Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוגאטי GALIBIER בדרך לייצור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחורה היא ניראית כמו הומאג' ל 57 אטלאנטיק המדהימה!

a2be39f773ugatti.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוצגה מזמן נראה לי.

אכן קלאסיקה מודרנית במיטבה.

לגבי הומאג' לטייפ 57 אטלנטיק, אני חושב שיש רכב מודרני בעל 16 בוכנות אחר שיותר דומה לה.

61787202.jpg

פורסם

מרשימה.

משפחת משפחתיות העל מתרחבת.

ולנו נשאר רק להגיב לשרשור "קיבלתי את השברולט סמארק שלי" (השגיאה במקור).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני רץ לקנות,האמת לא נראת משהו בכלל אבל בכל זאת רכב עם מחיר שכזה חייב לשבת אצל איזה שייח בחניה אם לא אז הוא לא שייח:wink:.

פורסם

לא אוהב את החלק האחורי, ניראה מועתק מפורשה. אם זה היה הגז' כמו לסדאן, אודי A8 למשל (העיצוב הכללי מאוד דומה), אז הייתי אוהב יותר את העיצוב. אבל אני אדם צנוע, הייתי מסתפק בבנטלי מוסלין או איזו מייבאך. נו טוב, אני מוכן לקחת גם מזארטי קוודרופורטה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר לאהוב את החלק האחורי, אפשר גם לא, אבל למה להתעלם מהמחווה הנוסטלגית לעיצוב שהיה סימן ההיכר של הבוגאטי הקלאסית, במיוחד שמתנוסס לו בעמוד הזה ממש צילום שכל כך ממחיש זאת. במיוחד אותו חלק מקודמיי שמתחיל "לחפש" מאיפה העתיקו את זה.

פורסם
הייתי מסתפק בבנטלי ...

אנחנו מדברים על בוגאטי ואתה קופץ עם בנטלי?

בזמנו, בנטלי ובוגאטי התחרו ראש בראש על מסלולי המרוצים ואטורה בוגאטי שהיה טיפוס אקסצנטרי ומוזר ודגל ברכבים כמה שיותר קלים אמר פעם על בנטלי ש"בנטלי מייצרים את המשאיות המהירות בעולם" ("the world's fastest lorries").

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אנחנו מדברים על בוגאטי ואתה קופץ עם בנטלי?

בזמנו, בנטלי ובוגאטי התחרו ראש בראש על מסלולי המרוצים ואטורה בוגאטי שהיה טיפוס אקסצנטרי ומוזר ודגל ברכבים כמה שיותר קלים אמר פעם על בנטלי ש"בנטלי מייצרים את המשאיות המהירות בעולם" ("the world's fastest lorries").

הייתי לוקח את האמירה הזו בערבון מוגבל, בהתחשב ב-"אהבה" בין צרפתים לאנגלים שעדיין קיימת :-)

נ.ב ידוע לי שהוא היה איטלקי, אך הוא התגורר בצרפת.

• תוכן חדש...