Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צריך עזרה ואין לי מושג מה לחפש אפילו ,עד היום (מרבית חיי) נסעתי בקטנוע (ואם תשאלו אותי זה הכי כיף ונוח).

כיום השתנה הצורך ואישתי מצווה עליי לקנות רכב ומהר , התקציב עומד על כ 70 אלף ש"ח.

הצרכים הם כדלקמן :

נסיעות יומיומיות של כ 60 ק"מ . (בינעירוני).

שישי קניות בעיר וסופ"ש בצפון או בדרום.

אנחנו צריכים אוטו שיהיה נוח לעגלה ולקניות, מקום לרגליים שלי (כ 1.9 מטר) ונוח לחנייה.

מה אתם ממליצים המומחים?

אפשר לגרד עוד 5 אלף מסבתא היקרה....(-:

פורסם

ידני מתאים?

אם כן אפשר לרכוש חדש,יש פאביה וקליאו,הם נחשבות לסופר מיני,וקליאו דווקא די מרווחת,שווה ללכת ולראות את שתיהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה נשמע אחלה מכוניות קליאו ופאביה אבל

ידני זה קצת בעייתי לאשתי , היא עשתה רשיון על אוטומט , יש כאלה באוטומט באותו מחיר?

פורסם

קטנות אוטומטיות כמו פאביה או קליאו עולות קצת יותר כחדשות, בסביבות ה-90 אלף ש"ח. ב-70-75 אלף ש"ח אפשר למצוא כאלו משומשות, כמו גם קטנות משומשות אחרות - מאזדה 2, סוזוקי סוויפט וכו'.

אני הייתי ממליץ לך על כיוון אחר ושונה - ניסאן נוט. מכונית משפחתית די מרווחת מבפנים אבל לא גדולה מבחוץ. זריזה וזולה לאחזקה.

פורסם
קטנות אוטומטיות כמו פאביה או קליאו עולות קצת יותר כחדשות, בסביבות ה-90 אלף ש"ח. ב-70-75 אלף ש"ח אפשר למצוא כאלו משומשות, כמו גם קטנות משומשות אחרות - מאזדה 2, סוזוקי סוויפט וכו'.

אני הייתי ממליץ לך על כיוון אחר ושונה - ניסאן נוט. מכונית משפחתית די מרווחת מבפנים אבל לא גדולה מבחוץ. זריזה וזולה לאחזקה.

מה עם ניסאן טידה 2008 ? מישהו יכול להמליץ ? שמעתם משהו על הרכב ?

פורסם

עם ניסן טידה היה לי ניסיון בנסיעה לצפון(מירושלים) אפשר להגיד שהרכב נחמד, נוח לנסיעה ומבפנים הכל טוב ויפה, אבל צורך המון דלק כ1/9 ומראה חיצוני שלא בדיוק מסובב ראשים .

אם הרכבים הקטנים יותר יכולים לעזור לך למרות תא המטען הקטן הייתי ממליץ לך לחפש יותר רכבים קטנים.

יש שקודה פאביה בשנתון 2008 אוטו' שיוכלו לענות לך או ניסן נוט כמו שהוזכר .

מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט הייתי מוריד גם כן בגלל צריכת הדלק שצורכות כמו רכב משפחתי כמו מאזדה3, טידה, פוקוס שהן הרבה יותר טובות לטעמי .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יונדאי I20

2009-2010

תתאים בדיוק לזוג צעיר עם תינוק. מחיר רכישה נמוך יחסית לשנתון, אבזור מעולה, מרווחת ובטוחה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...