Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביום רביעי אבא שלי קנה חבית בירה של 5 ל' ושכח להסתכל על תאריך התפוגה. בשבת רצינו לשתות את זה וראינו שהחבית יוצרה ב2009 והbest before שלה עבר לפני שנה. כמובן שלא שתינו.

השאלה שלי היא, האם לפי החוק מותר לסופרמרקט למכור מוצרים פגי תוקף, ועוד מלפני שנה?

נגיד והיינו שותים ומקבלים קילקול קיבה, על מי האשמה? על הצרכן שלא בדק תאריך תפוגה או על הסופרמקרט שמכר לו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אסור.

אבל מחובתך כצרכן גם להסתכל על תאריך תפוגה של המוצר לפני שאתה משלם עליו.

בכל מקרה, למה שלא תחזיר את החבית למקום שקנית ממנו ותדרוש להחליף אותה?

אתה יכול גם לפנות לשירות לקוחות של היצרן (צריך להיות כתוב על החבית, אם לא, תגגל), וסיכוי טוב שהם ישלחו לך פיצוי (ככה עשיתי כשקניתי חלב שהסתבר כמקולקל, אז קיבלתי שובר לקרטון חלב ועוד משהו)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזו דרך חשיבה עקומה - "איך אני יכול לנצל מצב X כך שאוכל לקבל מזה כסף",

פלא שהמדינה שלנו נראית ככה.

מחזירים לחנות ומקבלים פיצוי בהתאם לכללים הרשומים בחנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכם על התשובות.

השאלה שלי היתה עקרונית, להחזיר כבר אי אפשר כי אבא שלי איבד את הקבלה.

פורסם

אתה יכול לגשת למקום שקנית ממנו את זה ולהגיד שאומנם אין לך את הקבלה,

אבל שקנית את זה בשבוע שעבר. ברוב המקומות לא יעשו לך בעיה על זה.

אם מסרבים, תוכל לפנות לשירות לקוחות של היצרן/יבואן, אני מאמין שידאגו שתקבל

מוצר חדש במקום זה הישן.

פורסם

תחזור לחנות שממנה קניתם,תבדוק אם יש חביות נוספות אם אותו התוקף(אני מאמין שמה שקניתם לא היה האחרון במדף),במידה וכן,נפתרה הבעיה בלי שום בעיה.

:lol:

פורסם
תחזור לחנות שממנה קניתם,תבדוק אם יש חביות נוספות אם אותו התוקף(אני מאמין שמה שקניתם לא היה האחרון במדף),במידה וכן,נפתרה הבעיה בלי שום בעיה.

:lol:

זה ממש סטארט אפ !!!

פורסם
איזו דרך חשיבה עקומה - "איך אני יכול לנצל מצב X כך שאוכל לקבל מזה כסף",

פלא שהמדינה שלנו נראית ככה.

מחזירים לחנות ומקבלים פיצוי בהתאם לכללים הרשומים בחנות.

תלוי איפה אתה גר. אם תבוא עם טענה כזאת לחנות בדרום נתניה, תקבל שתי כאפות לפנים (מנסיון).

לעומת זאת, אם תפנה לשירות הלקוחות של היצרן/יבואן, סביר להניח שתיתקל ביחס טוב יותר, וגם תזכה להלבין את פני החנות ברבים.

פורסם

אם שילמת בכרטיס אשראי, יוכלו לשחזר את החשבונית בהצגת הכרטיס.

אם אתה חבר מועדון והעבירו את הכרטיס של המועדון בקניה, גם יוכלו לשחזר את החשבונית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה על התגובות. לא ידעתי שבלי קבלה אפשר להחליף מוצר, לפי הכרטיס אשראי.

החבית תוחלף לאלתר!

פורסם
תלוי איפה אתה גר. אם תבוא עם טענה כזאת לחנות בדרום נתניה, תקבל שתי כאפות לפנים (מנסיון).

בסופרמרקט

סופרמרקט (במיוחד אם הוא שייך לרשת גדולה כמו שופרסל או מגה) רוב הסיכויים לא יתעסק איתו, ויחליף לו את המוצר בלי שאלות מיותרות.

גם אם הוא ממוקם בדרום נתניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא עם הסופרים תמיד היו לי בעיות כאלה - בשכונת אזורים, בקריית נורדאו ועוד.

מקרה אחרון לפני שבועיים, שוקו של תנובה שהתקלקל תוך יום אחד במקרר. אפילו הקבלה לא עזרה.

בסופרמרקט טענו שזו אשמתנו ושהשארנו אותו מחוץ למקרר. בתנובה היו יותר אדיבים, שלחו תלוש

לקבלת בקבוק שוקו חדש, גביע קוטג' ויוגורט.

אל תספרו על החיים בשכונות, אני עדיין מבקר שם פעם בחצי שנה והמשפחה שלי עדיין גרה שם.

• תוכן חדש...