Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

בין הציוד שהסב לי צער להשאיר אצל גרושתי היתה ערכת הקפה שלי, שכללה פריטים שאספתי עם הזמן (כלומר לא ערכה קנויה מוכנה).

עכשיו אני מעוניין לרכוש ערכה מוכנה חדשה, ואני מבולבל מהמגוון ומהמחירים (בין 150 ל 300 ש"ח...).

האם שווה להשקיע בערכה ובה גזייה אלפינית, שיש לה ראש בנפרד מהמיכל? עד כה הסתפקתי בגזיה רוטופליים פשוטה שעשתה יופי של עבודה. אין לי כרגע כלום חוץ מכפית וגפרורים, כך שאני צריך הכל כולל כוסות סרוחית :wink:.

אה, חשוב גם שאוכל לשאת את הערכה בטיול רגלי (בערכה הקודמת זה היה פשוט כי היה לה תיק גב שאילתרתי).

תודה רבה למכווינים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתמש הרבה בערכת קפה, אבל שלי נמצאת בג'יפ. אם אתה צועד איתה, אל תקנה ערכה מוכנה. קנה ראש +בלונים, קנה שרוול עם כוסות זכוכית (אם אתה בדרום ת"א יש חנויות שמוכרות את הכוסות האלה בגרושים), קנה שרוול שמתברג אחד על השני לקפה/סוכר/צמחים, ותאלתר תיק גב קטן. הערכות המוכנות לא יתאימו לך לנשיאה על הגב. הן יעילות רק אם הן יותר זולות כערכה מאשר רכישת כל תכולתן בנפרד, או אם אתה זורק אותן ברכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אתה מטייל איתה על הגב אז ההמלצה שלי היא:

כוסות נירוסטה. קלות ונכנסות אחת בשניה. לא זכוכית שהיא חומר כבד ושביר.

ראש גזייה אלפיני. היתרון שלו הוא משקל נמוך יחסית לרוטופליים. החיסרון שלו הוא במחיר ושמחיר הבלונים המתברגים הוא בערך פי 3 יחסית לבלוני נעיצה (כשמשווים את כמות הגז שבהם)

פינג'ן פשוט יעשה את העבודה.

לסוכר ולקפה קופסאות פלסטיק מתברגות שיאטמו טוב.

אני משתמש בכפיות חד פעמיות מעץ. קלות מאוד וניתן להשתמש כרב פעמי.

אם זה לאוטו, תקנה את מה שנוח לך לתפעל. המשקל פחות חשוב.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יש גם כירת רוטופליים אלפינית: http://www.amgazit.co.il/productspec.asp?id=211

הטוב מכל העולמות.

כשאני חושב על זה, יש לי שלוש ערכות מסוגים שונים: שסתום, גז נע וניקוב. הגז נע הכי קומפקטית ושלושתן עם ראשי רוטופליים.

אם גודל משחק תפקיד מכריע, לך על הגז נע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גז נע? אצלי זה בילט אין... :onfire:

סורבל, תודה, אבל אני פריק של כוסות סרוחית בפק"ל קפה שלי...

אני מחר ביום רגוע יחסית, אז אקפוץ ואבדוק אופציות. למרות שאני מאמין בבניה עצמית של ערכות נראה לי שהפעם אתפנק בסט מוכן. אני אלך על גזיית רוטופליים ניקוב כמו קודם, לפי מה שאתם אומרים האלפינית נחמדה אבל יקרה הרבה יותר.

תרמיל נשיאה לגב אני אאלתר בהזדמנות אחרת, זה פחות קריטי בחודשי הקיץ.

נראה לי שאוכל לסגור את הסיפור בפחות מ-200 ש"ח לכל הערכה. אעדכן אחרי הרכישה.

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מתכוון להשקעה לטווח ארוך אז אולי אפילו כדאי לקנות בנזיניה, קניתי אחת ומחזיקה אצלי כבר כמעט עשור - אין צורך בגז.. ועובד גם על עראק אם אין ברירה.

אם לא אז בכל מקרה הייתי ממליץ לך לנסות את האלפיניות - איכות חיים אחרת.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

נרכשה ערכה כזו, ועכשיו כשפתחתי אותה ראיתי שההברגה של ראש הגזיה פגומה.

צריך ללכת להחליף - זול זה יקר.

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב, גם הגזיה השניה תקולה ומפיצה להבות לכל עבר, כולל מפתחי האוורור, במקום להבת הרוטופליים המרוכזת.

לא נותר לי אלא להזהיר את חברי הפורום מרכישת גזיות של קמפטאון Camptown - שתיים משתיים זה כבר מוגזם, ועכשיו נראה מה יהיה בחנות כשאשוב לשם מחר...

Winston S. Churchill -

פורסם

גם לי הייתה בעיה עם camptown.

קניתי ערכת קפה בתיק מרופד

רוטופליים למיכל ניקוב, החזיקה כשנה (בשימוש מצומצם, אולי 10 פעמים)

ואז הגז התחיל לברוח (זה קרה כשהחלפתי בלון).. זה עלה ב2-3 בלונים עד שהבנתי את הפואנטה - כנראה שהגומיה הלכה.

את הגזיה הבאה אקנה מאמגזית לדעתי, ובצורת הברגה.

יש בלון הברגה גדול של 400 מיל'/גרם ב40 שקל אפילו בהום סנטר, ככה שזה מתקזז עם הנוחות של הפירוק. (וגם הבטיחות).

פורסם

הבעיה שלי עם הרוטופליים זה הרעש - זה נשמע כמו מנוע סילון בהרצה...

עד שהקפה מוכן אי אפשר לדבר או לשמוע מוזיקה...

פורסם

לי יש את הערכה הזו של אמגזית ואני מאוד מרוצה.

http://www.web2all.co.il/maps/Page11293.asp?cat=191&id=468

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
הבעיה שלי עם הרוטופליים זה הרעש - זה נשמע כמו מנוע סילון בהרצה...

עד שהקפה מוכן אי אפשר לדבר או לשמוע מוזיקה...

היתרון ברעש שהיא מפיקה הוא הכיבוי. אז אתה יודע להעריך את השקט.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

בדיוק. מה גם שאחרי שהמים מגיעים לרתיחה הראשונית אתה מוריד את הלהבה ואז יש שקט יחסי.

לי יש את הערכה הזו של אמגזית ואני מאוד מרוצה.

http://www.web2all.co.il/maps/Page11293.asp?cat=191&id=468

אני בטוח שהיא טובה, אבל במחיר שלה אני מצפה לקבל אספקת בפלים חינם לכל מקום בו אני משתמש בה.

Winston S. Churchill -

פורסם

מצד שני, את הערכה של קמפטאון רכשת בזול וההמשך ידוע...

"כה אמר הרב שמר: 'זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה'".

אני קונה רק מוצרים של אמגזית ובינתיים אין בכלל תלונות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גזיות רוטופליים ניקוב / הברגה של אמגזית עולות 139 ש"ח.

גזיות ניקוב "גנריות" ראיתי גם ב99 ש"ח.. אבל אני חושב שזה לא כדאי.

את שאר הסט תוכל להרכיב לבד מהמוצרים שאתה רוצה.

• תוכן חדש...