Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

tish,

אל תהיה חוצפן ותצא בהאשמות מפגרות. אני מרוצה מה-C1 שלי ולכן ממליץ עליה בחום. אולי אני גם סוכן של צ'מפיון כי אני מרבה להמליץ על הסקודה שהיתה לי?

בכל מקרה, בדיוק איך שאנחנו מדברים פרסמו ב"אוטו" מבחן דרכים...הינה הסיכום :

קו המשווה

סוזוקי אלטו מפסידה את המבחן הזה בנקודות, למרות עדיפות קלה בנושאים חשובים כגון תפעול תיבת ההילוכים וההתמודדות עם שברי אספלט. ה-C1/107 צוברת יתרון בזכות הבטיחות העדיפה, התחושה הצעירה יותר והזולה פחות, והמנוע החלק יותר בסרק. למרות שגם ב-C1 החיסכון זועק מכל פינה, העיצוב החיצוני והפנימי מצליח לעורר חיוך שעוזר לנו לסלוח לה על מגרעותיה. וזה מספיק כדי להכריע את הכף לטובתה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשיתי בדיקה קטנה מבחינת המחירונים, שמתי לב שלשניהם יש בערך את אותה ירידת ערך, ושתיהן מפורסמות קצת מעל המחירון.

נראה שההחלטה הולכת ונהיית קשה.

אגב סוזוקי נותנים 3 שנים, כמה פז'ו?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אני אתייחס בצורה מאופקת ולא ארד לרמה של התוקפנות שנוצרה פה משום מקום,

סתם כדי לסבר את האוזן הייתה לי אופציה, אפילו לאחר שימוש של חודש וחצי ברכב לבטל את העסקה ולקבל חזרה

את מלוא הסכום ששילמתי (בגלל כל הקטע של הפסקת היבוא), או להוסיף כמה אלפים ולקבל פיג'ו 107 (אבל לא רציתי) ואז החלטתי לנסות את הI10 שהרבה דיברו כמה עדיפות יש לרכב (את האלטו ניסיתי כבר לפני כן בשתי נסיעות מבחן) ממש לא אהבתי והחלטתי להישאר עם הרכב שלי, בלי שום התנדנדות אפילו - אחרי הנסיעת מבחן הבנתי שאני נשאר עם ה C1.

עוד נקודה של בורות שצריך לתקן היא - שהמנוע, השילדה ועוד כמה מכלולים מתחת למכסה המנוע הם של טויוטה (107, C1 וטויוטה אייגו זה בדיוק אותו רכב שמיוצר באותו מפעל בצ'כיה), ככה שאם אתה כבר מדבר על סטיגמות ואמונות שרכב יפני אינו מתקלקל לעולם וכל הקשקוש הזה אז גם כאן נפלת. או שאולי רק בגלל הסמל של סיטרואן ופיג'ו במפעל עצמו מחבלים בכוונה בכמה חוטים מתחת למכסה המנוע כדי שיהיו תקלות. ובטויוטה אייגו לא עושים את זה.

מעבר לזה שכתבתי שהכי חשוב הוא לעשות נסיעת מבחן ולהחליט עפ"י ההרגשה האישית, כל אחד ומה שמתאים לו,

יותר מזה אותה תגובה לא שווה התייחסות.

so far so good so what

פורסם

האחריות של פיג'ו היא גם 3 שנים,

המערכת שמע גרועה אם אפשר לקרוא לה ככה בשני הרכבים,

באלטו המערכת קוראת אמ פי 3 ואין AUX,

בפיג'ו אני חושב שזה כמו בסיטרואן המערכת לא קוראת אמ פי 3 ויש AUX,

בכל מקרה מבחינת רמקולים ואיכות שמע זה עלוב בשני הרכבים, ואם זה חשוב לך

אז סביר להניח שתצטרך לשדרג.

so far so good so what

פורסם
אין לי צל שספק שכותב ההודעות פה הוא סוכן לובינסקי או משהו.

אלפי אנשים רכשו סוזוקי אלטו וכולם טיפשים? מיום ליום יש רק יותר ויותר מכוניות כאלו על הכביש.

זה שC1 היא אחות תאומה של 107 מה זה בעצם אומר?

אם ה107 כל כך מוצלחת למה צריך לייצר עוד רכב זהה בעל שם אחר במחיר אחר? כי להגיע לפשוטי העם?

לדעתי זה אומר שכמו לכל רכב צרפתי במיוחד סיטרואן בעוד שלוש שנים שום סוחר רכב לא יקנה את הרכב הזה. זה הרכב עם השוק הכי גרוע במדינת ישראל. C5,C4 נמכרות היום אלפי שקלים מתחת למחירון אם בכלל מצליחות להמכר.

סוזוקי מאז ומעולם היה מותג יפני, חזק ואמין אשר שומר ערך. (איגניס נמכרת מעל המחירון, סוויפט, בלנו ועוד הרבה דגמים אשר הוכיחו עצמם בשוק ובאמינות למשך שנים.)

נכון שכל מכוניות הסוזוקי פחות "יפות" מהצרפתיות ועם זה אין בכלל ויכוח למרות שיופי הוא עניין של טעם.

נכון שהאיבזור בסוזוקי אלטו נחות במידה משמעותית מהמתחרות.

מנוע 1.0 ליטר גיר רגיל, מספק את אותה צריכת הדלק בכל המכוניות כמעט באותה המידה.

נוחותהנסיעה שווה וזה גם עניין של טעם והרגשה.

אבל מה שבטוח זה: סוזוקי אמין יותר. סוזוקי זול יותר. סוזוקי שומר על ערך לאורך זמן הרבה יותר מכל רכב אירופאי.

אם מכירה עתידית של הרכב זה לא שיקול, אפשר ללכת על 107 או ספארק או I10 בלי לחשוב פעמיים.

סיטרואן זה הפח של הפח - אין מה להתקרב. במיוחד שישצאה כתבה לפני כחודש שבגלל ליקוי הופסק היבוא של דגמי הC1.

כזאת כמות שטויות לא ראיתי מזמן.

הסיבה היחידה שאלפים קנו וקונים את הסוזוקי, שלא תטעה חס וחלילה, זה אך ורק בגלל המחיר שלה. זה הדרישות של הישראלי הממוצע, שיהיה סביר +- ושיהיה זול.

אתה ידעת שהמכונית הזאת היא פיתוח של פז'ו-סיטרואן-טיוטה? ידעת שביפן מוכרים את אותו רכב בדיוק רק תחת השם "טויוטה אייגו"? ואם היו מייבאים את הטויוטה לארץ, אז פתאום אותו רכב ימכר ב-20 אחוז מעל המחירון?

סוזוקי אמין יותר- נזרום

סוזוקי זול יותר- נזרום

סוזוקי שומר על ערך- יודע מה, גם עם זה נזרום.

סוזוקי בטיחותי יותר- לא! אבל מה זה בכלל מעניין ישראלים כמוך? העיקר שיהיה ב-5 אחוז זול יותר.

יבוא ה-C1 הופסק, בגלל בירוקרטיה מטומטמת של משרד התעבורה, לא בגלל שום סיבה אחרת.

וסתם שתדע, אני ממש לא מת על צרפתיות, אני פשוט ממש נגד בולשיט טקסטואלי.

פורסם
קראתי איפושהוא שבפיז'ו יש mp3

וזה שיש 6 רמקולים לא?

אז אולי יש שוני במפרט של מערכת השמע בין הרכבים.

(כמו שכתבתי אם זה כמו בסיטרואן)

so far so good so what

פורסם

אתה מחזק את דברי לגבי שוק הצרפתיות.

בלובינסקי אולי כן יקחו את הרכב וזאת כנראה תהיה הדרך היחידה שלך להפטר ממנו במחיר סביר. אם תנסה למכור את הרכב לבד רוב הסיכויים שתתייאש מהר מאוד/ תיאלץ לחתוך במחיר למרות שהרכב שמור מאוד.

אם היית מגיע לדוגמא עם סוזוקי איגניס ללובינסקי הם היו לוקחים ממך את הרכב בשמחה רבה.

למה מכשירי תנועה לא פועלים כך עם C4.... :roll:?

פורסם

אם ה"זרימה" שלי היא להראות לך איפה אתה טועה, אז כן, זרמתי איתך.

וחוץ מזה, אני לא בא להגן על הצרפתיות, ידוע לי טוב מאוד מה ערך השוק של ה-C4 וגם של הפזו 307, אבל ל-107 כניראה יהיה סטאטוס אחר מאשר למשפחתיות הצרפתיות.

במיוחד כשמדברים על מחירים כאלה, ובמיוחד כשהאלטרנטיבה היא סוזוקי אלטו

פורסם

איפה אני טועה? איפה כתבתי או הזכרתי את רמת הבטיחות ברכב?

מי שרוצה בטיחות ילך על רכב גרמני מאסיבי ולא קופסת שימורים שמתועפפת ברוח כשיוצאים לכביש מהיר.

כל אחד יבחר את מה שטוב לו ומתאים לרמה הכלכלית ולצרכים הבסיסיים שלו.

לדעתי, מי שמתעניין בכלל ברכבים בקטגוריה הזו מחפש לחסוך(עלות רכישה/טיפולים/דלק/מכירה עתידית) ואנשים כאלו יכולים ואפילו צריכים לוותר על "חיבור AUX" ברדיו דיסק.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, לצערינו חייבים לוותר על משהו.

epiphone - זה שיש על זה סמל של סיטרואן לא עושה את זה פחות טוב. זה פשוט גורם למחיר שלו לצנוח מהר יותר...

פורסם

הפיקנטו נראת מצויין ואם תעלה פחות מהמקבילה ה-I10 + שבע שנות אחריות אז מדובר ללא ספק במובילת הסגמנט,למה שלא תבדוק את זה אצל יבואן קיה? דבר שני לא ראיתי אם אתה מחפש ידני? אם כן אז למה שלא תבדוק את הספארק?

• תוכן חדש...