Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודשיים קניתי יונדאי גטס 2008.

ביצעתי מס' פעמים בדיקות צריכת דלק (ע"י מילוי המיכל עד שהמשאבה קופצת נסיעה של כ 200 ק"מ ומילוי שוב)

בכל הבדיקות שביצעתי צריכת הדלק הייתה כ 1 ל 6.5 ל/ק"מ

רווב הנסיעות שלי הן קצרות ובעיר אבל זה נראה לי מטורף.

בבדיקות שביצעו במוסך היבואן הכל יצא תקין (בדיקת גזים ובדיקת מחשב).

לרכב יש עדיין אחריות ולכן חשוב לי לתקן זאת לפני שתגמר,

האם הצריכה הזו נשמעת לכם הגיונית ?

מה אפשר לעשות ?

תודה

פורסם

וואו. אין לי שום ידע מכני ברכבים אבל אני יכול לספר לך שיש בבעלותי יונדאי גטס שנת 2006 אוטומט. היא עושה 1 ל-8 או 10 תלוי בנהיגה שלי (וגם אני עושה נהיגות קצרות ורק בתוך תל-אביב).

פורסם

בוצע טיפול 60000 לפני שלושה שבועות אך זה לא עזר

הרכב נבדק שוב אצל מוסך היבואן והוא ממשיך לטעון שהכל תקין ברכב.

קשה לי לקבל את הטענה שצריכת דלק כזו יכולה להיות הגיונית ברכב כזה קטן

כרגע הרכב בתחנת שירות אחרת של היבואן אבל לפי התייחסותם נראה שגם כאן ישלחו אותי בחזרה

אני חושב שהם מפספסים משהו בבדיקה שלהם

פורסם

האם פותח השרשור נוהג עם רגל כבדה על הגז (קיקדאונים, מירוצי רמזורים, האמצות חזקות)? האם הרכב עמוס במטען? האם לחץ האויר בצמיגים תקין?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ואני אשאל - עד כמה הנסיעות הללו קצרות (כמה ק"מ או כמה דקות )?

האם מנוע הרכב מגיע בכלל לטמפרטורת עבודה אופטימלית ? (מה מראה שעון החום ברכב בסיום נסיעה ממוצעת שכזו?)

alfa 156 2.5.

פורסם

זו צריכת דלק הגיונית אם אופי הנסיעה שלך הוא עמידה רבה בפקקים. (לא ציינת האם הרכב אוטומאט או ידני!)

נסה לעשות טיול בינעירוני בן 80 ק"מ לפחות במהירות בין 85-95 קמ"ש לאחר מילוי של מיכל הדלק

אם הצריכה עומדת על פחות מליטר דלק ל12 קילומטר אני יכול להבטיח לך שיש בעיה ברכב וצריכת הדלק שלו לא תקינה!

פורסם

תודה על השאלות

הרכב הוא אוטומט

הנסיעה היא רגועה ללא קיקים, בחלקה יש פקקים אבל לא בכל הנסיעה וחלקה אף בינעירונית זורמת

בדגם הזה אין שעון חום אלא שתי נורות:אחת דולקת כשהאוטו קר (כחולה) והשניה דולקת כשהאוטו חם.

לאחר כשתי דקות נסיעה המנורה הכחולה נכבית ואז האוטו בטמפ אופטמלית

הלחץ בצמיגים נבדק ותקין (31)

פורסם

בכל אופן, אני חושב שצריך לחקור את העינין במוסך. מדובר על צריכת הדלק שהיא מעורבת וכוללת קטעים ללא פקק. עם נפח מנוע צנוע לדעתי צריכת הדלק אמורה להוית טובה בהרבה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שאמרו לפניי, בדיקת צריכה בעיר היא קצת בעייתית. בדוק בנסיעה מחוץ לעיר. אנא הסבר איך אתה בודק אולי אתה לא בודק נכון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

היי

מה שעשית עד עכשיו זה לבדוק את הצריכה על חצי מיכל דלק בנסיעות קצרות (כנראה בעיר) וזה משפיע עליה בכל רכב.

לדעתי אתה צריך לתדלק כמו תמיד, אבל לעשות נסיעה על מיכל דלק מלא, רצוי פעמיים ורצוי גם נסיעות מעורבות,

גם מחוץ לעיר ורק אז לבדוק את צריכת הדלק הממוצעת.

עם הרכב שלי הצלחתי להגיע לממוצע של 1 ליטר ל-12 ק"מ אז אני לא מאמין ששלך כזו זללנית לעומת שלי.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...