Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כך שומרים על צמיגים של BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן להדביק על המרצדס שלי. לפי דעתי המתכונת צריכה להיות שהמדבקה היא למסגרת המספר או לכל היותר מדבקה לשמשה (נדבקת מבפנים). אולי אפילו אפשר להכין לא מדבקה, אלא מסגרת מספר שעליה מודפס הקישור לאתר, בדיוק כמו הלוגו של הפורום.

לא ניראה שרבים מאיתנו יסכימו להדביק מדבקות לגוף הרכב, במיוחד אלה ששומרים על עיצוב חלק עבור הרכב שלהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

+1

מדבקה על השמשה בסגנון מדבקת הטסט,יכולה להיות פיתרון מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי אפשר לעשות סט שאפשר להזמין באתר: קובע, חולצה, מדבקה עם הלוגו של הפורום. אולי גם חבילת כרטיסי ביקור של פורום, כדי שחבר פורום יוכל לחלק לחברים שלו שיצטרפו גם.

אני הייתי מזמין סט כזה:-)

אפשר למשל לחלק/למכור סטים כאלה במפגשים.

ישנו חולצות מקוריות של הCF, גם כובעים.

שמעתי שמועה שלמנהל מסויים יש גם תחתונים של הפורום שהוא עושה להם כביסה ידנית בלבד וללא עמילן.

פעם הייתה גם מדבקה אבל היא דהתה בשמש מהר אז אף אחד כבר לא מדביק אותה.

לוואג קלאב היה פלאייר שהם היו שמים על רכבים ספורטיבים של היצרן שבו הם מזמינים את הבעלים להיות חלק מהקהילה וכתובת האתר, בזמנו בערך פעם בשבועיים הייתי מוצא אחד כזה על המגב הקידמי.

פורסם

אני בעד הרעיון של המדבקה, אפשר לחלק במפגשים וכו'.

ככה המודעות תגדל, ונדע בדיוק מי נוסע לידנו בכביש.

חוץ מזה שכולנו נהיה רגועים יותר אם נחנה את הרכב ליד רכב אחר עליו המדבקה של הפורום בחניון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

:-D

נכון,סוף סוף נדע שאנשים שלידם חנינו לא יפתחו דלתות על הרכבים שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אויש נו באמת..בנאדם שמגיע לרמה כזאת עדיף שיסע בתחבורה ציבורית..

בטח לפני שהוא יוצא מהאוטו הוא מוריד את העץ ריח ושם אותו בקופסה עם נייר פצפצים שלא יפגע מהשמש.

:)
פורסם
אפשר להכניס גם סלוגן מיוחד לכל רכב.

רנו- לא רואה מוסך, מבחוץ.

מיאטה- הנאה אחורית!

סיטרואן - Powered by finely trained slowpokes

רובר - כל בורג שנופל מהרכב הנ"ל הוא פרי מלאכתם של הפועלים מהממלכה המאוחדת

דייהו - עזוב אותי באימש'ך

מזדה - כי לשכן יש

בהמשך אחשוב על עוד סלוגנים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מדבקות של פורומים זה בהחלט נפוץ בחו"ל.

.

בהחלט, גם מדבקות של מסלולי מירוצים מפורסמים (כמו נורבורגרינג).

אפשר לעשות למנחת ערד מדבקה, אבל במקום השרטוט של ה"מסלול" לעשות מדבקה בצורת צללית של גמל, או לחילופין בדואי.

אפשר גם לעשות מדבקה למסלול נחשונים, רק לוודא שהיא תגיע "שבורה בכמה חלקים", כמו המסלול המקורי.

איך בכלל גלשתם לנושא הזה מ-2 תמונות הזויות של בעל רכב עוד יותר הזוי ?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה לי שזה עם ה BMW זקוק לאשפוז:):shock: ואומר את זה אחד שלטענת רבים יש לו OCD :idea: .

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...