Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RUNX 2007 לקנות או יקר מדי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן פורום, כבר כמה זמן שאני מחפש לקנות טויוטה RUNX כי שמעתי מחבר שזה רכב אמין וממש מציאה

התקציב שלי הוא 80 אלף ש"ח ~

היום ראיתי בלוח דגם 2007 למכירה עם 15K קילומטרז'

התקשרתי למוכר והוא דורש 90 אלף שקל (!!)

הוא אומר שהרכב שווה את זה ונדיר ולכן הוא מבקש מעל המחירון (לוי יצחק 86,400)

מה אתם אומרים? יקר מדי? שווה את זה?

ראיתי עוד מודעות מאותו השנתון אבל עם קילומטרז' יותר גבוה, בסביבות ה50K

זה שווה את ההפרש?

תודה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש בדיחה עצובה לקנות רכב שהוא 4 שנים על הכביש ב-90K ש"ח נשמע לי פשוט הזוי.

המלצה שלי בתקציב שציינת תוכל לרכוש רכב מדגם אחר שנת 2009 מן הסתם יהיה גם יותר קל למצוא עם ק"מ כמו שציינת...

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

ומה עם המחיר של הפיאט 500 חדשה מהחברה? לא מצחיק? :D

סתם, הכל בידידות , אמרתי זאת כדי להבהיר שכל אחד מוכן לשלם מחיר שבעיניו הוא הוגן על הרכב שהוא חושק בו.

אני הייתי מוכן לשלם לבעל רכב כזה,במידה והייתי מחפש RUNX - מחירון משוקלל בהנחה שהרכב יד 1 ללא תאונות.

הקורולות 2005-2007 מאוד מבוקשות בגלל הרובוטיות הגרועות שהגיעו אחריהן והתורכיות עם המוניטין הגרוע שהיו לפניהן , כמות הפתקים שמשאירים על ה GLI 2005 של אמא שלי (והאנשים ששואלים "מוכר" ברמזור ) גדולה מכמות הפתקים שמשאירים על ה GTI :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תראה,סך הכל הקורולה 2005-2007 הוא אחד הרכבים היותר טובים שנתקלתי בהם.

המחירון שלו כמו שאתה אומר לפי יצחק לוי עומד על 86,400,בעל הרכב דורש כ90,000

דהיינו 3600,שים לב - 15K ב4 שנים,יד ראשונה ניתן להסיק,ושמור ? את זה אתה תדע בבדיקה ובהמשך הדרך.

מצד שני,היום בסכום של 90K תוכל לרכוש חברים חדשים מן החברה או לחלופין רכבים מאותה הקטגוריה עם נתונים טכניים

מרשימים יותר.

לשיקולך.

פורסם

קח בחשבון שמחיר של רכב חדש מהחברה, שאין ספק שהוא שמור - הוא סביבות 110K.

אם תלך לאוטו דיל, תוכל למצוא רכבים יד ראשונה מיבואן עם 0 ק"מ, במחירים של 79K עד 99K - סופר מיני עד משפחתית.

אז מה עדיף? רכב בן 4 עם 15K על השעון, או רכב חדש בתוספת של 9000 ש"ח? תגיד לי אתה.

קח בחשבון ששמור ככל שיהיה - צמיגים אתה צריך להחליף (הוצאה של 1500 ש"ח), מצבר יתפגר לך בקרוב (500 ש"ח), וגם טיפול טיימינג בעוד שנה (סביבות 1500 ש"ח).

זה מביא אותך להפרש של 5500 ש"ח בין RUNX שמורה לבין רכב חדש לגמרי :lol: אני אישית לא מאמין שאתה אשכרה מתלבט.

אני אישית מכיר מעט מאוד אנשים שאשכרה מתעניינים ברכבים פרטיים, ככה שהמוכר יכול להמשיך לחכות לפראייר התורן - במחיר הזה יש מאות מגרשי מכירה של חברות ליסינג והשכרה ובהם רכבים צעירים בהרבה עם ק"מ שאינו רחוק ממה שמציג המוכר - רק לאחרונה אפילו היה מבצע של אלדן עם מכוניות עד 10 אלף ק"מ.

פורסם

צודק. בישביל לרכוש בכ-90K רכב בן 4 צריך להיות נעולים רק על טויטה ובקטע חולני כבר. ברור שהרכבים טובים, וברור שהרכב במצב מעולה - אבל שוב, הוא ממש לא חדש, אין אחריות יצרן ולא כלום. במחיר הזה (אפילו אם לא הולכים על חדש) אתה יכול למצוא רכבים חדשים וטובים משמעותית

פורסם
ממש בדיחה עצובה לקנות רכב שהוא 4 שנים על הכביש ב-90K ש"ח נשמע לי פשוט הזוי.

המלצה שלי בתקציב שציינת תוכל לרכוש רכב מדגם אחר שנת 2009 מן הסתם יהיה גם יותר קל למצוא עם ק"מ כמו שציינת...

אתה גם יכול לקנות רכב שנת 2008 ב50 אלף שקל מליסינג שעבר 200+ אלף ק"מ אז מה??

רכב שמור שמצדיק את המחיר ולא יעשה כאבי ראש אח"כ שווה את זה.

פורסם

לא יאומן שבכלל יש דיון סביב הנושא. קורולה 2007 ב-90K??? רכבים משפחתיים מקבילים, כגון פוקוס נמכרים באזור 55K. אין בזה שום היגיון.

פורסם

תביא לי פוקוס 2007 הצ'בק שלא עברה בליסינג ב55K. אין כאלה דברים.

בשביל אחת יד 1 עם ק"מ נמוך מאוד וברמת הגימור לא הבסיסית של הליסינג, אתה תצטרך להפרד מסכום של כ75-80 אלף ש"ח.

אי אפשר להשוות רכב עם נתונים כאלה לרכבי ליסינג ב50K ש"ח שפרמו להם את הצורה...

דרך אגב, אם אתה לא רוכש את הרכב בסוף - אשמח אם תעביר לי את הפרטים, יש לי מישהי שמוכנה לקחת אותה בסכום הנדרש.

דרך אגב2, אתה שואל מה אני הייתי עושה בסכום הזה? ב85K לוקח גולף דור 5 מודל 2008 1.6 אוטומט ברמת גימור טרנדליין או אחת מעליה. אם אתה בכל זאת רוצה את הRUNX, קח אותה לבדיקה ותוריד למוכר איזה 2000 ש"ח על מה שימצאו שם - ובטוח ימצאו שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם כל התגובות או רוב העצות הידידיות היו נכונות , סביר שמחיר הרכב היה יותר זול ..icon_idea.gif

יש כוחות שוק המתמחרים את המחיר , הצע וביקוש .

הדגם הנ"ל , שומר על מחיר טוב , כנראה שיש לרכב הנ"ל ביקוש.

לכן - אם הרכב הנ"ל הוא הרצוי - קח את הרכב לבדיקה , ואם הרכב תקין עם בעיות קטנות הסתדר עם המוכר .

אל תשמע לעצות החכמולוגים , שלא קונים את הרכב ,, זה כנראה המחיר - אתה זה מקבל את ההחלטה והקונה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין חוכמה או טיפשות בשוק. הוא פשוט שם. מאז ומתמיד מכוניות יפניות תומחרו בשוק המשומשות כאילו יוצרו על ידי מלאכים ולא בני תמותה. אין לזה שום הצדקה אובייקטיבית, אבל זה עובד, אפילו הפותח מתלבט כי "סיפרו לו שהאוטו הזה טוב ואמין" וסיפורים כידוע חזקים מכל מציאות. נכון שלאחרונה נתקלים במעט יותר מקרים בהם אפילו מכונית יפנית משובחת ועתירת מוניטין לא נחטפת מיד עם פירסום מודעת המכירה, וזה בהחלט נובע מהשוק המקביל של הליסינג שמוכר בזול, בתנאי תשלום נוחים, ועם סוג של אחריות, את כל אלו מוכר פרטי יתקשה מאוד לספק. הענין הוא שקורולות כאלו שאינן שונות במאומה מאחיותיהן עם הבאגז', נדירות יחסית, ודאי בשוק הליסינג וזה כנראה משפיע על בלוטות הרוק של הקונה הפוטנציאלי.

פורסם

פעם מישהי שגרה בארה"ב קרוב ל-10 שנים אמרה לי משהו שלפי דעתי ממש נכון, ואני בטוח שכול מי שגר בחו"ל יסכים איתי.

בארץ, מידת החשיבות שנותנים לסטיגמות ולדעות קדומות, פשוט נוראית. והמחירון של הטויוטה בדיוק מראה עד כמה זה חזק

ולפותח השרשור, אתה הולך לקנות רכב שהמחיר שלו חסר פרופורציה לחלוטין למה שאתה מקבל בפועל, אבל,לרכב יש שוק(בדיוק בגלל הסיבה הנ"ל) וגם תמכור אותו במחיר חסר פרופורציה לחלוטין בעוד כמה שנים.

• תוכן חדש...