Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

300 איביזות כתומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם כבר העלו את זה, אבל יש גרסה מוגבלת של 300 יחידות של הרכב הזה, כמה מהתוספות

בא רק בכתום ( גם בתוך הרכב ) , גלגלים 17 סגסוגת שחורה, גג פנורמי לאורך כל הגג , 106 כוח סוס , מנוע 1600

ומשום מה המראות הצדדיות שחורות ... אבל אוטו ממש יפה

http://www.carshowp.com/2010-ibiza-sc-limited-edition/

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מדהים!! :not_worthy: :not_worthy: :not_worthy:

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אוטו שנראה ככה צריך להיות מגובה ע"י מנוע ראוי, ולא פולניה זקנה מתחת למכסה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

באמת חבל שזה רק מנוע של 1.6 אם היו משתילים לה את ה1.4 TSI המשופר כמו שיש בשירוקו שמפיק 160 סוסים זה היה יושב עליה בול =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
25 אלף דולר..

לעוד מישהו כואב?!?!?

למה שיכאב?

הרכב עולה 20,600 אירו. לפי שער חליפין היום מדובר על קצת יותר מ100 אלף שקל.

החישוב לפי שער דולר קצת נמוך יותר כיוון שהמחיר הדולרי אינו כולל מיסוי אמריקאי שמשתנה בהתאם למע"מ בכל STATE.

בכל מקרה, זה מחיר "מחירון". כמו בפרסומי ה"החל" שיש בארץ. משמע על הכביש אתה צריך להוסיף עוד כסף עבור X, Y ו-Z לפני שאתה מתחיל לחרוך צמיגים.

נחזור לענייננו, לפני פחות משנה הרכב הזה נמכר במסגרת מבצע בארץ באותו שילוב (מנוע 1.6 עם גיר ידני) ב80 ומשהו אלף שקל.

כנס היום לסוכנות של סיאט - המחיר מאוד קרוב לזה של הרכב בגרמניה. עם התמקחות מספקת אני מאמין שאפילו יותר זול.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פשוט בדיחה, לשלם כ21K פאונד על איביזה? לא משנה איזה בודי קיט או אבזור יצמידו לה עדיין מדובר בסיאט איביזה ועל כל המשתמע מכך.

באותו מחיר ניתן כבר לקנות בבריטניה A4/אקורד או לחליפין אקליפס ספיידר/RX-8 להרפתקנים.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

האמת שממש אהבתי את התוצאה.

חבל שלא מוציאים גרסאות ספורטיביות כאלה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נראת האמת כמו בדיחה רעה. למה לעזאזל ליצר רכב שנראה חזק, עצבני כשהוא בעצם לא?

כמו לנסות להלביש על צ׳יוואווה עור של פיטבול.

• תוכן חדש...