Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח USPS Express Mail International (נזרקתי מפורום שליחים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי סמארטפון מאיביי והוא נשלח ב24/5 באמצעות USPS EXPRESS.

האם זה שקול לFEDEX/DHL/UPS ובהכרח יעבור בדיקה במכס+אגרות או שזה יכול לעבור ישר לדואר? - מה הסיכוי שהמשלוח יתפס במכס?

ונסיונכם תוך כמה זמן אמור להגיע משלוח כזה? האם זה באמת EXPRESS או שזה סתם מיתוג?

תודה מראש ושבוע טוב . :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

איפה אני משלם את כל העמלות+מכס? האם המשלוח יגיע כרגיל לסניף הדואר השכונתי ושם אשלם לפני קבלת המוצר?

תודה.

פורסם
איפה אני משלם את כל העמלות+מכס? האם המשלוח יגיע כרגיל לסניף הדואר השכונתי ושם אשלם לפני קבלת המוצר?

תודה.

כרגיל, אתה משלם את המכס בדואר. בקיצור, ייקח לזה כמה ימים להגיע לארץ,

ובארץ זה ייתקע לשבוע אחד, או שניים, או שלוש...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל זה כמובן בהנחה שמדובר במכשיר מוכר שכבר נמכר או עומד להמכר בארץ. אם זה איזה סיני או משהו ללא אישור סוג, צריך להוציא לו אישור חד-פעמי ממשרד התקשורת ואישור חד-פעמי למטען ממכון התקנים - אלה דברים שגם חברת השילוח עשויה לבצע עבורך, תמורת תשלום נוסף כמובן, לפני השחרור מהמכס. בנוסף, זה עשוי ליצור עיכוב מסוים = תשלום עוד יום אחסון. אם המכשיר מאושר בארץ, כל זה לא רלבנטי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ברוב המקרים זה מגיע לדואר שליחים, והם מגיעים הביתה פעם ראשונה בלי תאום,

כמובן שבערך 99% מהאנשים לא נמצאים, אז הם שמים לך מדבקה להתקשר לתאם.

ממליץ לך לעקוב דרך האתר של הדואר לגבי החבילה, ככה אתה יודע באותו יום שזה הגיע אליהם,

ותוכל לדעת את סכום המסים והעמלות במדויק, ולתאם זמן הגעה שלהם, או לגשת למוקד

השליחים בו נמצאת החבילה.(שונא את דואר שליחים!!!)

פורסם
היי, קניתי סמארטפון מאיביי והוא נשלח ב24/5 באמצעות USPS EXPRESS.

האם זה שקול לFEDEX/DHL/UPS ובהכרח יעבור בדיקה במכס+אגרות או שזה יכול לעבור ישר לדואר? - מה הסיכוי שהמשלוח יתפס במכס?

ונסיונכם תוך כמה זמן אמור להגיע משלוח כזה? האם זה באמת EXPRESS או שזה סתם מיתוג?

תודה מראש ושבוע טוב . :-)

לפני חודש באותו אופן הזמנתי מאיביי שעון יד, כך ש ככל הנראה המשלוח שלך יגיע לארץ תוך שבוע אולי קצת יותר ואז יתקע במכס/דואר עוד מספר ימים.

מוצרים כאלו בד"כ נעצרים במכס ומחוייבים במס.

את המשלוח עצמו סביר להניח תקבל בסניף הדואר הקרוב ובמידה תחוייב במס התשלום יהייה גם שם.

אם באמת תחוייב במס מסויים תוכל במעמד הקבלה של המשלוח למלא טופס ולערער, הטיפול בערעור לוקח עד חצי שנה.

את כל תהליך השילוח לארץ ועד קבלת המוצר אני משוכנע שאתה יודע שאתה יכול לבדוק באתר של USPS וכאשר המשלוח יהייה בארץ אז באתר של דואר ישראל.

נ.ב קיבלתי את המוצרים מבריטניה תודה על העזרה!!!

פורסם

עדכון:

לפי המעקב אחרי החבילה:

29/05/2011 19:31 פריט ה-EMS , מועבר ליעדו.

29/05/2011 17:00 פריט ה-EMS יוצא ממרכז מיון EMS בת"א.

29/05/2011 08:30 פריט ה-EMS בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל.

מכייוון שאין לי כרגע אפשרות לברר מתי השליח יגיע רציתי לדעת מהמומחים פה מה הסיכוי שמחר בבוקר השליח יגיע? :?

כמובן שאני אתקשר אליהם על הבוקר אבל אני חושש שזה יהיה מאוחר מדי..

פורסם

תכין 170 ש"ח + מע"מ על המכשיר. אני נמנע מEMS כמו מאש, בקצת יותר כסף אתה מקבל FEDEX\UPS ושם אין חוכמות, הכל מגיע בזמן ומהר (השיא שלי היה חבילה שהזמנתי בשבת בלילה מארה"ב, בראשון פדאקס מתקשרים לומר לי שהחבילה בארץ ואני אקבל אותה בשני).

מארה"ב קנו בUSPS Priority או First Class לדברים זולים (כל אחד יחשב לעצמו מה זה זול - בשבילי כמה מאות דולרים זה בסדר, שיעור התקלות אפסי) או FEDEX\UPS.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...