Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן לבצע BURNOUT עם רכב ידני? [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם וצהריים טובים :)

כבר הרבה זמן שאני מחפש תשובה לשאלה הבאה:

האם אפשר לעשות BURNOUT עם רכב ידני?

זה פשוט נראה לי בלתי אפשרי.אבל,ראיתי פעם בטופ גיר שאיזה סיני על הונדה NSX עושה דונאטס

[שהוא שהרכב עושה סיבובים במקום על ציר אחד,כמו מחוגה]

אז,תעזרו לי בבקשה :)

פורסם

הכל תלוי מצמיגים, כוח מנוע ומיומנות הנהג, הבאלאנס של ברקסים. זה אפשרי עם רכב ידני. מה שראית כאשר הרכב עשה סיבובים, זה אפשרי עם רכבים בעלי הנעה על הסרן הנכון (אחורית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה שצריך רכב עם הנעה אחורית אני יודע :) עכשיו,אם מישהו יוכל לתת לי הסבר איך עושים את זה בתיאורייה שיכתוב בבקשה.

יוסי אין לי כוונה לעשות את זה,אני סתם מעוניין לדעת איך הדבר נעשה.

פורסם

תרשום ביוטיוב how to drift ותקבל כמה סרטונים שמסבירים את זה בצורה יפה.

אפשר לקרוא גם כאן למשל: http://www.wikihow.com/Drift-a-Car

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

gil gheler, אני מאמין שזאת הייתה כוונת המשורר:

[שהוא שהרכב עושה סיבובים במקום על ציר אחד,כמו מחוגה]

זה כבר דריפט. דריפט זה רק עבור רכבים עם ההנעה על הסרן הנכון. אולי עם הנעה קדמית אפשר ברוורס? :D

פורסם

למה לועזית? דבר עברית :הוא מתכוון לסופגניה :)

לפותח השרשור תרשום ביוטיוב HOW TO DO A BURNOUT ותקבל את התשובה שחיפשת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עם רכב הנעה קדמית תכניס לרוורס תן פול גז שבור את ההגה עד הסוף לאחד הכיוונים ואחרי כמה סיבובים הרכב יתחיל לעשות לך סופגניות כמו שאנג'ל לא עושים בחנוכה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

צריך שיהיה לאוטו מספיק כוח לפירפור ארוך

פול גז,זריקת קלא'ץ ושבירת הגה לאיזה צד שתרצה.

עד שתראה עשן:lol:

:)
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...