Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע מלכת המכירות החדשה I35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכוונה שלי היא שבארץ המחיר הוא בדיוק פי 2 מאשר בארה"ב (לאותו דגם ואותו גימור) וזה תואם את רמת המיסוי. יש מקרים שבהם המחיר בארץ הוא פי 3 או שהוא פי 2 אבל לדגם נחות.

כך לדוגמה, יונדאי סנטה פה מתומחרת בארץ הרבה יותר מאשר פי 2 מהמחיר בארה"ב.

http://www.hyundaiusa.com/santa-fe/specifications.aspx

זה חייב להיות ככה - יונדאי לא תחלום להביא את המכונית במחיר שלא מיישר קו עם מובילות הקטגוריה.

בנוגע לסנטה-פה - מדובר ברכב מזהם יותר שיש לו פחות הקלות במיסוי הירוק, בנוסף הוא מגיע בכמויות קטנות יותר כך שהיבואנית לא מקבלת עליו הנחות גדולות כמו לאלנטרה. לא פלא שהמחיר גבוה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גרסאת הקופה עדיין לא הושקה, רק הוצג טיזר.

מדובר על אלנטרה, ויש קפיצת מדרגה גדולה מאוד באיכות החומרים, במבחנים היא לקחה את הג'טה החדשה בסעיפים של איכות חומרים והרכבה :)

haters will hate

פורסם

תגידו לי התמונה עם המסך מגע מה לעזאזל עושה שם הסיוט קרוז שהיה לי ל 3 חודשים מליסינג..?

כל הקוקפיט דומה אחד לאחד לקרוז.....שבטח כל הרעיון שלו נלקח משם WTF.

מניסיוני עם תיבת 6 הילוכים או 7 קוריאנית היא זוועתית מכל כיוון...

לחיצה על הדוושה הגיר קופץ להילוך3..ומשם ישר ל 6 שותה חצי מיכל דלק בדרך עוד לפני שהגיע להילוך 6 ו 5 לא קיים...עושה גם גרעפס על הדרך ואז אולי מתחיל לזוז.קרוז-את מחלת ליסינג זולה גדולה ולא ניכנסת בשום חניה בת"א.

טוב נו אפשר לסלוח לך לפחות העיצוב קצת מזכיר את אמריקה...ופה זה נגמר.

ולשם השוואה..

2011-chevrolet-cruze-LTZ-RS-cockpit.jpg

פורסם

עוד פחנוע קוריאני לאוסף,

יונדאי משתפרים אבל הם עדיין לא ברמה של היפניות והיפניות עדיין לא ברמה של האירופאיות, אז יש עוד עבודה כאן.

(אני מדבר על קומפקטיות, כן?)

טעות, רוני, זה i35 אקסנט.

מה נהיה עם הכינויים הדבילים האלה? חזרנו לימי הגרנד לאונה? :x

אקסנט זה i25,

השמות האלו לדעתי זה כדי שאנשים יבינו את מה זה ממשיך.

לפי ויקיפדיה אין בהיצע של יונדאי מנוע בעל 132 כ"ס, למזרח התיכון כפי שכתוב שם משווק הMPI עם 128 כ"ס, אני דורש הסברים למה מנסים להעלים לנו 4 סוסונים. :lol:

זה לא חשוב כמה סוסים הם ירשמו, המנוע של הI30 מרגיש בערך כמו ה105 של המזדה 3...

תסתכל על מומנט, זה מה שבאמת מעניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הטעם הרע בעיצוב הפנים מזכיר לי מערכות סטראו מצועצעות בסגנון "חלליות" משנות ה-90.

בעע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הקו החדש של יונדאי לא ישאיר מקום למתחרים בארץ.

המותג האהוב על הישראלים והקו החדש לא רע בכלל.

הסיבה היחידה שלא מוכרים בארץ את הג'נסיס זה שכלמוביל מייבאים את מרצדס, הג'נסיס תפגע להם במכירות.

הגלים בחלק האחורי עושים לי מחלת ים

תמונות מהאתר הטורקי

hyundai1.JPG

hyundai2.JPG

אייל

פורסם

זה לא חשוב כמה סוסים הם ירשמו, המנוע של הI30 מרגיש בערך כמו ה105 של המזדה 3...

תסתכל על מומנט, זה מה שבאמת מעניין.

תחושה או לא, עדיין היא הכי מהירה בקטגוריה (כמובן באטמוספריות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תחושה או לא, עדיין היא הכי מהירה בקטגוריה (כמובן באטמוספריות).[/quote

לא יודע אם היא יותר מהירה ממאזדה 3 אבל בתאוצה מ 0 היא בהחלט זריזה,אבל עם תיבת הילוכים פרמטיבית שכזאת..איך אפשר שלא להיות מהיר תיבה רציפה עם 4 הילוכים(לעזאזל עוד כמעט שנתיים להיתקע עם ה I30-ליסינג,לפחות יש סאן רוף)

פורסם
הסיבה היחידה שלא מוכרים בארץ את הג'נסיס זה שכלמוביל מייבאים את מרצדס, הג'נסיס תפגע להם במכירות.

עד כמה שהג'נסיס באמת טובה, אתה אשכרה מאמין שיש בן אדם אחד במדינת ישראל שעומד לרכוש מרצדס ובמקום זה יחליט ללכת על יונדאי? :shock:

אתה באמת מאמין בזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עוד פחנוע קוריאני לאוסף,

יונדאי משתפרים אבל הם עדיין לא ברמה של היפניות והיפניות עדיין לא ברמה של האירופאיות, אז יש עוד עבודה כאן.

(אני מדבר על קומפקטיות, כן?)

מבחן של "CAR AND DRIVER", המתמודדות : שברולט קרוז, פולקסוואגן ג'טה, מאזדה 3, יונדאי אלנטרה ופורד פוקוס.

מקום 5 - פולקסוואגן ג'טה :

יתרונות חסרונות וגזר דין:

יתרונות - הנדסה גרמנית במחיר נמוך, הכי מרווחת.

חסרונות - נראית כמו קאמרי דור שני מבחוץ ומרגישה כמו קאווליר דור שני מבפנים, חוסר עידון בפעולת המנוע.

גזר דין - הולכת אחורה כשהמתחרות רצות קדימה.

מקום 4 - שברולט קרוז - לא כזה מעניין.

מקום 3 - יונדאי אלנטרה -

יתרונות, נראית כמו סונטה, שזה מעולה.

חסרונות - השלדה מרגישה כאילו היא עשוייה מקשה אחת של ג'לי :) חחח, אין בקרת אקלים אלקטרונית וכסאות חשמליים.

סיכום - הם כתבו משהו דבילי בסיכום אבל בצורה של הערכה.

מקום 2 - מאזדה 3 ספורט.

יתרונות - מכונית ספורט במידה קטנה, עם מערכת הינע מנצחת.

חסרונות - מושב אחורי קטנטן, צריכת הדלק הגבוהה ביותר במבחן.

סיכום - בריון קטן ומהנה לנהיגה.

מקום 1 - פורד פוקוס החדשה.

haters will hate

פורסם
עד כמה שהג'נסיס באמת טובה, אתה אשכרה מאמין שיש בן אדם אחד במדינת ישראל שעומד לרכוש מרצדס ובמקום זה יחליט ללכת על יונדאי? :shock:

אתה באמת מאמין בזה?

אני מאמין בזה, אם הג'נסיס נגסה במכוניות הפאר האירופאיות והיפניות בארה"ב אז היא תעשה זאת גם בארץ.

הג'נסיס מציעה חבילה מצויינת מאוד ועיצוב סולידי ויוקרתי.

הגרסא הבכירה מצויידת במנוע V8 5 ליטר אשר משודך לתיבת 8 הילוכים אוט' והנעה אחורית, מערכת הסאונד האופציונלית היא של חברת לקסיקון, אפשר למצוא את אותה המערכת ברולס רויס פאנטום וביונדאי אקווס, ומעכשיו גם בסדרה 7 החדשה של ב.מ.וו כאופציה.

הרכב בנוי ברמה גבוהה מאוד ומציע אחריות שאף יצרן פרימיום לא מציע וכאן מגיעה הנגיסה הגדולה, מרבית הרוכשים של הג'נסיס והאקווס החליפו רכב פאר גרמני בן פחות מ5 שנים ביונדאי.

והנה עוד סיבה, זה המושב האחורי של האקווס, עולה פחות מS-CLASS, אבל מפוארת כמו בנטלי.

Hyundai-Equus-back-seats.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...