Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים!

מזה תקופה אני מחפש רכב בתקציב של 30,000.

לגמר הגיעו הפונטו ספייס והגטס.

ואז הפונטו ספייס נבחרה - יותר חסכונית, עלות אחזקה, "יותר אוטו".. החלטתי לנסות להשיג אותה משנתון 2005,2006..

* ואז פתאום קיבלתי את ההצעה הבאה (ממכר של חבר שלי, מישהו אמין):

יונדאי גטס 2006 (לאחר המתיחת פנים, עם המנוע החדש). התחילה כרכב ליסינג/השכרה והגיע אליו (יד 2). 120,000 ק"מ.

תקראו את הנקודות הבאות ואז את המחיר:

הסיפור המעניין הוא שברישיון רכב רשום דגם GLS. אממהה - האבזור לא תואם את מה שרשום..

+ יש חלונות חשמליים רק מקדימה (הבנתי שגם מאחור צריך להיות) - שזה לא משנה לי בכלל אבל זה סימן מוזר.

+ לפי הכיתוב על הדשבורד יש רק כרית אוויר אחת (בהגה).

+ ברישיון, תחת הקטגוריה של ABS לא מופיע סימון חיובי

מחיר: 19,000

(הסבר מחיר: הוא אמר לי שמישהו מקצועי נתן לו הערכה של 26,000 על הרכב [הורדות על ליסינג יד ראשונה, שפשוף בצד ימין, יד 2, קילומטרז'..]. הוא עוד שבוע חוזר למולדתו [אנגליה]. אז הוא צריך למכור. הוא לא ירד עוד במחיר כי כבר יש לו הצעה מתחרה)

? - האם יכול להיות שהפרטים ברישיון לא נכונים?

? - האם יכול להיות שיהיה GLS בלי ABS וכריות אוויר..?

הבחור לא משקר בוודאות. מקסימום הוא לא יודע..

צריך ייעוץ!

פורסם

ידידה שלי רכשה לא מזמן גטס 2008 יוצאת ליסינג. גם אני שמתי לב שברכב הספציפי שלה היה אבזור לקוי ביחס לאותו הדגם בדיוק שעמד לידה במגרש.

ככל הנראה דגמי ה GLS עברו "מתיחת פנים" איפה שהוא במהלך חיי הדגם והתווספו להם תוספות שונות, כנראה שבתחילת-אמצע 2008 אחרת אין לי הסבר לשוני שבין הדגמים.

אם הכל תקין עם הרכב, מטופל בזמן וללא תאונות - 19,000 זה מחיר לא רע ובעיקר ישאיר לך הרבה כסף בצד לאחזקה והפתעות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם לא מפריע לך העובדה שלרכב יש רק כרית אחת וללא ABS(עזוב מה שרשום ברשיון רכב), במחיר הזה, זה לא רע בכלל.

אני אישית הייתי מוסיף קצת וקונה באמת את הדגם המאובזר יותר, אבל אני זה לא אתה.

פורסם

היי, תודה..

האמת שאני חושב שכן מפריע לי עניין החוסר ABS וכרית אוויר אחת..

זה למה אני שואל האם שורה תחתונה מה שיש ברישיון זוהי האמת (כמובן שאפשר לקחת אותו למוסך לתשובה וודאית או סתם לבדוק אותו..)

ממה שאני מבין מכם זו האמת!

OK.

שאלה נוספת: בהנחה שאני חוזר לחיפושי הפונטו שלי..

ראשית אני רואה שההיצע (שנתון 2004 ומעלה) לא גדול.

שנית - האם נהוג למכור אותן מעל המחירון לוי יצחק שלהן? אני רואה שאנשים מבקשים מחיר גבוה יחסית. זה הסטנדרט?

תודה

פורסם

אני חושב שאנשים מבקשים מחיר גבוה יחסית כי מראש הם יודעים שהם יקבלו הצעה מגוחכת וככה לפחות הם יתחילו את המו"מ על מכירת הרכב מנקודה גבוהה יותר ויתכן וזה יצליח להם.

בפועל - שוק הרכב היום הוא על הפנים למי שמנסה למכור ואת זה אתה יכול לנצל לטובתך ולהנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או לחילופין מי שמוכר מעל המחירון,יודע אולי שהוא מחזיק במציאה,יד 1,ק"מ רכב מאוד שמור,על כאלה רכבים שווה להוסיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שאנשים מבקשים מחיר גבוה יחסית כי מראש הם יודעים שהם יקבלו הצעה מגוחכת וככה לפחות הם יתחילו את המו"מ על מכירת הרכב מנקודה גבוהה יותר ויתכן וזה יצליח להם.

בפועל - שוק הרכב היום הוא על הפנים למי שמנסה למכור ואת זה אתה יכול לנצל לטובתך ולהנות.

שוק הרכב אולי על הפנים אבל פונטו ספייס אוטומטיות מבוקשות בשוק יותר משלטים בהפגנה על יוקר המחייה :wink:

על רכבים טובים אפשר לבקש וגם לקבל יותר מהמחירון, המצחיק בפני עצמו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...