Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין אפס, נהיגה עירונית לוקחת המון - מה עוד שעכשיו מופעל מזגן.

לאחרונה אני מבצע על בסיס יומיומי נסיעות לכרמל מהקריות, עם מזגן דלוק - צריכת הדלק התדרדרה מ-1:15 בנסיעות הרגילות שלי (ללא מזגן, עליות חיפאיות מתונות) ל-12.5 ק"מ לליטר. מה לעשות, המזגן והעליות הקשות עושות את שלהן. גם זה קורה.

פורסם

אני ממלא דלק לאחר סיום כמעט מיכל מלא (וזה קורה לאחר 200 ק"מ בסה"כ)

חזרתי מהמוסך השני של היבואן וגם שם לא מצאו שום תקלה...

הדבר היחיד שהם מצאו הוא להחליף פילטר מזגן (כי התלוננתי שהמזגן חלש) וזהו

פורסם
ביצעתי מס' פעמים בדיקות צריכת דלק (ע"י מילוי המיכל עד שהמשאבה קופצת נסיעה של כ 200 ק"מ ומילוי שוב)

בכל הבדיקות שביצעתי צריכת הדלק הייתה כ 1 ל 6.5 ל/ק"מ

רווב הנסיעות שלי הן קצרות ובעיר אבל זה נראה לי מטורף.

"המשאבה קופצת" זה לא ממש מדויק. הקפיצה תלויה במהירות התדלוק (יש למשאבות כמה מעצורים להדק הידית) ועשויה להיות שונה מתחנה לתחנה/משאבה למשאבה.

אם יש לך מחשב דרך ברכב.

צא לכביש מהיר, תדלק מיכל מלא באחת התחנות על הכביש המהיר ותתחיל לנסוע.

כשתגיע ל80-85 קמ"ש. תאפס את מחשב הדרך ואת מד המרחק ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הTRIP ותנהג רגוע במהירות קבועה.

אם תגיע לקטע של ירידה, תוריד את הרגל מהגז - לא ממש צריך גז בירידה. אל תאיץ בחוזקה.

סע כך מרחק של 15-20 ק"מ והקפד לא לעבור את ה90 קמ"ש. אח"כ תחזור לעדכן מה הצריכה שהראה מחשב הדרך בנסיעה הזו.

אם אין לך מחשב דרך,

אם מזדמן לך טיול בינעירוני. מלא מיכל מלא לפני הנסיעה. בתום הנסיעה מלא שוב למיכל מלא (רצוי באותה תחנה באותה משאבה) ותחלק את המרחק שעברת במס. הליטרים שנכנסו.

אם צריכת הדלק של הרכב גבוהה באופן חריג בעיר בגלל בעיה כלשהי ברכב, החריגה צריכה להישמר גם בנסיעה בינעירונית.

אם בנסיעה בינעירונית הצריכה תהיה מתאימה לרכב. כנראה שהבעיה של צריכת הדלק היא באופי הנסועה והנהיגה.

תחזור לעדכן.

• תוכן חדש...