Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיר לא מכבד את ה-D - פאסאט 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לאחרונה זיהיתי מצב מפחיד ברכב. בעיות גיר. וכולם יודעים שבפאסאט גיר זה כואב.

יש לי את הגירסא עם המנוע V6 4MOTION טיפטרוניק.

התופעה היא: בהאצה, או בנסיעה, בהילוך גבוה במהירות יחסית נמוכה להילוך, הגיר קצת מתחרפן. תחושה של קפיצות קלות של הסיבובי מנוע בנסיעה, כאילו שהוא רוצה להעביר להילוך נמוך יותר אבל אז משנה את דעתו. הוא מתחיל להקפיץ מעת את הטורים ואז חוזר לקדומות. כל זה קורה יחסית בצורה עדינה אך מורגשת.

היום גיליתי, שאם באותו הרגע אני מעביר לטיפטרוניק - הרכב נוסע חלק! מחזיר מיד ל-D מתחיל להתחרפן. מחזיר לטיפ' - נוסע חלק. בקיצור, בדקתי את זה כל הדרך הביתה ואני רואה קשר ישיר למצב הD ולחירפונים.

מישהו יכול להגיד לי מה קורה שם? זה כנירא משהו ממוחשב שמא היה תקלה מכנית גם בטיפ זה היה מתחרפן.

אשמח להצעות לפני ביקור במוסך.

רון, כנירא אבוא אליך. אבל תנו קצת מידע בבקשה למי שיש נסיון עם מצב דומה.

תודה רבה רבה, המשך ערב רגוע

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לדעתי מדובר בתקלה בחיישן כלשהו כמו חיישן מצב מצערת או חיישן מהירות רכב(VSS).

האם מד המהירות משתגע בזמן שהגיר משתגע?

צריך להתחבר עם סורק תקלות ולנסות לתפוס את הבעיה בזמן אמת, במידה ולא מפיע קוד תקלה הקשור לבעיה.

פורסם

האמת לא ראיתי שמד המהירות משתגע. יכול להיות אולי קשר ישיר למחשב גיר? כי זה קורה רק במצב D

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...