Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון4-5

XtremeIL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע למי הנבואה ניתנה?

אי אפשר לדעת אם זה יהיה דגם מוצלח, כמה הוא יעלה, מתי יגיע לארץ וכו' וכו'.

מזכיר לי חבר עם נוקיה 3100, הוא כל פעם מחכה כי אומרים לו שיש דגם חדש ואז כשמגיע החדש הוא מחכה לחדש הבא

בשורה התחתונה : יש לו מכשיר בן 10 והוא לא נהנה ,רק מחכה כל פעם להכי חדש :)

כשדגם חדש יוצא גם לוקח לו זמן להגיע לארץ, גם לוקח לו זמן להתייצב מבחינת באגים פה ושם כך שבטוטאל יכול להיות שיעברו חצי שנה ומעלה מרגע היציאה עד שיהיה משתלם לקנות את המכשיר הזה (אני לא מדבר על מחיר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסכים, אבל בהחלט אפשר להמתין להשקה, אולי השדרוג לא יהיה מספיק משמעותי, ועדיין לרכוש את הדגם החודש חדש מהעודפים.

!AWDSOME

פורסם

אפשר להשיג את ה 4 במבצעים יחסית נוחים היום

לא רואה סיבה לחכות חצי שנה, המחירים יהיו גבוהים יותר, המלאי לא יהיה שוטף מה גם שהכל ספקולציות מתי יוצג ומה יוצג.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
האם לחכות לאייפון 5 או לקנות עכשיו?

אל תקנה אייפון בכלל, ותחסוך מעצמך את ההתלבטות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דרור - דווקא אפל שומרים לרוב על לוח זמנים די קשיח בהשקות (ותמחורים ד"א)

אם יש לך מכשיר סביל ל4-5 חודשים הקרובים תתאפק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כאן "התקלה"-המכשיר שלי נמצא במרכזי סלקוטם פעמיים בשבוע, מתקנים ומחזיק ליומיים.

הדילמה אם שווה להוציא מהבלטות מכשיר בן 8 לשימוש של עד שיצא אייפון 5.

מה אתם הייתי עושים?

פורסם

מה 3GS היתי מחכה לקפוץ ל 5

בקשר ל 4 או 5 למי שאין -

זה נכון שאפל בד"כ שומרת על מרווחים קבועים, אבל זה לא מחייב כלום.

אפשר לקנות היום איפון 4, לפרוץ אותו, להנות ממנו יופי כבר מחר מאשר לחכות נגיד לספטמבר שה 5 יגיע לארץ, לקוות שתהיה לו "בריחה מהכלא" מסודרת ושכל התוכנות כבר יותאמו לעבודה איתו.

אני מעדיף היום להנות ממה שיש לי, לתת לאחרים להתגלח על החדש חודש חודשים ובמלאי השני לקנות.

ולכן אני חושב שלקנות היום 4, שהוא מכשיר טוב כשלעצמו ובמיוחד במחירים שהוא מוצע כרגע זה אחלה דיל.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

המחירים לחדש כרגע סביב 3600ש"ח ל 16GB, ו 4320ש"ח ל32GB.

כמובן בהחזר כמעט מלא או מלא תלוי ברשת, יחד עם זאת כמובן אף אחד לא נשאר עם מכשיר 3 שנים אז כנראה 12-18 תשלומים אחרונים משלמים.

שזה יוצא 1200-1800ש"ח על 16GB

או 1440-2880ש"ח על 32GB

איפה ניתן לרכוש את המכשיר ביותר זול?

בזאפ ואתרים דומים המחירים זהים לקניה ממפעיל, ככה שלא משנה מאיפה קונים כי יהיה בכל מקרה החזרים מהמפעיל.

פורסם

חדש בלבד, אני לא מחפש 1200-1800 כמובן שזה היה טוב למצוא.

מחיר כמה שיותר נמוך וברשתבכל מקרה אני אקבל החזרים כאילו קניתי אצלם במחיר מלא לא?

פורסם
יותר זול מ1200-1800?

אין דברים כאלה.

המחירים שלו בשוק היד 2 סביב ה3000 לכאלה טובים או מקוריים יותר או פחות.

אתה לא מתכוון למכור את האייפון שברשותך ולעבור לנוקייה ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...