Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנתק בפיג'ו 205 - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג בכמה סל"ד המנתק מנתק בפיג'ו 205 1.4 פוראבר???

שאלה נוספת שאני לא יודע אם יהיו תשובות.. עד כמה קמ"ש אפשר למשוך כל הילוך (גיר מקורי)?

איתי

פורסם

תראה למשוך הילוך זה לא משהו בריא לגיר של האוטו למרות שהוא מקורי ....

בכל אופן לגבי השאלה שלך האוטו הזה אמור להגיע למהירות מירבית של 175 קמ"ש לפי איזשהו אתר שאני מצאתי (וכמובן ללא תוספות למיניהם).

אני עם הפז'ו 205 שלי ומנוע 1.4 סגרתי עם הילוך שני 90 קמ"ש ומשכתי את ההילוך השלישי עד למהירות של 120 קמ"ש ברביעי הייתי עד 135 קמ"ש ועם ההילוך החמישי המשכתי עד 162 קמ"ש בערך ואז כבר הפסקתי להאיץ כי לא היה לי עוד לאן לנסוע במהירות הזאת !!! :!:

אני מקווה שזה יענה לך על השאלה ..... ואני שוב פעם חוזר ומזהיר זה יגרום לבלאי מהיר של הגיר והקלאץ' וזה לא מומלץ . גיר וקלאץ' במוסך מרכזי זה סיפור של איזה 4500 ש"ח :!: אז קח את זה לצומת ליבך :!:

:evil:

פז'ו 205 GR שנת 93' ..... זקוקה לתיקון [יש לי בעייה כספית ואשמח לקבל עזרה מאנשים טובים]

פורסם

ברוב המכוניות ניתוק ההצתה מתבצע בערך 500 סל"ד לאחר שיא ההספק.מנתק הצתה נמצא לרוב במכוניות מוזרקות חדשות יחסית.ברוב המכוניות בעלות מאייד לא היה מנתק הצתה,והיה אפשרות למשוך את המנוע עמוק אחרי הקו האדום.(מנוע של אפלאוז או מזדה 323 מאייד יכול להגיע ל 8000 סל"ד!)זה לא גורם שום נזק למצמד או לגיר,אלה בלאי מהיר למנוע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה רבה לשניכם....

רציתי את המידע הזה כידע תיאורטי שמטרתו להעריך סל"ד בכל מהירות בהילוך מסוים (עקב כך שעליית הסל"ד ליניארית למהירות)

איתי

• תוכן חדש...