Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית משפט מחייב את צ'מפיון ב 50 אלף ש"ח עבור עוגמת נפש.+ הוצאות + שכר טרחה עו"ד

פרטים מלאים בפסק הדין.

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/790056.rtf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דובר על הפסיקה הנ"ל במוסף ממון ביום שישי. הלקוח נסע ברכב 5 שנים למרות עשרות ביקורים במוסך. כשהרכב נשרף, תבע את צ'מפיון.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אהבתי את הכותרת :wink:

וברצינות, אולי עכשיו צ'מפיון יתחילו לקחת ברצינות אנשים שבאים למוסך על תקלות חוזרות ונשנות.

אני מאמין שעוד כמה לקוחות כאלה שלא יפחדו לקחת אותם לבתי משפט, והם יבינו שהדג מסריח מהראש.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

הכרחתי את עצמי לקרוא את כל פסק הדין (שיהיו בריאים עורכי הדין האלה, כמה קשקשת) ומביאים שם דוגמאות נוספות בתיקים של יוניון מוטורס (טויוטה) ומכשירי תנועה (סוזוקי, קרייזלר וכו') כנראה שזאת תופעה כוללת שלפעמים יבואן מפעיל שיקול דעת כלכלי גרידא ולא מתוך רוע או רצון להתנכל ללקוח. עושים חשבון פשוט של כדאיות כלכלית ופעם בכמה לקוחות מישהו לוקח אותם לבית משפט. היום כסף הוא שיקול לכל דבר ואני לא מכיר יבואן או יצרן שנוהג אחרת לצערי. לי אישית היה ניסיון טוב מאוד עם השרות של צ'מפיון עם בורה וגולף שלנו וטוארג של חמי אבל אני מניח שלא תמיד יש 100% של לקוחות מרוצים.

פורסם

ג'וני בוי, זאת בדיוק הבעייה. זאת "שיטת מצליח" שפועלת כמעט בכל תחום.

לצערי שופטים לא נוטים לפסוק הוצאות מוגדלות ובכך מעודדים את התופעה.

הנשק היחידי שיש לצרכנים זאת תביעה ייצוגית, אבל גם לה קיצצו לאחרונה את הכנפיים.

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

פורסם
הכרחתי את עצמי לקרוא את כל פסק הדין (שיהיו בריאים עורכי הדין האלה' date=' כמה קשקשת) ומביאים שם דוגמאות נוספות בתיקים של יוניון מוטורס (טויוטה) ומכשירי תנועה (סוזוקי, קרייזלר וכו') כנראה שזאת תופעה כוללת שלפעמים יבואן מפעיל שיקול דעת כלכלי גרידא ולא מתוך רוע או רצון להתנכל ללקוח. עושים חשבון פשוט של כדאיות כלכלית ופעם בכמה לקוחות מישהו לוקח אותם לבית משפט. היום כסף הוא שיקול לכל דבר ואני לא מכיר יבואן או יצרן שנוהג אחרת לצערי. לי אישית היה ניסיון טוב מאוד עם השרות של צ'מפיון עם בורה וגולף שלנו וטוארג של חמי אבל אני מניח שלא תמיד יש 100% של לקוחות מרוצים.[/quote']

ג'וני בדיוק כמו שכתבו מעליי, יש טעות בתום לב ואז פיצוי, ויש טעות סדרתית ושיטת מצליח.

יש יותר מידי אנשים שמתוסכלים מהעוול שנגרם להם מהיבואן הזה, שלא לדבר על מחירים לא הגיוניים בעליל לחלקי החילוף והעבודה.

אם החברה מודה בטעות ומציעה פיצוי כל-כך גדול, אז כנראה שיש פה בעיה רצינית, כי אף אחד לא מסכים בכזאת קלות לאבד אלפי שקלים ומוניטין. אם אחרי שהם נתנו אחריות קורה מקרה שנכנס תחת אותה אחריות, אני כמו כל לקוח אחר נצפה שלאחריות ששילמנו עליה יהיה כיסוי.

יבואן שמשחק בלקוחות שלו ורואה מתי הלקוח יתמלא תסכול ויפסיק להלחם בו ולדרוש את מה שמגיע לו מבחינת האחריות, מצליח בד"כ בשיטתו, אבל לא תמיד כמו שרואים במקרה כאן =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...