Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בבחירת צבע לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בשעה טובה קניתי ביום שישי קאיה פיקנטו ידנית סצבע כסף בהיר.

אחרי מחשבה ארוכה הלכתי על הצבע הזה בגלל הסיבות הבאות:

א. לא מנקר עיניים ומושך תשומת לב.

ב. לא דורש שיסרטו או ייחבלו בו.

היום בדיעבד, אני לא שלם עם בחירת הצבע, אני אוהב צבעוני.

אני מלבט לשנות לאדום או צהוב או קפה?

מה דעתכם? איזה צבע עדיף, האם להשאיר את הכסוף הבהיר או לשנות לצבע אחר?

יובל

פורסם

זה דבר מאוד אישי ורק אתה מחליט.

שים רגע את השיקולים שלך בצד - כלומר נניח והאוטו לא יסבול מוונדאליזם ולגבי תשומת לב - לאף אחד לא איכפת.

איזה צבע היית בוחר ?

צבע X ?

אז תזמין אותו.

תיכף יהיו פה תגובות בסגנון - אדום וצהוב הם צבעים נשיים.

אל תקשיב להם, תבחר את מה שאתה אוהב וזהו.

פורסם

בתור אחד שרכש רק רכבים יד שניה לא תמיד היה לי חופש בחירה לגבי הצבע, זה תמיד היה הנושא שהסכמתי להתפשר עליו ראשון, למרות שיש לי חוש אסטתי מפותח למדי.

לכן סדרת הרכבים בבעלותי כללו את הצבעים (לפי סדר כרונולגי מהישן לחדש): כחול (אהבתי), כסוף (הייתי אדיש), לבן (שנאתי אבל היה אחלה אוטו), כסוף (הייתי קצת מתוסכל), כחול (אוהב).

אני מחכה ליום שאכנס לסוכנות רכב, אשב בנחת עם הקטלוג ואבחר את הצבע שהכי מתאים לי. לך עם הלב, ורק איתו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בחרת בסדר.

אני נוסע כעת על רכב כחול כהה, אוהב מאוד את הצבע, אך:

1. הלכלוך ישר בולט על הרכב

2. אי אפשר להיטמע בסביבה, צבע הרכב מיוחד למדיי (שילוב של כחול+גג לבן).

כיום הייתי בוחר צבע מסוג האפור/כסוף האהוב כל כך על חברות הליסניג.

פורסם

ישנם צבעים כאלה ואחרים שנראים מדהים בסוכנות ובמועד קבלת הרכב. הדבר נראה פחות מדהים לאחר קבלת הצ'פכה הראשונה מדלתו של הרכב הסמוך בחנייה, והדבר קורה מהר באופן מחריד. לאחר זמן מה לאחר שהפח מתמלא בצ'פכות הנ"ל הכל פתאום נראה מכוער.

או תסריט אחר - יותר רלוונטי לי אישית. מאחר וצופים מראש מהן ההשלכות של החנייה בארץ הקודש, נכנסים לחרדות. פשוט לא חונים ליד עם הסגולה. בחצר דואגים שהדבר לא יקרה. עושים שמיניות באוויר ע"מ לא לנסוע לקניות עם הרכב. עם כבר נוסעים אז חונים איזה קילומטר מהאתר. בעבודה חונים במקום מסתור מאחרי איזה גנרטור, וכו כו'. בקיצור נהפכים לעבדים של הרכב.

לכן אם אין הפרש משמעותי במחיר - עדיף לבחור בצבעים הבהירים מטעמים הפרקטיים אשר בסופו של דבר הופכים גם לשיקולים האסתטיים.

פורסם

אני הייתי הולך על כחול , מצד אחד לא הכי בולט (כמו צהוב או אדום) מצד שני לא הכי נחבא כמו לבן או כסוף.

זה גם צבע המכונית שלי

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...