Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מפחד מהמוניטין של דיהולט... חוץ מזה קראתי כמה ביקורות לא משהו על הספארק... כמו מנוע חלש ושהיא לא הכי חסכונית.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רוצה לאכזב אותך - אך הייתה לי אלטו ידנית שקניתי לאישתי והיא לא אהבה את הגיר הידני ורצתה רק אוטומט כך שאני נהגתי על הרכב עד שמכרתי אותו, הזמנתי לה I10 אוטומט 1.1 ליטר במבצע של חבר ולפני שבועיים קיבלתי אותה

תשמע - אין להשוות ביניהם -האלטו הייתה רעשנית, קופצנית להחריד, (הרגישה כמו אופנוע), הרגישה קטנה ובסיסית מאוד,

ה I10 - נוחה, שקטה, מרגישה גדולה, מאובזרת, בעלת 5 מקומות ישיבה,ממש רכב אמיתי

החיסרון היחיד עבורי יהיה כנראה הדלק באוטומטית

ממליץ לך בחום ללכת על הI10

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

וסתם ככה כתוספת לכל הסיפור - באותו מבחן שציטתי קודם, של מגזין "אוטו", יצא כי :

בתנאי המבחן ה-C1 היתה החסכונית מבין השתיים, עם 16.2 ק"מ לליטר לעומת 14.9 באלטו. בכל מקרה שתי תוצאות מצוינות בהתחשב באופי הנהיגה.
פורסם

מסכים. אבל זה כבר משהו שאמורים לבחון אינדבדואלית בנסיעת מבחן על 107 כדי לדעת. אנחנו מרוצים עד הגג מה"מהירות" שלה. אני גם ככה נוסע רגוע מאוד כדי לחסוך בדלק וגם זאת בעיקר בעיר. ואכן, גם אם האלטו מעט מהירה/חזקה יותר - צריך לקחת בפרופורציות, אף אחת מהמכוניות שהוזכרו כאן לא באמת חזקה או מהירה

פורסם

לדעתי עושים לך מהאלטו יותר מידי שחור, לעומת מה שהיא בפועל.

מצד שני, אם ההתלבטות היא בין ידני לידני, ולא אוטו', אני מניח שהתוספת

ל 107 מצדיקה את ההפרש.

אצלנו במשפחה, גם אמא שלי וגם ההורים של אשתי רצו רכב קטן, ליחיד או זוג,

ולכן בדקו את ה 107 ואת האלטו. התשובות לגבי ה 107 היו שהיא נוחה יותר מהאלטו,

ושהיא נראית קצת יותר איכותית, אבל הם לא אהבו בכלל את הגיר הרובוטי, ולכן היא נפסלה.

בגדול, הרכב אומנם לא מדהים, אבל לכן מחירו הוא כזה. עובדה שגם אמא שלי וגם ההורים

של אשתי מרוצים מאוד מהרכבים, וזה עוד מהדגם האוטו' שהוא חלש בהרבה.

לגבי שוק עתידי, לטעמי לכל הרכבים הקטנים יהיה שוק טוב, כי תמיד יש כאלה שרוצים רכב זול

לאחזקה, פשוט וקטן, וזה לא משנה אם זה 107/C1/אלטו, לכולם יהיה ביקוש.

פורסם

יהיה לא סתם ביקוש, אלא ביקוש מטורף.

אני מעריך שבקרוב קצב ההזמנות לא יהיה תואם לקצב הייצור ותהייה רשימת המתנה רצינית.

רבאק, 112 דולר לחבית יביאו אותנו בעוד שבועיים וקצת למחיר של 7.5 ש"ח לליטר.

סתם בשביל לסבר את האוזן:

חבר שלי מכר לפני שנתיים פונטו יד 8, עם תאונת קצת שלדה וטסט מתקרב - במחיר של 300 ש"ח מעל המחירון, וגם זה אחרי שהתגלו ליקויים בבדיקה. המכירה התבצעה יומיים אחרי שעלתה המודעה.

ככה שיש תמיד ביקוש לרכב קטן וידני - ומה שהיה תקף לפני שנתיים, תקף פי 10 כיום.

פורסם

לסיכום היום שלי:

הלכתי ללובינסקי, היחס שם יחסית קר ומנוכר, כאילו בכלל לא רוצים למכור... למרות שהיה שם בחור נחמד שאני מכיר בשם יוני ששיפר מאוד את האווירה.

לגבי נסיעת מבחן, הוא היה צריך להזמין ואמר שיחזור אליי (לא קרה).

בכל אופן הרכב נראה נחמד מאוד, למרות שאני אישית אהבתי את האלטו יותר,

לכן ניגשתי בחזרה לסוכנות סוזוקי, שם קיבלו אותי בברכה וקבעו לי נסיעת מבחן למחר ב10 בבוקר, מחר נראה אולי נסגור הזמנה על השחורה.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

היום עשיתי נסיעת מבחן על האלטו, הרכב סה"כ חמוד מאוד, ולמחיר שהוא מוצע בו זו ממש מציאה.

הרכב מאיץ מהר יחסית, והרעש שכולם מדברים עליו דווקא חמוד בעיניי, רעש של מכונית מרוץ קטנה :)

הרעידות בסרק אכן מעצבנות, אך נסבלות.

המזגן מקפיא!!!

עכשיו רק נשאר לי לעשות נסיעת מבחן על ה107, והפנדה, בכדי להיות סגור על עצמי.

פנדה נקבע לי ביום חמישי, 107 - יחזרו אליי... כבר בפעם השלישית...

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

פורסם

אני קניתי בסוף את ה I10 הידני (עדיין לא קיבלתי. כנראה חודש הבא). בעיקרון יכולתי גם כן לקנות את הפיג'ו במבצע של חבר או לחכות למבצע של חבר לאלטו לכשיגיע. ביקשתי נסיעת מבן באלטו ולא חזרו עלי כבר שבועיים. המחיר של הפיג'ו במבצע של חבר הוא מעל 64 אלף כולל אגרת רישוי ואת ה I10 השגתי מהסוכנות ב 63 אלף כולל אגרת רישוי ולכן לא ראיתי טעם לקנות את הפיג'ו במחיר גבוה ממה שאני יכול לקנות את ה I10. לגבי האלטו, כיוון שלא חזרו אלי לגבי הנסיעת מבחן וויתרתי. אפשר יהיה לומר שקניתי את ה I10 ב 5000 שקל יותר מאשר יכולתי לקנות את האלטו במבצע של חבר

• תוכן חדש...