Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: יש אוטו שמעניין אותי. הוא לא ממש נדיר (אולי בשנתון הזה- לא יותר), לא ממש יקר (נמכר בכמה אלפים בודדים בד"כ). אפשר למצוא אותם במצב טוב- במחירים כ-5-6 אלף אני מאמין.

מה שיפה באוטו הספציפי- זה שהוא נטול חלודה לחלוטין (ואין הרבה כאלה, בטח לא בשנתון הזה), והמנוע שלו עובד כמו שעון! חוץ מזה אבל- הוא חבוט, דהוי, הפנים דורש החלפה, חסרים/שבורים הרבה חלקי הקוסמטיקה... ו...יש את המעיכה מתחת לדלתות בצד שמאל- כנראה עלה על המדרכה/אבן גבוהה.. אין לו טסט כשלושה חודשים... בגדול לא אכפת לי לקחת אותו (במחיר גרושים), ולמצוא "תורם" בלי ניירת בכמה מאות שקלים -אבל המעיכה הזו מעצבנת אותי... זה, ורק זה- ממש לא נראה לי לא קל ולא זול לתיקון- מה אתם אומרים?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא הייתי מודאג דווקא בגלל המכה הזאת. זה נזק די סטנדרטי...

נכון שאין גישה מהצד הפנימי, אבל פחח סביר יכול "להוציא" את המכה ע"י פטיש מחליק, והתוצאות בד"כ בסדר גמור. מה עוד שבאיזור זה מקובל ציפוי זפת (ואם לא - לא מאוחר לעשות), אשר "מטשטש" את התיקון. לא הייתי פוסל רכב בגלל מכה כזאת.

בהצלחה....

עודד

פורסם

אני ממש לא אוהב רכבים עם מכות כאלו, אני פוסל קניה בגלל דבר כזה,

אבל אם מדובר על רכב אספנות/מיוחד לא הייתי פוסל קניה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

האם מדובר ברכב איטלקי? אם כן אז אני כבר על איזה רכב מדובר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
האם מדובר ברכב איטלקי? אם כן אז אני כבר על איזה רכב מדובר

האמת שמדובר בסוברו DL סטנדרטית- הדברים הייחודיים היחידים שבה: היא שנת 86 (ולא נשארו הרבה כאלה, בטח שלא במחיר פחות מגריטה אפילו במצב הכי גרוע!), ומטופלת מכנית פיקס. והיא לא חלודה לגמרי- רק מעיכה הזו ועוד איזו מכה בפינה של הבגז'. האוטו כאמור ממש לא נראה טוב גם מבפנים וגם מבחוץ- בגלל זה אני לא בטוח. המחיר הרבה פחות מגריטה, אגב...:roll: אל תשאלו למה סוברו DL- אני אוהב את ה"קלאסיקות העממיות", למי שעוד לא הבין...:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תמונה של המכה תעזור

אין לי תמונה- כי האוטו שלי עמד צמוד כי הנענו אותו עם הכבלים.... ולא היה לי יותר מדי זמן לצלם. אבל המכה נמשכת מתחת לכל האוטו, לכל האורך- כנראה עלה על האבן והמשיך...:cry:

פורסם

סובארו? נו באמת,ואני חשבתי שיש משהו הרבה יותר מרתק :)

בחייך עזוב את זה,נסה למצוא דברים יותר אטרקטיביים.

פורסם
אין לי תמונה- כי האוטו שלי עמד צמוד כי הנענו אותו עם הכבלים.... ולא היה לי יותר מדי זמן לצלם. אבל המכה נמשכת מתחת לכל האוטו, לכל האורך- כנראה עלה על האבן והמשיך...:cry:

גנאדי אני הייתי מוותר. עדיין נותרו רבים כאלו (1985-1986), כדאי להוסיף כמה מאות ש"ח ולרכוש אחד עם מרכב במצב טוב יותר .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
האמת שמדובר בסוברו DL סטנדרטית- הדברים הייחודיים היחידים שבה: היא שנת 86 (ולא נשארו הרבה כאלה, בטח שלא במחיר פחות מגריטה אפילו במצב הכי גרוע!), ומטופלת מכנית פיקס. והיא לא חלודה לגמרי- רק מעיכה הזו ועוד איזו מכה בפינה של הבגז'. האוטו כאמור ממש לא נראה טוב גם מבפנים וגם מבחוץ- בגלל זה אני לא בטוח. המחיר הרבה פחות מגריטה, אגב...:roll: אל תשאלו למה סוברו DL- אני אוהב את ה"קלאסיקות העממיות", למי שעוד לא הבין...:wink:

סובארו רגילה ?? זה כל הסיפור? אם אתה מחפש סובארו לא בעיה למצוא אחת במצב מושלם!! ואפילו מודל 85,86, 87 במחירי גריטה ואפילו פחות אם אין טסט! לא מזמן ראיתי אחת יד 2 87 יד 1 במצב חדש ובצבע בז!! (אין לי מושג כמה רצה אבל שווה לשלם קצת יותר על משהו טוב)

וגם יש עוד בר"ג סובארו 87 צבע כסף 1300 אוטומט במצב תצוגה!!!! אפילו יש את הרדיו המקורי!! וכל הפנים חדש לגמרי!! ולא דהוי משמש! כמו כל סובארו, הרכב עומד שנים מתחת לבניין ללא תזוזה!! אם אני לא טועה הטסט האחרון שהיא עשתה זה ב92! והמצב החיצוני שלה (נכון ללפני שנה ) מושלם! אני לא חושב שיש עוד סובארו במצב כזה בארץ!

אם אתה מעוניין בפעם הבאה שאני יהיה באזור אני יחפש וירשום כתובת מדוייקת!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תודה! קודם כל- אני אשמח.

העניין הוא:

1) אני רוצה אוטו נוסע (נוסע=כולל טסט ובמצב מכני נורמלי)- אני לא יכול יותר להחזיק גרוטאות בכביש. יש גם ככה כמה שלא זזות.

2) כמה שיותר קרוב לגיל האספנות- לא צריך להסביר.

3) נטול חלודה- אין לי כח לעוד גרוטאה חלודה, יש לי כבר מספיק!:cry:

4) כמה שיותר בזול- אני לא רוצה עכשיו לזרוק עוד הפעם כמה אלפים על זה- יש לי פרוייקטים אחרים שממתינים לשיפוץ. גם ככה אני מנסה למכור חלק מהרכבים (שלא זזים כרגע/לא בתכנון לשיפוץ בקרוב).

בקיצור- אני לא ממש מחפש כרגע שום דבר, פשוט האוטו המסויים נפל לי לידיים (טוב- לא שלי עדיין!) במיקרה לגמרי... אז חשבתי "אם כבר- אז כבר"...:roll::oops:

• תוכן חדש...