Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2011 - יש דגם חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מידע לגבי הרכב הנ"ל , בדגש על האם ומתי יוצא דגם חדש.

בחיפוש מצאתי כי ב-2011 אמור לצאת דגם חדש, השאלה האם הוא כבר יצא או לא?

האם מדובר בדגם חדש לגמרי או מתיחת פנים לדגם המוכר?

תודה,

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה.

אני אחדד את הנקודה: האם כדא לי לחכות חודשיים שלשה ולקחת בליסינג את הפוקוס? מה הסיכוי שאקבל את החדשה?

אם הדגם לא יתחלף בקרוב , ההמתנה היא לחינם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הפוקוס החדשה צפויה להיות מושקת בארץ ברבעון האחרון של השנה. מניסיון, כשמשיקים דגם חדש מוכרים לליסינג את כל מה שנשאר מהדגם הישן, בנוסף ההנחה לליסינג בחודשים הראשונים למכירה קטנה יותר משל דגמים "ותיקים" וזמני האספקה ארוכים יותר. בקיצור להערכתי מדובר ביותר מחודשיים שלושה.

פורסם

מתוך AUTO.co.il

:

הדור השלישי של פורד פוקוס יוצע בישראל מחודש ספטמבר עם מנוע 1.6 ליטר שמספק 125 כ"ס ותיבת שישה הילוכים אוטומטית

http://auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27124-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A2-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-125.aspx

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אותו משהו אומר לי גם שהאבזור הנ"ל לא יהיה במחיר כל כך "שפוי".

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

והשבוע (האחרון של מאי 2011) הציעו לאנשים שהגיע מועד ההחלפה בליסינג, פוקוס חדשה. רק שהיא... דגם 2010.

והם לא יקחו? ועוג איך יקחו\ וירגישו טוב עם הבחירה שלהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אז לפי מה שהבנתי מהכתבה ב"אוטו" דלק מוטורס לא מתכוונים להביא מנועי I-4 EcoBoost לארץ? :cry: (150 או 182 כ"ס)

ניחא הייתי מוכן להתפשר על עיצוב מכוער בידיעה שאני מקבל שידוך מצוין של מנוע+התנהגות, אבל עכשיו שהמנוע יצא מהמשוואה איזה יתרון כבר נשאר לה לעמות שאר המשפחתומטית?...

ישראל רפובליקת בננות מוטורית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אז לפי מה שהבנתי מהכתבה ב"אוטו" דלק מוטורס לא מתכוונים להביא מנועי I-4 EcoBoost לארץ? :cry: (150 או 182 כ"ס)

ניחא הייתי מוכן להתפשר על עיצוב מכוער בידיעה שאני מקבל שידוך מצוין של מנוע+התנהגות, אבל עכשיו שהמנוע יצא מהמשוואה איזה יתרון כבר נשאר לה לעמות שאר המשפחתומטית?...

ישראל רפובליקת בננות מוטורית.

אף אחד לא אמר שהם לא מתכוונים להביא את מנוע ה-1.6 EcoBoost. הכוונה היא שכרגע מנוע זה לא יגיע אלא רק בשנה הבאה כתחליף למנוע 2.0 ליטר שאם נאמר את האמת, מנועי ה-2.0 ליטר במשפחתיות מהווים אולי 10%-15% מסך מכירות הדגם, אז זה לא כזה קריטי. הבעיה האחרת של דלק מוטורס היא שהפוקוס החדשה תהיה יותר יקרה מזו המוחלפת בכמה אלפי שקלים ולכן הפעם הם יאלצו למכור הרבה יותר לשוק הפרטי (כמו כל היבואנים), משהו שהם לא כל כך רגילים לעשות בחברה הזו.

פורסם

סביבת הנהג נראית כמו קוקפיט של ספינת חלל רומולנית, אמרתי את זה בעבר.

חוצמייזה, למה שהיבואן יביא גרסאות מעבר למינימום שהוא חייב? בסגמנט הזה הישראלי רוצה 1600 אוטומטית עם X+1 כ"ס, לא?

למה לא ייבאו פוקוס טורבו דיזל ידני? פייסטה טורבו דיזל ידני או כל קומבינציה יעילה וחסכונית אחרת? כי הצרכן הישראלי הוא לא מושכל, כי אין תחרות, כי השוק נשלט על ידי הליסינג וכי השוק אינו פתוח. היבואן רוצה להביא מה שימכור יותר וביותר רווח. אם תהיה דרישה לרכבי אקובוסט עם גיר חדשני ותהיה ירידה בביקוש לדגמים המיועדים לעולם השלישי הם יגיעו מהר מאד.

אני הולך לשתות כוס מים להרגע. אה, ולפי התמונות הפוקוס נראית כמו מזדה 2 סדאן מוגזמת.

הלכתי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...