Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליך בדיקת רכישה של קורולה רובוטית 2008.

פגם אחד ששמתי לב אליו (לא כזה קשה) זה שבר בחלונית של התצוגה הדיגיטלית של הרדיו. הנזק פוגע ממשית באפשרות לראות את מה שמופיע בתצוגה, כך שהוא די דורש תיקון.

האם יש למישהו מושג האם ניתן להחליף רק את החלונית או שמדובר כאן בפרוצדורה יותר מורכבת?

ובכל מקרה, כמה פרוצדורה כזו עשויה לעלות?

תודה

פורסם

מצטער על ההקפצה אחרי פחות מיום - אבל זה קצת דחוף (חלק ממו"מ על רכישה שאולי תתבצע היום)

יש למישהו תשובה?

פורסם

עד כמה שאני יודע בטויוטה הרדיו הוא חלק אחד אינטגרלי.

אין אפשרות להחליף רק חלונית.

האם מדובר על הדגם עם החלונית המלבנית המאורכת עם תצוגה שחורה של שורה אחת על רקע ירוק?

אם כן, זה בוודאות כל הרדיו "בחבילה אחת".

קח בחשבון במיקוח שיש שידרוגים מטורפים ולא יקרים בכלל לרדיו המקורי עם GPS, DVD ,חיבור לאייפוד,כרטיסי זכרון וכו':

http://www.myeway.net/Car-DVD-Players-GPS-Navigation-System-Stereo-Radio-for-Toyota-COROLLA-2007-2009---E5280.html

המחיר בערך 400$

לא מוצא כרגע מכירה ספציפית

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
עד כמה שאני יודע בטויוטה הרדיו הוא חלק אחד אינטגרלי.

אין אפשרות להחליף רק חלונית.

האם מדובר על הדגם עם החלונית המלבנית המאורכת עם תצוגה שחורה של שורה אחת על רקע ירוק?

אם כן, זה בוודאות כל הרדיו "בחבילה אחת".

תודה!

האמת היא שהיום הייתי במוסך טויוטה לשאול אותם בעיקר על נושא זה וקיבלתי אותה תשובה.

לדברי המשיב, לפי מחירי טיוטה החלפת היחידה תעלה בסביבות 1500 ש"ח, ולכן הוא הציע לקנות יחידה מפירוקיה ולחזור אליהם שהם יתקינו (ללא תשלום או בתשלום סמלי).

טוב, עוד נראה בהמשך (קודם כל צריך לקנות את הרכב)

קח בחשבון במיקוח שיש שידרוגים מטורפים ולא יקרים בכלל לרדיו המקורי עם GPS, DVD ,חיבור לאייפוד,כרטיסי זכרון וכו':

http://www.myeway.net/Car-DVD-Players-GPS-Navigation-System-Stereo-Radio-for-Toyota-COROLLA-2007-2009---E5280.html

המחיר בערך 400$

לא מוצא כרגע מכירה ספציפית

כן, ראיתי משהו דומה ברכב טויוטה של חבר שלי. נראה לי קצת גדול עלי, אבל הרעיון מעניין ואולי נשקול בהמשך.

• תוכן חדש...