Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3/6

yochay_s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות ההצלחה של מאזדה בקרב משפחות שמתי לב שבקרב המוניות ורכבי משטרה/צבא ניכר הכישלון החרוץ של המאזדות.

אומנם אני לא חובב מאזדה ומבחינתי הסיבה מובנת למה הרכב לא הצליח להיכנס למגזר השירות הציבורי.

מכיוון שלא כולם חושבים אותו הדבר לשמחתנו ברצוני לדעת למה אתם חושבים ככה(אם בכלל).

נ.ב

אני לא מדבר על רכבי ליסינג שכורים.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יש לי חדשות בשבילך, הרבה רכבי מזדה 3 הם רכבים סמויים של משטרת התנועה, אתה יודע כדי "להשתלב" בנוף המוטורי.

לגבי המוניות אז כך: תא המטען של המזדה 3 קטן בשביל מונית והסיבה המשמעותית ושיכולת לחשוב עליה לבד היא שאין מזדה דיזל. עכשיו הבנת למה ?

פורסם

אין מאזדה דיזל בארץ. מאזדה כיצרן דווקא מייצר מנועי דיזל טובים.

לגבי משטרה, דווקא כן יש. לא חסר מאזדה 3 ובשנה האחרונה המשטרה החלה להצטייד במאזדה 6 (אאל"ט ליסינג או השכרה) בגלל שזאת מאזדה 6. ומה לגבי הלאנטיס בזמנו?

בנוסף יצא לי להתקל במוניות מאזדה 6, אשר סביר להניח הוסבו לגז.

אם דלק מוטורס היו מייבאים את דגמי הדיזל של מאזדה, ייתכן מאוד שהיינו עדים לרכישה ערה יותר של אלו בקרב משטרת ישראל ונהגי מוניות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
למרות ההצלחה של מאזדה בקרב משפחות.

כבר ההתחלה לא נכונה :lol:

ההצלחה היתה בהיקף המכירות אבל לא לפרטיים אלא לליסינג.

שם מדבר המחיר וזהו.

כנ"ל לציי רכב גדולים אחרים.

שכחת שלקציני צהל הגיבורים היתה אוואו לזמן קצר?:?

פורסם

לפי דעתי,מאזדה לא הייתה שחקן משמעותי עם ה 3/6 בציי הרכב המוסדיים מהסיבה הפשוטה

שהיבואן לאחר שביסס את מעמדו בחברות הליסינג,פשוט לא רצה למכור למדינה ברווח זעום

ובנוסף להסתבך עם הסכמי אחזקה ושירות בעייתים,וזאת בנוסף לתנאי התשלום הגרועים.

אל תשכח שחב' הליסינג אמנם רוכשות את הרכב בהנחה משמעותית,אך לפחות משלמות במזומן.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אני בשתי עיניי ראיתי שני כחולי מדים מסתובבים במאזדה 6 ליסינג לבנה כשלג בנמל ת''א ושעברדתי לידם במהירות של 2 קמ''ש (נו כדי לא להרים איזה נערה שיכורה שתקפוץ לי מאיפשהו ) ראיתי את שיש להם את המסוף וכל הציוד כמו בסקודות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
למרות ההצלחה של מאזדה בקרב משפחות שמתי לב שבקרב המוניות ורכבי משטרה/צבא ניכר הכישלון החרוץ של המאזדות.

יש מספר מאזדות 6 אצל קצינים בכירים במשטרה - עם מספר אדום ..

וכמו שרשמו בתגובות הקודמות , יש גם שלישיות .

אומנם אני לא חובב מאזדה ומבחינתי הסיבה מובנת למה הרכב לא הצליח להיכנס למגזר השירות הציבורי.

אני בשמחה אהנה לשמוע את תאוריית המפץ הגדול בגרסתך .. ספר לנו את דעתך המלומדת .

מכיוון שלא כולם חושבים אותו הדבר לשמחתנו ברצוני לדעת למה אתם חושבים ככה(אם בכלל).

כאן יש סתירה בסיסית - לשמחתנו או לצערנו , כדאי לך לקבל החלטה ברורה .

והאם מדובר במחשבות - או עובדות - יש , או אין .

נ.ב

אני לא מדבר על רכבי ליסינג שכורים.

אז שוט - ספר שנחכים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז זהו שאני לא מדבר על רכבי משטרה סמויים אלא גלויים כמו הסקודות והפולקסווגן.

מאזדה 6 ו-3 סמויות דווקא ראיתי הרבה וגם המשטרה צבאית משתמשת בהם הסמויות, כמובן כדי להסתוות בשטח כמו שמישהו אמר פה.

כרכב אזרחי המאזדות זולות ויעילות להרבה ישראלים שאוהבים את הרכב הזה.

אגב קצינים בכירים בצבא מעדיפים באופן מובהק רכבים הרבה יותר מפוארים מן הסתם, מאזדות דווקא לא.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אתה קשה קריאה ,, יש רכבי מאזדה עם מספרים אדומים של המשטרה מ - ומספר אדום גדול וברור .

של קצינים בכירים , וכנראה לא חכמים כ , ,

רשמתי לך זאת , ואחרים רשמו לך גם , ואתה ממשיך במחשבות - יש עובדות , צר לי אבל יש רכבי מאזדה

ומבחינתי הסיבה מובנת למה הרכב לא הצליח להיכנס למגזר השירות הציבורי.

הקצינים וכלל רכבי הצבא והמשטרה , לא נכנסים לסוכנות יבואן רכב וקונים רכב מפואר , או כל רכב כרצונם .

יש מכרזים , ויבואנים מסויימים זוכים בו לפי ההצעות .

יש מרווח תמרון לבחור בין הזוכים במכרז , אבל לא כל רכב שרוצים .

כך , שאתה ממש לא בכיוון -

אבל מה ההסבר שלך - מדוע להגיונך הסיבה ברורה - הבהר לנו .

הפאר , אפשרות ביצועים במושב האחורי , נוחות נהיגה , עבירות שטח נמוכה ..

למה לא תרשום - סליחה טעיתי , חשבתי ,, ולא היו לי נתונים מלאים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אתה קשה קריאה ,, יש רכבי מאזדה עם מספרים אדומים של המשטרה מ - ומספר אדום גדול וברור .

של קצינים בכירים , וכנראה לא חכמים כ , ,

רשמתי לך זאת , ואחרים רשמו לך גם , ואתה ממשיך במחשבות - יש עובדות , צר לי אבל יש רכבי מאזדה

הקצינים וכלל רכבי הצבא והמשטרה , לא נכנסים לסוכנות יבואן רכב וקונים רכב מפואר , או כל רכב כרצונם .

יש מכרזים , ויבואנים מסויימים זוכים בו לפי ההצעות .

יש מרווח תמרון לבחור בין הזוכים במכרז , אבל לא כל רכב שרוצים .

כך , שאתה ממש לא בכיוון -

אבל מה ההסבר שלך - מדוע להגיונך הסיבה ברורה - הבהר לנו .

הפאר , אפשרות ביצועים במושב האחורי , נוחות נהיגה , עבירות שטח נמוכה ..

למה לא תרשום - סליחה טעיתי , חשבתי ,, ולא היו לי נתונים מלאים .

אייל .

הבנת הנקרא אייל!

אני לא מדבר על רכבי קצינים מ-1-10 ומעלה.

אני לגמרי מדבר על נ-י-י-ד-ו-ת משטרה. לא ראיתי בחיים ניידת מאזדה. ראיתי סקודה, פולקסווגן, מאזדה 323 ובטח היו עוד כמה.

ואני למשל יכול גם להבין למה - אתה לא יכול להתחרות במנוע של הסקודה והפאסאט. בטח שלא עם מאזדה.

מאזדה 3/6 - ממש לא!!

בקשר לצבא - ברור לי שיש רכבים בשירות הצבא, אבל אזרחיים עם מספר צהוב.

יצא לי להיתקל הרבה בקאיה ויונדאי עם מספר חום בשירות מלא ופעיל. עם המאזדות לא.

פורסם
מכיוון שלא כולם חושבים אותו הדבר לשמחתנו ברצוני לדעת למה אתם חושבים ככה(אם בכלל)

כאן יש סתירה בסיסית - לשמחתנו או לצערנו , כדאי לך לקבל החלטה ברורה .

והאם מדובר במחשבות - או עובדות - יש , או אין .

אייל .

למה אתה מתעקש לעשות מעצמך צחוק?

מתי אמרתי "לצערנו"?

אם יש סתירות אז זה בטח שלא אצלי.

פורסם
כבר ההתחלה לא נכונה :lol:

ההצלחה היתה בהיקף המכירות אבל לא לפרטיים אלא לליסינג.

שם מדבר המחיר וזהו.

כנ"ל לציי רכב גדולים אחרים.

שכחת שלקציני צהל הגיבורים היתה אוואו לזמן קצר?:?

כן עד שהצבא החכים והבין שהאוואו לא בטיחותית וממה שהבנתי גם לא כזאת חסכונית.

פורסם

שוב , אתה טועה בניסוח ובנתונים .

בניסוח - שרשמתה לשמחתנו , יש אחרים החושבים אחרת .

כאשר אתה מציג עמדה , ומייצג לכאורה אחרים ואתם הרוב ,, ( טענתה על עובדות שכל הקצינים מעדיפים רכב מפואר )

"אגב קצינים בכירים בצבא מעדיפים באופן מובהק רכבים הרבה יותר מפוארים מן הסתם, מאזדות דווקא לא."

ומוסיף - "מבחינתי הסיבה מובנת למה הרכב לא הצליח להיכנס למגזר השירות הציבורי."

כך שלקחתה אליך את עובדת הרוב והמצב האמיתי , ויש לך גם סיבה מובנת -

בסוף פיסקה , אתה רוצה לקבל דעות אחרות - אז אמור להופיע - לצערנו , ולא לשמחתנו אחרים חושבים אחרת ..

וגם כאן אתה לא צודק - כי העובדות אומרות , שיש מאזדות 6 אצל קצינים בכירים , אבל עזוב עובדות ..

אתה מזגזג - לטענתך בצבא מעדיפים רכבים יותר מפוארים מ מאזדה - ולבסוף קובע

" יצא לי להיתקל הרבה בקאיה ויונדאי עם מספר חום בשירות מלא ופעיל. עם המאזדות לא. "

אז הן כן מפוארות - קאיה ויונדאי רכב יוקרה מיוחד בגרסא הצבאית שלהן .

וקובע - כי יש מנועים מיוחדים ברכבים אשר לא של מאזדה בצבא או במשטרה - כאן חלקית נכון , אבל גם

מאוד לא נכון - ברכבי קאיה ויונדאי , המנועים די תואמים למנועי מאזדה .

ובנוסף - רשמתי לך - שוק מוסדי , צבא ומשטרה , וליסינג וכו' - שונה מאחד לשני , יש מכרזים , הסכמי תחזוקה וכו' .

בקיצור - כעבודת פתיחה , , הנתונים מבולבלים העובדות שונות , המסקנות שגויות וגורפות , לא רציני icon_lol.gif

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני חושב שהדיון המאוד מנומק הזה מוצה עוד טרם פורסם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...