Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום סיבה לדעתי לקנות היום אלטו גם אחרי המבצע הנ"ל. הרכב נחות משמעותית מכל רכב אחר בקטגוריה הן מבחינת נוחות הנסיעה, הנוחות, האבזור, רמת הבטיחות וכו'. יש פיג'ו 107 במבצעי חבר בכ-63K אם אני לא טועה וזה כולל חישני רוורס ושאר דברים

פורסם

איך הפיז'ו מבחינת חסכון בדלק?

השאלה איך תהיה הסחירות של האלטו לעומת ה107 בעוד 3 שנים?

סוזוקי בד"כ סחירות יותר

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

הסוזוקי יהיו סחירות מאוד פשוט בגלל שיש כאלו כבר אלפים ולא יהיה קשה למצוא אחת.

בכל מקרה, אני מאמין שעל אחת כמה וכמה עוד כ-3 שנים אנשים יפנימו כבר שחוץ מזה שהאלטו היתה כאן ראשונה - אין לה שום יתרון.

מבחינת צריכה דלק אני יכול להעיד ממקור ראשון - יש לי את ה-C1 הנהדרת שהיא תאומה זהה לחלוטין מכל כיוון של ה-107 והממוצע שלנו (בבדיקה כמו שצריך בתחנת דלק) זה כ-20 ק"מ לליטר עם לא מעט נסיעות עירוניות מלאות ברמזורים, כיכרות ופקקים. כך בחשבון שהכל תלוי באופי נהיגה - אני נוהג רגוע, מאיץ לאט יחסית ומעביר להילוכים גבוהים מהר מאוד

פורסם
הסוזוקי יהיו סחירות מאוד פשוט בגלל שיש כאלו כבר אלפים ולא יהיה קשה למצוא אחת.

זה לא בהכרח הופך אותה לסחירה, ראה למשל מה קורה למאזדה 3 משומשות

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני גם עם ה C1 כרגע עם 1-18 ק"מ לליטר,

בנסיעות ש90% מתוכן עירוניות,

העדפתי את ה C1 על פני השאר. (ונהגתי באלטו וב-I10)

so far so good so what

פורסם

השאלה מתי הפיקנטו תצא, והאם שווה לחכות לפיקנטו?

הפיקנטו אמורה להגיע לארץ לקראת הקיץ.

אבל כמו שכבר כתבו לך כאן, אין סיבה אמיתית לבחור באלטו או לחכות לפיקנטו שכבר היום אפשר לרכוש פנדה או 107 ב-60 וקצת אלף ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מבין מהמון קריאה כאן בפורום שה107 עדיפה.

מישהו מכיר והתנסה במבצע חבר החדש?

הבנתי שזה נותן 4700 ש"ח הנחה, שזה יוצא 63200, האם זה כולל אגרת רישוי?

מה אפשר להוציא מהיבואן בקניה?

האם ימכרו לי רכב שאני אישית לא עמית חבר אלא חמי כן (אני אוכל להעביר את הכסף דרכו)

פשוט האלטו יוצאת לי 58 אלף על הכביש... זו ההתלבטות

בברכה,

אסף בן עטיה

פורסם

לא יעשו לך בעיות אם מדובר בחמך, מקסימום שיעשה את כל התשלומים ממנו ותעביר לו את הכסף - שווה בישביל לחסוך כ-5000 ש"ח. מה אתה עוד יכול להוציא? תנסה אבל לא נראה לי שהרבה, הרכב אמור להגיע במסגרת המבצע עם חיישני רוורס ועם חבילת מיגון וכו'. בכל אופן לא חושב שיש לך מה להתלבט - עוד 5-7K תוספת ל-107 (מחיר על הכביש מה שנקרא) זה כלום כסף לעומת התמורה

פורסם

כל מה שקראתי ועדיין איני יודע את ההבדלים?

למה לשלם יותר על ה107?

1. בגלל שהיא יפה יותר?

2. בגלל שיש לה 6 כריות במקום 4?

3. בגלל שיש לה מערכת שמע טובה יותר?

מי שנסע בשתיים:

1. איך שתיהן מבחינת זריזות והאצה?

2. איך שתיהן מבחינת רעשים וספיגת מהלומות?

אין ספק שערערתם את בטחוני לגבי האלטו וה107 עומדת באופק, אני צריך פוש אחרון.

בברכה,

אסף בן עטיה

פורסם

עזוב אותך מדעות של אחרים לגבי נוחיות והרגשה,

תקבע נסיעת מבחן ורכבים שנחשבים אצלך ברשימה כאופציה לרכישה ותחליט,

כשאני הלכתי לנסיעת מבחן על ה I10 הייתי בטוח שאני מזמין את הרכב (אחרי שקראתי שהוא מרגיש הכי "רכב" וכל מיני דעות כאלה וכאלה של אנשים), אבל כשנהגתי בו הבנתי שאני ממש לא נהנה מההרגשה ברכב ופתאום כל היתרונות שלו נעלמו מבחינתי (עוד צילינדר, נפח מנוע קצת יותר גדול, אפשרות להסעת אדם נוסף)

וההרגשה האישית שלי הרבה יותר טובה ב C1 מאשר באלטו או ב I10. אני מרגיש זריזות, שיכוך יותר טוב של הכביש, ההגה יותר נעים למגע (ב I10 ההגה ממש לא נעים, אני מדבר על החומר שממנו עשוי ולא על "התנהגות" ומערכת היגוי), ובינתיים מבחינת צריכת דלק זה נראה מצויין ואמור עוד להשתפר טיפה.

שורה תחתונה - נסיעת מבחן תענה לך ספציפית על ההרגשה האישית שלך וזה מה שהכי חשוב.

so far so good so what

פורסם

אין לי צל שספק שכותב ההודעות פה הוא סוכן לובינסקי או משהו.

אלפי אנשים רכשו סוזוקי אלטו וכולם טיפשים? מיום ליום יש רק יותר ויותר מכוניות כאלו על הכביש.

זה שC1 היא אחות תאומה של 107 מה זה בעצם אומר?

אם ה107 כל כך מוצלחת למה צריך לייצר עוד רכב זהה בעל שם אחר במחיר אחר? כי להגיע לפשוטי העם?

לדעתי זה אומר שכמו לכל רכב צרפתי במיוחד סיטרואן בעוד שלוש שנים שום סוחר רכב לא יקנה את הרכב הזה. זה הרכב עם השוק הכי גרוע במדינת ישראל. C5,C4 נמכרות היום אלפי שקלים מתחת למחירון אם בכלל מצליחות להמכר.

סוזוקי מאז ומעולם היה מותג יפני, חזק ואמין אשר שומר ערך. (איגניס נמכרת מעל המחירון, סוויפט, בלנו ועוד הרבה דגמים אשר הוכיחו עצמם בשוק ובאמינות למשך שנים.)

נכון שכל מכוניות הסוזוקי פחות "יפות" מהצרפתיות ועם זה אין בכלל ויכוח למרות שיופי הוא עניין של טעם.

נכון שהאיבזור בסוזוקי אלטו נחות במידה משמעותית מהמתחרות.

מנוע 1.0 ליטר גיר רגיל, מספק את אותה צריכת הדלק בכל המכוניות כמעט באותה המידה.

נוחותהנסיעה שווה וזה גם עניין של טעם והרגשה.

אבל מה שבטוח זה: סוזוקי אמין יותר. סוזוקי זול יותר. סוזוקי שומר על ערך לאורך זמן הרבה יותר מכל רכב אירופאי.

אם מכירה עתידית של הרכב זה לא שיקול, אפשר ללכת על 107 או ספארק או I10 בלי לחשוב פעמיים.

סיטרואן זה הפח של הפח - אין מה להתקרב. במיוחד שישצאה כתבה לפני כחודש שבגלל ליקוי הופסק היבוא של דגמי הC1.

פורסם

בתור אחד שבחר אלטו היא הקנייה הכי הגיונית היום. היא זולה יותר מהשאר, בעלת שוק מבוסס מאוד בארץ, אמינה, חסכונית, ועם מוניטין של אחד הרכבים הנמכרים ביותר בשנתיים האחרונות. אלפים שרכשו אותו ואין שום תלונות על הרכב. ההיפך, כל מי שקונה מייד ממליץ על הרכב לאחרים וכמו שקרה אצלי קנינו אותה ביחד בערך 4 אנשים וכולם מרוצים עד לגג.

פורסם

ואווו

בלבלתם אותי לגמרי עכשיו חחח

נראה לי באמת אני יעשה נסיעת מבחן על ה107, על האלטו כבר עשיתי וסה"כ היה סבבה לגמרי, נחמד מאוד, זריז, ובמחיר של 58,100 על הכביש, שווה מאוד.

אלך מחר בבוקר ללובינסקי, נבקש נסיעת מבחן על ה107, נראה איך היא, והאם שווה להוסיף ל63,200 בשבילה.

בכל אופן ברשותי C5, שאותה אני מחליף עם רכב קטן (הרכב השני של אשתי הוא C4, כך שהרכב השני רצוי שיהיה קטן וחסכוני) בסוכנות סוזוקי לא היו מוכנים לשמוע על טרייד אין, והיו מוכנים לתת לי חצי מחיר על הרכב הקיים (למרות שהרכב שלי שמור מאוד, יד שניה פרטי במקור, עם 117,000 ק"מ, שנת 2003 , הדגם PK.)

אני זוכר שלובינסקי בזמנו כשקניתי מהם הבטיחו לי רכישה חוזרת במחיר מחירון, עכשיו זה הזמן לבדוק אותם.

אם יתנו לי מחירון או אפילו קרוב מאוד, אלך איתם.

בברכה,

אסף בן עטיה

• תוכן חדש...