Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לשפטל היה מצפון, אולי יעשה מעשה לכפר על זה שהוא התנדב לזכות נאצים, אבל איפה שפטל ואיפה מצפון...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא לא התנדב מבחינת שכ"ט אלא מבחינת הרצון לצאת ולהגן על חלאה שכזאת תמורת בצע כסף או תאוות הפרסום.

פורסם

יופי בגירה, התחלנו עוד פעם. שפטל הוא הבאד גאי, לא צוות התביעה שעשה צחוק מעצמו ומהמדינה. שיתבייש לו, נו נו נו.

ואתה גם מאמין שהחלטת המשפט משקפת בהכרח את המציאות. אבל כנראה רק בגרמניה, כן? כי בארץ זה לא עובד.

בטח כיף להיות אתה - חיים קלים, הכל שחור ולבן... הלוואי עלי.

פורסם
לא לא התנדב מבחינת שכ"ט אלא מבחינת הרצון לצאת ולהגן על חלאה שכזאת תמורת בצע כסף או תאוות הפרסום.

מישהו צריך להגן עליו, הרי לכל אדם מגיע משפט הוגן.

אז מישהו אחר היה יוצא, ואם לא אז בית המשפט היה נותן לו סנגור.

אין שום סיבה לכעוס על סנגור שעשה את העבודה שלו, לא משנה על מי הוא הגן.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כתב האישום בישראל היה שונה, ומי אמר שבית המשפט הגרמני לא זה שטעה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איזה מין הגיון עקום זה?

אולי בעולם הלה-לה-לנד שאתם חיים בו "אין על מי לכעוס".

אתם גם לא כועסים על וענונו כי "אם הוא לא היה בוגד מישהוא אחר היה עושה את זה"?

בא לא נכעס על היטלר, "אם הוא לא היה משמיד בטח מישהוא אחר היה משמיד 6 מיליון יהודים"\

למה יהודי לא התנדב להגן על אייכמן? כנראה בגלל ששפטל עוד לא עסק בזמנו בעריכת דין!

לא אכפת לי בכלל אם דמיאניוק הוא "איוון האיום" או לא, יהודי שמתנדב בכזאת שמחה להגן על מי שללא שום צל של ספק היה חלק ממערך ההשמדה של העם היהודי, מעורר בי גועל נפש ברמות שבכלל לא נקלטות.

פורסם

שמעתי את שפטל מדבר אתמול, יש ספק מאוד גדול אם דמאניוק היה בכלל במחנה השמדה (בטח שאצל שפטל, שמשוכנע שלא).

פורסם

אולי אני קצת סוטה מהנושא, אבל בקשר לראיון שלו אתמול בלונדון וקירשנבאום.

רק אני שמתי לב לתיעוב שהשתקף משפת גופו של לונדון כלפי שפטל?

אני ראיתי שלונדון כל כך לא סובל אותו, וקיוויתי שלא יגיד איזה משהו שיסבך אותו.

אני רואה בשפטל אדם נרקסיסטי, וממש לא סימפאטי.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

שפטל הוא לא אדם שמעורר סימפטיה ואמפטיה, בטח לא בקרב התקשורת, בהיותו רוויזיוניסט קלאסי. הוא גם פרובקטור לא קטן, ווכחן לא פחות משהוא פרובקטור, ואאוט-סיידר חובב (רווזיוניסט קלאסי, אמרתי?!).

בערך כל מה שלונדון לא ייסבול.

אבל הוא קול לא שגרתי, וזה דווקא הופך אותו למעניין ואולי אפילו לחיוני.

דרך אגב, בשנות ה-80 הוא היה מסתובב בת"א בפורשה 944 (אקזוטיקה רצינית לזמנו), שקנה לו מאיר לנסקי (לפחות לפי השמועה).

פורסם

הוא גם היה בעליה של Z-3, אחת הראשונות ששווקו בארץ. יכול להיות שהיא עדיין בבעלותו?

הוא חובב רכב לא קטן, כמדומני.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

והייתה גם פורשה בוקסטר שכיכבה במקומונים של נתניה, לאחר שירו עליה ביציאה מאולם אירועים באזה"ת הישן...

כנראה ש-Murik הוא לא היחידי שחושב ששפטל לא סימפטי. :-)

• תוכן חדש...