Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי לאון (אריה)

ברצוני לקבל בתמצית ההבדלים המהותיים בין הדגמים בכותרת

נפחי מנוע

הבדלי חשמל

תקלות אופייניות לכל דגם

אמינות

מדובר בשלושת הדגמים רק על מנועי 2 ליטר ומעלה .

מה לבדוק ספציפית לפני בדיקה וקנייה של כל אחד מהם ?

והאם יש גיר ידני בדגמים אלו (מנועי 2 לטר ומעלה)

חן חן לעונים .

אריה

פורסם

מהרשימה שציינת, הדגם הכי טוב (מכל הבחינות !) והכי אמין הוא ה 406 דור שני.

מעבר לכך - מדובר במכוניות שונות עם מפרטים שונים, גילאים שונים וכמובן רמת בלאי ואמינות שונים (גם בגלל הגיל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מהרשימה שציינת, הדגם הכי טוב (מכל הבחינות !) והכי אמין הוא ה 406 דור שני.

מעבר לכך - מדובר במכוניות שונות עם מפרטים שונים, גילאים שונים וכמובן רמת בלאי ואמינות שונים (גם בגלל הגיל).

איציק

איציק תודה

מאיזו שנה מתחיל דור שני 406? במה מתאפיין ? אולי יש קישור בקובץ לפרטים טכניים או מבנה המנוע ?

פורסם

אני חושב שכדאי שתמתין לתגובות של מישהו שהחזיק רכב כזה ואז תקבל תגובות שהן מנסיונו של מישהו (טוב או רע), וזה עדיף על דעתי המשוחדת (לטובה או לרעה).

כ"כ אתה יכול לחפש בפורום נושאים או הודעות עם "פיג'ו 406". אני מאמין שתמצא חומר. בנוסף - בלשונית "רכב משומש" בראש הדף יש חומר שימושי.

alfa 156 2.5.

פורסם
אני חושב שכדאי שתמתין לתגובות של מישהו שהחזיק רכב כזה ואז תקבל תגובות שהן מנסיונו של מישהו (טוב או רע), וזה עדיף על דעתי המשוחדת (לטובה או לרעה).

כ"כ אתה יכול לחפש בפורום נושאים או הודעות עם "פיג'ו 406". אני מאמין שתמצא חומר. בנוסף - בלשונית "רכב משומש" בראש הדף יש חומר שימושי.

דעתך גם היא חשובה לי ,כל פרור מידע .

בנתיים הבנתי מכמה נהגים שיש בעיות רציניות עם גיר אוטומטי של 406 .

מהו הגיר ? איזה סוג הוא ?

דעות נוספות תתקבלנה בשמחה .

פורסם

יש לי חבר עם פיג'ו 406 שנת 2004 מנוע 2L

הרכב אצלם כ-4 שנים ללא תקלות כלל חוץ מכמה תקלות חשמל קטנות כמו בכל רכב.

מבחינה דינמית (התנהגות, אחיזה) הוא נחשב לרכב הכי טוב מבין השלושה, ובטח בסגמנט שלו. אולי ה405 משתווה לו אך כבר מיושן.

סה"כ הרבה רכב (לא רק פיזית) במעט כסף.

תחפש בגוגל יש הרבה חומר על הרכב.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

גיר אוטומטי - שנקרא AL4 (תעשה חיפוש בערך "AL4"). יש לו יתרונות ויש חסרונות (וזו בדר"כ העדפה של הנהג, אם הוא "מסתדר" עם הגיר הזה, או לא).

בשנתונים האילו רצוי להעדיף גיר ידני (הגיר האוטומטי קצת רגיש, יש לו תוחלת חיים מוגבלת שלאחריה הוא יזדקק לשיפוץ שעלותו יקרה), או רכב שבו הגיר תקין עד כמה שניתן לבדוק (עם עדיפות למשופץ "כמו שצריך").

alfa 156 2.5.

פורסם
יש לי חבר עם פיג'ו 406 שנת 2004 מנוע 2L

הרכב אצלם כ-4 שנים ללא תקלות כלל חוץ מכמה תקלות חשמל קטנות כמו בכל רכב.

מבחינה דינמית (התנהגות, אחיזה) הוא נחשב לרכב הכי טוב מבין השלושה, ובטח בסגמנט שלו. אולי ה405 משתווה לו אך כבר מיושן.

סה"כ הרבה רכב (לא רק פיזית) במעט כסף.

תחפש בגוגל יש הרבה חומר על הרכב.

אני מסכים איתך.

הרבה רכב באפס כסף .

חוזק המנוע ומחיר בקנטים הוא שמנחה אותי .

ככה עברתי פרק זמן ארוך עם דייהו סופר רייסר.

כעת אני רותה חזק יותר כמו..130 כס.

ללכת על 405 ? אישית לא משנה לי ,אני מוכן לקנות גם 405 .

שמעת אולי על גירים של 406 ? איך הם ?

פורסם

זה הקו המנחה בכלל ברכבים צרפתיים, בארץ.

לא שמעתי יותר מכל אחד מחברי הפורום. הנושא דובר רבות ואתה תמצא עשרות פוסטים באפשרות החיפוש, יותר ממצה ממה שכל אחד כאן יוכל להגיד לך.

הגיר הזה הוא מאוד נפוץ וזה אותו גיר שיש בכל הדגמים של פיג'ו סיטרואן (וגם רנו בחלקם) בערך משנת 99 ועד לפני שנה כשהוחלף לגיר של אייסין 6 הילוכים.

קשה לי להאמין שיש איתו בעיה גורפת במאות אלפי הרכבים שנמכרו עם התיבה הזו..

חיפוש

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
זה הקו המנחה בכלל ברכבים צרפתיים, בארץ.

לא שמעתי יותר מכל אחד מחברי הפורום. הנושא דובר רבות ואתה תמצא עשרות פוסטים באפשרות החיפוש, יותר ממצה ממה שכל אחד כאן יוכל להגיד לך.

הגיר הזה הוא מאוד נפוץ וזה אותו גיר שיש בכל הדגמים של פיג'ו סיטרואן (וגם רנו בחלקם) בערך משנת 99 ועד לפני שנה כשהוחלף לגיר של אייסין 6 הילוכים.

קשה לי להאמין שיש איתו בעיה גורפת במאות אלפי הרכבים שנמכרו עם התיבה הזו..

חיפוש

תודה לך .

האמנתי שאוכל לקבל יותר עומק בתשובות ועוד דעות מבעלי נסיון .

• תוכן חדש...