Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי איך מגדירים "דורש"..

היה לי בזמנו קומפוננט JBL GTO שנשמע אחלה ללא מגבר. הוא היה נציל ונשמע לא רע בכלל.

אם היו שואלים אותי, הייתי בכיף ממליץ עליו גם "ללא מגבר".

אבל כן, כשאחרי תקופה מסויימת החלטתי כן לחבר אליהם מגבר - הם נשמעו אפילו טוב יותר! ופתאום ממש "קיבלו חיים חדשים".

אז דורש? לא.

עדיף? כנראה שכן.

פורסם

2 סנט שלי בנושא.

משום מה מערכות מובנות סובלות מהגברה דיי אנמית. ניסיון של החלפת הרמקולים בכאלו "בריאים יותר " מביא בעיקר לפיספוס , אמנם הסאונד נשמע אחרת כי גוון הסאונד ברמקולים האלו הוא שונה , אבל במרבית המקרים הסט המקורי הוא בדכ' סט מאוד נציל , עם מגנט מאוד קטן (גם בשביל מניעת השראות) כדי שיכול לתת רמת סאונד מספיק סבירה גם במהירויות גבוהות של נסיעה (לכן גם יש מנגנון משמגביר את עוצמה עם מהירות הנסיעה ) .

בhu אפטרמרקט שם יש יותר דגש על ההגברה ובדכ' היא גבוהה יותר באיזה 20-25% מה שמאפשר הזזה של אלמנטים כבדים יותר.

מסקנה : הגברה שוב על הפרק בלי זה פיספוס אחד גדול , כי חושפים את פרצופו האמיתי של המגבר שיש שם.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ציפור קטנה לחשה לי שבקרוב יגיע לארץ משלוח גדול מאוד של HAT סדרת הIMAGINE

מהנסיון שיש לי לאחרונה עם הסט הזה - נראה שמגבר של 50*2 מעיף אותו בלי הרבה מאמץ, ההימור שלי הוא שהסט הזה ישמע לא רע בכלל גם על הגברה פנימית.

אחרי הרבה נסיון עם הסט הזה - אפשר לבנות לו קרוס כמו שאני בניתי ואפשר גם להשתמש רק בקרוס שיש לטוויטר שמובנה על המידבאס מראש.

עם הגברה פנימית אני גם לא בטוח שיהיה צורך להוסיף לטוויטר LPAD (מנחת בכדי לאזן אותו) אבל גם אם כן - גרושים לבנות אחד.

שווה בדיקה - רציתי לצרף את זה למעגל ההמלצות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...