Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה חסכונית ובטוחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי חיפוש ודיפדוף אחרי נושאים מעניינים בפורום זה , ויש לא מעט, מצאתי התייחסות מאוד רצינית לנושא חיסכון בדלק בחתימה של EILY ( מדריך הפורום להפחתת צריכת הדלק - נחסוך בדלק, נשמור על הסביבה! שווה לשנן ולרענן!),

מאחר ואני סבור כי זה נושא חשוב במעלה, אצרף כאן מאמרים בנושא אשר נכתבו בפרשן באמצע 2008:

מדריך לנהיגה נבונה, בטיחות ובחיסכון בדלק איור רלוונטי למאמר

מדריך לנהיגה נבונה 2

קריאה מהנה, אשמח לענות על כל שאלה ותגובה.8)

כדור הארץ הולך ונכחד, רק אנו יכולים להצילו :conf:

פורסם

תודה בעבור האזכור :-)

אכן נושא חשוב מאין כמוהו!

אמנם רכבי לא מהחסכוניים ביותר, אבל אני מנסה ליישם את כל הכללים, ומגיע לתוצאות מרשימות.

נסיעות בתוך העיר - רק לצורך הובלות (קניות וכו'), ובחוץ - נעזר רבות בבקרת שיוט.

מלבד העצות האלה, נתקלתי במאמר של רוני אהרנוביץ, ממנו למדתי בנוסף, להשתדל שלא להאיץ בעליות!

פורסם
תודה בעבור האזכור :-)

אכן נושא חשוב מאין כמוהו!

אמנם רכבי לא מהחסכוניים ביותר, אבל אני מנסה ליישם את כל הכללים, ומגיע לתוצאות מרשימות.

נסיעות בתוך העיר - רק לצורך הובלות (קניות וכו'), ובחוץ - נעזר רבות בבקרת שיוט.

מלבד העצות האלה, נתקלתי במאמר של רוני אהרנוביץ, ממנו למדתי בנוסף, להשתדל שלא להאיץ בעליות!

קראתי את ההפנייה שלך, מאוד מעניין ומתחבר מאוד לטקטיקה שלי רק עם הסברים מעט יותר מסובכים. לגבי עליות, עדיף להישאר בהילוך נמוך יותר על מנת לסחוט פחות את המנוע, הילוך גבוה מידי יאמץ את המנוע וגם אם על פניו נשתמש במינימום מצערת, מנועים מודרנים יקזזו זאת ע"י פתיחת מנוע צעדים גדול ייותר וסגירת משאב אוויר, כמובן אם יש מקום (דבר קשה בארץ) לפתח מהירות שיוט, אזי השאיפה להילוך גבוה יותר יכולה לעזור הכל , תלוי כמובן באחוז העלייה. ההבדל דין תיבה ידנית או אוטומטית , ישנו אך נהג עם רגש ידע לנהל את שתיהן. נקודתית אצלי , ובפעם הראשונה שיש לי תיבה אוטו.., יש גם בחירה ידנית ,טיפטרוניק , (C5 דיזל 110כ"ס בין 15 ל-18 קמ/ליטר)העוזרת בניהול היחסים.:idea:

מעל הכל ולפני התרכזות בחיסכון, לא לאבד את רמת הבטיחות על הכביש , הרי כולנו רוצים להגיע בשלום:roll:,

כדור הארץ הולך ונכחד, רק אנו יכולים להצילו :conf:

• תוכן חדש...