Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מיצובישי האנטר 4X2 והייתי מעוניין לקבל חוות דעת לגביי אמינות, איכות תא נוסעים, יכולת שטח, וכו'

פורסם

דגם 4X2 ואתה רוצה שטח?

רד במודל ותוכל להרשות לעצמך גם 4X4

הייתה לי פעם מליסינג האנטר ידנית 4X4 הדגם הפשוט,

רכב נחמד, אך יותר הלהיבה אותי הניסאן נווארה/איסוזו איפון

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

עד לא מזמן היה לי האנטר שישמש אותי לעבודה, הדגם החדש יותר 2010 ומעלה הוא עם ארגז גדול מאוד, 20 סנט' יותר גדול מקודמו, ולכן מקנה יכולת העמסה די גבוה.

היה לי את ה4X2 ידני שמגיע גבוה כמו ה4X4, רכב די נוח, קצת קופצני אם לא עמוס, סוחב טוב מאוד, נסעתי המון פעמים עמוס עם עגלה והרכב נוסע טוב יחסית.

הדגם הפשוט הוא יחסית בסיסי, אין שום תוספת מיוחדת, המפואר מגיע עם גיר אוטמט, בקרת אקלים, חלק עם סאן רוף, חצאיות יפות, וג'אנטים מגנזיום.

מבחינת יכולת שטח בשבילים הוא די טוב, אבל הספיק לי פעם אחת ניסון לעבור שלולית שנגמר בחילוץ עם טרקטור ושטיפה שלקחה לי 3 שעות..

לעבודה רכב מעולה, יש אצלנו בעסק אם את ההאנטר וגם די מקס, אני אישית מעדיף את ההאנטר.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...