Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה המקום אבל נדמה לי שזה בדיחה של המנהלים או שמישהו השתלט על מערך התמונות האישיות והחתימות ועושה מאיתנו צחוק.

צוות רוקט שולט? LOL

פורסם

פוקימון דווקא? היה יותר מוצלח לבלבל את התמונות הראשית של כולם ובחתימות לכתוב משפט הומוריסטי

פורסם

א- למה זה מעליי קיבל את המגודל הזה ואני את המעפן העכבר שצריך גשר דחוף , זה לא בסדר

ב- איך הם הולכים להחזיר את זה לאיך שזה היה או שזהו אני נוהג על פוקימון

מזה , זה השתנה עכשיו למזה החייה הזאת ? זה סנאי ?

חחח גדול הג'סטין ביבר הזה

פורסם
א- למה זה מעליי קיבל את המגודל הזה ואני את המעפן העכבר שצריך גשר דחוף , זה לא בסדר

ג'סטין ביבר לנצח חח

לא ,אם תסתכל בפרופיל שלך תראה שכלום לא השתנה,זה רק ל" מראית עין " :-D

מה שכן,לא אוהב פוקימון ולא יודע מי זה צוות רוקט אבל אהבתי את המקוריות!

פורסם

ה 1 באפריל הזה, עלה למישהו לראש.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

חחח גדול הג'סטין ביבר הזה

זה היה פיקצ'ו, והוא יכול לשמש בתור מטען מצברים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...