Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון של רנו מגאן 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי רנו מגאן קלאסיק שנת 99 , עד עכשיו לא הבנתי למה אין למכוניות האלה שוק.

אחרי הרצה קצרה ראיתי שאנשים מוכרים אותם בכלום כסף , 10 אלף ואפילו 6 אלף !!!

רציתי לשאול למה אין לרכב הזה שוק , ומה יהיה לדעתכם המחיר של הרנו בעוד שנתיים שלוש אם מוכרים אותו היום ב 10 , 6 אלף.

לדעתי זה המון רכב בכלום כסף , רכב אמין למי שמטפל בו ! ! ! .

ועוד שאלה קטנה היא שאם שווה למכור את האוטו עכשיו שהמחירים גם ככה בריצפה או שעדיף להישאר איתו .

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

שווה למכור או לא - השיקולים שלך. מה אתה יכול לקנות במקום והאם אתה מסוגל להוסיף את הסכום.

למגאן אין שוק כי לצרפתיות בכלל יש תדמית של חוסר אמינות ולרנו בפרט. בקשר לאמינות של רנו, אני יודע שאחזקה של מגאן אוטומטית עלולה להיות יקרה מאוד. מכיר מישהו שלא מזמן מכר את המגאן שלו למרות שהייתה כחדשה רק בגלל עלויות אחזקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שווה למכור או לא - השיקולים שלך. מה אתה יכול לקנות במקום והאם אתה מסוגל להוסיף את הסכום.

למגאן אין שוק כי לצרפתיות בכלל יש תדמית של חוסר אמינות ולרנו בפרט. בקשר לאמינות של רנו, אני יודע שאחזקה של מגאן אוטומטית עלולה להיות יקרה מאוד. מכיר מישהו שלא מזמן מכר את המגאן שלו למרות שהייתה כחדשה רק בגלל עלויות אחזקה.

יש רכבים שאתה ממליץ בין המכירים 12-15 אלף אמינים שלא יעשו בעיות לתקופה ארוכה ושיהיו בעלי צריכת דלק נמוכה?

והאם יש לך מושג על יונדאי אקסנט שנת 2001 ? צריכת דלק , אמינות וכו' ...

פורסם

אקסידנט אמינה, עם גיר אוטומטי לא ממש חסכונית. בתקציב כזה ממליץ על שרייד סדאן 1500, יש להשיג עם גיר ידני וזה עדיף. הרכב חסכוני ואמין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לך מגאן 99 שלא שווה הרבה.

בעוד שנתיים-שלוש המחיר לא יירד בהרבה, כי כבר אין לאן לרדת.

יש מגאן 99 ויש מגאן 99. זאת אומרת, יש רכבים במצב שמור, מטופל, ויש רכבים במצב גמור שזקוקים לתיקונים יקרים.

מי שמחליף מגאן 99 לשרייד קלאסיק 2001, לא מעניין אותו בכלל נוחות ובטיחות. לדעתי, שרייד הזאת זה קופסת שימורים על גלגלים.

ולא בטוח ששרייד בת 10 תהיה אמינה - גם זה תלוי במצב הרכב, טיפולים בשנים הקודמות. אבל זה נכון ששרייד הרבה פחות רגישה להזנחה מאשר מגאן.

אם רנו שלך במצב טוב, אני לא רואה סיבה למכור במחיר מצחיק ולקנות בתוספת מחיר פחנוע בת 10.

מה כן כדאי - למצוא מוסך מקצועי שמכיר מגאן כדי להוזיל עלויות הטיפולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם שווה למכור את המגאן שלי (99) ולקנות במקום רנו מגאן שנת 2001-2 ?

בסך הכל אני מאוד מרוצה מהרכב והמטרה שלי היא להתקדם , אז האם שווה לעשות את הצעד הזה?

פורסם

אני לא חושב ששווה להתקדם בשנתיים, כאשר הרכב שלך במצב טוב ומה שתקנה לא ברור, במיוחד אם מדובר בגיר האוטומטי (יש הרבה תלונות על מודלים 2001 בנושא הגיר).

אגב, גיר רגיל מבחינתך בא בחשבון? הוא יותר אמין וחיסכוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני לא חושב ששווה להתקדם בשנתיים, כאשר הרכב שלך במצב טוב ומה שתקנה לא ברור, במיוחד אם מדובר בגיר האוטומטי (יש הרבה תלונות על מודלים 2001 בנושא הגיר).

אגב, גיר רגיל מבחינתך בא בחשבון? הוא יותר אמין וחיסכוני.

כן גיר רגיל בא מבחינתי , אבל לפי מה שאני מבין ממך לא עדיף להתקדם בשנתיים ועדיף להישאר עם שלי (עם אוטו שאני בטוח בו)

כי גם ככה המחיר שלו לא ירד בצורה משמעותי בשנים הבאות.

פורסם

המחיר כן ירד, וכן בצורה משמעותית.

בעוד שלוש שנים האוטו יעלה 3-4 אלף שקל, ויהיה קשה מאוד למכור אותו.

לדוגמא, האם לדעתך יש היום הרבה אנשים שמוכנים לקנות רנו 19 מודל 95-96 ולשלם עליה יותר מ3000 שקל?

אם אתה בונה על מכירה, תמכור עכשיו, אבל בכסף שתקבל לא תוכל לקנות משהוא טוב יותר.

תשנה גישה, תמשיך להשתמש באוטו עד שיהיה ברשותך סכום כסף משמעותי, שיאפשר לך להתקדם לאוטו בן 5 שנים, נניח.

פורסם

בעוד שלוש שנים האוטו יעלה 3-4 אלף שקל, ויהיה קשה מאוד למכור אותו.

לדוגמא, האם לדעתך יש היום הרבה אנשים שמוכנים לקנות רנו 19 מודל 95-96 ולשלם עליה יותר מ3000 שקל?

אם אתה בונה על מכירה, תמכור עכשיו, אבל בכסף שתקבל לא תוכל לקנות משהוא טוב יותר.

תשנה גישה, תמשיך להשתמש באוטו עד שיהיה ברשותך סכום כסף משמעותי, שיאפשר לך להתקדם לאוטו בן 5 שנים, נניח.

תודה רבה , אז לפי דעתך עדיף למכור עכשיו כדי לא להפסיד הרבה ושיהיה יותר קל למכור ?

פורסם

קח בחשבון שמחירון לא יתנו לך עליה.לכן הנה הפסדת נגיד עוד 2K בעת המחירה.

לדעתי אם הרכב לא עושה בעיות,ואין כסף להתקדם למשהו הרבה יותר חדיש,אין טעם למכור,כי אל תשכח שצריך לעשות ישור קו לרכב שתקנה,לך תדע איזה תקלות בעל הרכב מסתיר.

לכן איני רואה טעם למכור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתפלא, אבל דווקא במחירים הנמוכים יש ביקושים אדירים.

ברגע שאתה נכנס לתחום של 15 אלף ש"ח ומטה, הטלפונים לא מפסיקים לצלצל.

כשמדובר ברכב בתחום המחירים של 3000-6000 ש"ח, מתקשרים בני מיעוטים ומוכנים לקחת את הרכב במחיר נמוך בלי בדיקה בכלל, כי מה לעשות - המצב הסוציו-אקונומי בכפרים לא תמיד מאפשר לאנשים לנסוע ברכבים חדשים.

ואם ברנו 19 עסקינן - מדובר באחד הרכבים הכי פופולריים במגזר. נוחות נהדרת, טיפולים קלים במיוחד שמאפשרים לכל מכונאי לטפל ברכב וחלקים זולים. אם תיסע למגרש הפירוק הענק בכפר יאסיף תראה שם כמה עשרות רנו 19 שנשחטות מדי יום ומספקות חלפים לכל האיזור :lol:

אז כן, אני בטוח שיהיה קל מאוד למכור רנו מגאן בת 15 ב-3000 ש"ח.

פורסם
תתפלא, אבל דווקא במחירים הנמוכים יש ביקושים אדירים.

ברגע שאתה נכנס לתחום של 15 אלף ש"ח ומטה, הטלפונים לא מפסיקים לצלצל.

כשמדובר ברכב בתחום המחירים של 3000-6000 ש"ח, מתקשרים בני מיעוטים ומוכנים לקחת את הרכב במחיר נמוך בלי בדיקה בכלל, כי מה לעשות - המצב הסוציו-אקונומי בכפרים לא תמיד מאפשר לאנשים לנסוע ברכבים חדשים.

ואם ברנו 19 עסקינן - מדובר באחד הרכבים הכי פופולריים במגזר. נוחות נהדרת, טיפולים קלים במיוחד שמאפשרים לכל מכונאי לטפל ברכב וחלקים זולים. אם תיסע למגרש הפירוק הענק בכפר יאסיף תראה שם כמה עשרות רנו 19 שנשחטות מדי יום ומספקות חלפים לכל האיזור :lol:

אז כן, אני בטוח שיהיה קל מאוד למכור רנו מגאן בת 15 ב-3000 ש"ח.

חח כמה שזה יכאב למכור את המגאן שלי בכזה מחיר מצחיק.

• תוכן חדש...