי , אמין , ולא צורך יותר מידי דלק .

בהתחלה הייתה לי התלבטות בין פיג'ו 106 ל 306 . החלטתי ללכת על 306 , באמת מצאתי כמה שנראות במצב טוב , כמובן שבדקתי את כל האופציות והסוגים [ הרצתי פה חיפוש בפורום קראתי כל אשכול שיכלתי חחח ]

עכשיו מצאתי אחת דגם XT במצב טוב 1800 הבנתי שהם עושות בעיות במנוע ולא משתלם להביא אותה .

אמרתי טוב נלך על 1600 / 1400 מצאתי כמה .. וכמה אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שלא כדי לא ללכת בכלל על פיג'ו למה האוטו עושה בעיות ? , כאילו אני לא מבין איזה ניגודים אנשים כותבים שהאוטו טוב, ויש אנשים שכותבים שהאוטו חרא .

שבכללי מכוניות צרפתיות חרא בשנים האלה [ אני מדבר מכוניות עד שנת 2000 ] .

אבא שלי הציע לי ללכת על דייהסטו סיריון [ נפח מנוע 1000 ] , תאמת גם לא אהבתי תצורה של הרכב וגם לא את זה שיש רק מנוע 1000 .

קיצור אני לא יודע מה לעשות , אני צריך יעוץ אנשים שבאמת ישש להם פיג'ו או שיש להם רכב שהם יכולים באמת להמליץ עליו מניסיון אישי ולא ממה שהם שומעים .

ד"א אני מביע את האוטו ררק שנה עד הצבא כנראה , אז אני לא רוצה שיהיה לי אוטו שאני יצטרך לקנות ולהשקיע עליו חוץ מטיפולים שוטפים , ודלק .

אני יודע שאין ממש דבר כזה כאילו מישהו שיכול לנבא מה באמת יקרה לאוטו , אני פשוט רוצה רכב אמין שיהיה לו תסיכוי הכי קטן שיעשה לי בעיות .

- למי שיש המלצה , רק ידני בבקשה .

תודה אנשים שבוע טוב :)

פורסם

פיג'ו 306 במנועים 1600 -1800 באמת בעיתית, ומנוע , 1400 0 תקלות מנסיון אישי אחלה רכב נוח, מרווח, סוחב בסדר גמור,( חיפה פרויד וכדו') אחיזת כביש ברמה גבוהה חסכוני יש בעיה עם המזגן בגלל שהוא אינו מקורי ונוטה להתקלקל, והקטע שאין הגה כוח אלה שני הדברים שגרמו לי למכור את הרכב תעשה את השיקולים שלך

בהצלחה דוד!

פורסם

מכיר מחברים - למרות הסטיגמות, הרכבים מתפקדים יפה מאוד (שלושה רכבי פג'ו, 2 306 ואחד 406 שהוחלף עקב תאונה). שנתונים של סוף ה-90 תחילת 2000, בקיצור בול מה שאתה מחפש. אחד 1.4, אחד 1.6 וה-406 הייתה 1.8.

כלומר לא צפויות בעיות מיוחדות, תלוי כמובן במצב הרכב הספציפי וכמובן ב"מזל".

פורסם

תודה רבה חברים , לפי מה שהבנתי אתם אומרים שסתם יש סטיגמות על האוטו , והרכבים עצמם מתפקידים טוב מאוד , אם טופל ויטופל כראוי .

בנוסף הייתי רוצה לשמוע עוד דעות , ואולי גם המלצות על רכבים אחרים , ראיתי פה באזור פולקסווגן גולף אני חושב [ לא הסתפקתי לראות דגם ] מנוע 1.6 נראת במצב טוב, מה דעתכם על המכוניות מסוג פולקסווגן ?

פורסם

אני רכשתי פג'ו 106 ראלי , שעזוב פג'ו, עוד דגם שאנשים מחפשים כדי לקרוע.

וחיפשתי אחת כמו שצריך, שילמתי גם בהתאם, וקניתי מטופלת ושמורה.

ואפילו שהיד נחשבת "גבוהה" הרכב מדהים.

לפי דעתי תחפש טוב טוב, כי בכל זאת מדובר במשהו שאם הוא לא מטופל, זה לא יעלה לך 10 אלף, זה יעלה 20 אלף בסוף.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

גולף ב 10K תהיה ישנה למדי,אני במקומך הייתי מתמקד במכוניות יותר חדשות,שרייד למשל רכב אמין,306 אך עדיף1.4,אקסנט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם תמצא 306 שמורה ומטופלת על ידי הבעלים לא צריכה להיות לרכב בעיות מיוחדות,

מלבד בלאי קבוע של הרכב עם הזמן שחולף.

החלפים זולים ביחס לרכבים אחרים, ובתור נהג חדש עם רכב ראשון הוא יהיה אמין, וזול לאחזקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברשותי פיג'ו 306 1.6 שנת 1996 כבר שמונה שנים (אני יד 2).

בשנים האחרונות הייתי צריך להחליף הרבה חלקים שעלו במצטבר הרבה כסף (יחסית). אני מניח שמכונית יפנית "רגילה" מהשנתונים הנ"ל תהיה אמינה יותר וזולה יותר לתחזוקה.

אני משקיע בה ומקבל בתמורה את האוטו הכי כייפי שיש לנהיגה ומגיע לכל מקום, ממטולה ועד אילת.

המנוע אמין יחסית ולא נתקעתי איתה בחיים.

בקיצור, אם אתה מחפש ראש שקט כדאי שתחפש במקום אחר.

פורסם

alon_bm איזה חלקים החלפת ברכב שזה הגיע לסכומים גבוהים כל כך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עד שנת 2008 יצא בעיקר טיפולים ותיקונים קטנים (1500-3000 ש"ח לשנה).

2008 - החלפת גומיות שסתומים, ידית אורות, אנטנה, תפוח הגה, שיפוץ ברקסים אחוריים, מאוורר מנוע ימני.

2009 - משאבת מים+ רצועת תזמון, אגזוזים, מאוורר מנוע שמאלי, צינור קרניים, מנגנון חלון חשמלי, קלאץ.

2010 - משאבות בלם, צלחות בלם, גומיות סעפת יניקה.

2011 - רדיאטור, מתלה אחורי.

כמובן לא רשמתי צמיגים ומצברים וגז מזגן שצריך למלא כל שנה כי יש דליפה מהמדחס.

פורסם

רדיאטור, משאבת מים, אגזוז אלו חלקים שמתבלים ולרכב משנת 96 זה הגיוני ביותר להחליף.

(רצועת תזמון) מחליפים בכל רכב.

יכל להיות שרכשת רכב שכבר היו לו תקלות מרובות לפני והתוצאות לא אחרו להופיע.

ל'

פורסם

התקלות האלה צצו 5 שנים אחרי שרכשתי את הרכב.

אין ספק שאלה תקלות סבירות לרכב בגיל כזה אבל אני מניח (וגם קצת מנסיון) שרכבים יפנים יחזיקו יותר זמן מעמד.

בכל מקרה, אני חושב שהרכב הזה שווה את זה אבל מי שמחפש משהו זול לתחזוקה יש רכבים יותר מתאימים.

• תוכן חדש...