Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום עברתי לי בעיר העתיקה בירושלים, פתאום נפתחו השערים ומתוך תחנת המשטרה ברובע היהודי הגיחה לה מאזדה 3 אזרחית חדשה מהשקיות עם צ'קלקה לראשה.

9952605.jpg

יש מצב שזה סמויים? קראתי לא מזמן על זה שמאזדה 6 תהיה אצל כמה שוטרים סמויים, אבל מאזדה 3 גם? זה לא נראה רכב של מתנדב או משהו בסגנון :shock:

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

יתכן שרכב השכרה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מה חדש ? בתנועה בה אני מתנדב יש מדי פעם כל סוגי רכבים , חוץ מה 3,סיויק,אוקטביה ופוקוס הקבועות והמוכרות, שמושכרים אד-הוק לתקופות קצרות.

פורסם

מה שמוזר לי, זה שהיא יצאה מתוך תחנת משטרת הרובע, ולא נראה לי שמתנדבים מורשים להכניס רכבים פרטיים פנימה.

חוץ מזה, על הלוחית זיהוי האחורית, אם נתבונן טוב, נשים לב שיש כיתוב HERTZ משמע שזה אוטו מליסינג בהשכרה ולא רכב פרטי.

ראיתי שם גם פאסאט חדשה משטרתית (עם מספר אדום וכל שאר בגדי המשטרה עליה) שלא ראיתי בשומקום אחר, אבל המאזדה זה היה לי ממש מוזר.

אני פשוט חושב שהם גייסו גם את הסמויים כי היה שם אירוע גדול (עיר האורות), והם היו צריכים כל ניידת שרק אפשר בשביל לאבטח את האירוע.

מתחיל להיות מדאיג כל העסק הזה, כמעט כל רכב היום כבר יכול להיות משטרתי :x

פורסם

כבר ראיתי היונדאי גטס בשירות מתנ"א עם סמויים בפנים מחכים לתפוס נהגים שמבצעים פרסה במקום שאסור.

ומאז אני לא מתפלא כשאני רואה את כל שאר הרכבים [כנראה מושכרים לתקופות קצרות].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
היה איזה חודש שבו היית צריך לבלום כל פעם שראית פיאט פונטו של אלדן באזור כרמיאל.

צודק, אבל זה היה יותר מחודש ובכל אזור הצפון.

פורסם

מעניין מה השלב הבא... =]

police-Lamborghini.jpg

2004-Lamborghini-Gallardo-Italian-State-Police-FA-1280x960.jpg

פורסם

בשכונה שלי נראו סמויים בתוך פיאט אונו מצ'וקמקת שבאו להציץ על "עבריין".

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

סמויים יכול להיות הרהב דברים.

כאלה שבאים להציץ אחרי עברייני יהיו בלשים סמויים ,כאלה שמחפשים עברייני תנועה יהיו שוטרי תנועה סמויים ,סמוי זו מילה כללית למדי.

באזור קריית שמונה מסתובבת לה תקופה ארוכה ג'טה 2 ליטר עם דבורה על הגג.

בנתניה כל חצי מטר אפשר לראות סקודה או מאזדה לבנה עם בלשים בפנים ,מחפשים אנשים שהולכים עם כיסים בקפוצ'ון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בנתניה כל חצי מטר אפשר לראות סקודה או מאזדה לבנה עם בלשים בפנים ,מחפשים אנשים שהולכים עם כיסים בקפוצ'ון.

יש חוק נגד קפוצ'ונים עם כיסים בנתניה?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
סמויים יכול להיות הרהב דברים.

כאלה שבאים להציץ אחרי עברייני יהיו בלשים סמויים ,כאלה שמחפשים עברייני תנועה יהיו שוטרי תנועה סמויים ,סמוי זו מילה כללית למדי.

באזור קריית שמונה מסתובבת לה תקופה ארוכה ג'טה 2 ליטר עם דבורה על הגג.

JETTA משטרתית?! WTF? מה השלב הבא? סיאט לאון קופרה R?

פורסם

גם בגיל שלי בגלל החזות "העבריינית" משהו עוצרים אותי נון סטופ מכל מיני מכוניות ללא שום סימן זיהוי. סקודה אוקטביה, פורד פוקוס, יונדאי גטס, מאזדה 3 וניסאן כלשהי אלו המכוניות היותר נורמטיביות שעצרו אותי. אבל ה"אנדר-קאברס" הורגים אותי לגמרי ! יוצאים לך ממאזדה לאנטיס דגם ה1.8 עם הסאנרוף והג'אנטים, מיצובשי סופרלנסר, הונדה סיוויק מהשנים 92-98 וטויוטה לנדקרוזר ארוך. אבל מה שהכי מצחיק פה זה שהם חושפים את עצמם על באמת שטויות. פעם אחת למשל אני פותח את הקופסאת סיגריות שלי וזורק את הנייר כסף. פתאום משום מקום שני שוטרים יוצאים מהונדה סיוויק עם מירס. האחד רץ אליי ואומר לי לא לזוז שבזמן שהשותף האתיופי שלו מתחיל לחפש על הריצפה מה שזרקתי. ביקשתי תעודה וראיתי תעודות כשרות למהדרין. רבע שעה עמדתי ליד סטארטסקי והאץ' בזמן שהאחד מחפש והשני עומד עליי ומחפש כל ס"מ על הגוף שלי. באמת שלפעמים אני אומר מה המיסים שלי ממנים בדיוק.. תוכנית לשיקום הילד המפגר כנראה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...