Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לפני כמה 3 חודשים ואוצ'ר לקניית נעלי ריצה. כרגע אני עם NEW BALANCE שסבא שלי קנה לעצמו בארה'ב ולא יושבות עליו טוב ועלי יושבות טוב ואפילו מאוד מאוד נוחות לריצה. אבל בגלל שהתוקף של השובר עומד להגמר ויש לי רגילה עכשיו אני רוצה לממש אותו.

מי שלא יודע ההנחה אומרת ככה:

ערך ההנחה הוא 280 שקל + מזכה בהנחה של 47.2% ממחיר המדף (בנוסף להנחות נוספות של הרשת)

בקיצור מי שלא הבין, נעל של 900 שקל יכולה לעלות לי 150 שקל בערך.

אלה רשימת החברות שיש-

אדידס

ניו בלאנס

סקוני

אסיקס

איזו חברה הכי מומלץ עם נעליים עמידות שלא יקרעו לי אחרי חצי שנה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כל החברות שציינת - מצויינות.

בנוסף לכך , אם אתה קונה נעל בשווי של 900 ש"ח , הסיכוי שתקרע לאחר חצי שנה הוא נמוך מאוד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

סוקוני ואסיקס זה אחלה, אני קניתי לפני כמעט שנתיים מיזונו (גם עם ואוצ'ר לוחמים ) והם מחזיקות אחלה.

אם אתה עובר באיזור חיפה, ממליץ לקנות בורטהיימר בלב המפרץ, חנות מקצועית ומבחר גדול.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

עמידות? לך על ניו באלאנס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סאקוני שאדו 7,קניתי אותם עם השובר,נעליים מדהימות,די עמידות מאווררות את הרגלים מעולה.

מאוד נוחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אצלי לפני 4 שנים היו אלה האסיקס דואומקס (ג'ל), שעברו לא מעט (2 טירונויות+אימון מתקדם+קורס מ"כים - המון ריצות+קרב מגע ועוד כל מיני בוחן מסלול על חצי ב') ועד היום במצב מעולה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תבקש בחנות שבה תקנה נעליים שמתאימות לריצה בשטח (שבילי עפר וכאלה). כי יש נעליים שלא מתאימות לזה ובאמת יתפרקו משימוש בתנאים קשים.

רק על תופתע כשכל המחלקה שלך תופיע פתאום עם אותן נעליים. מסתבר שמציעים לכולם אותו דבר. :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נעל צריכה להיות כזו שמתאימה לרגל שלך .

מה שטוב לאחד לא טוב לאחר.

עד כמה שידוע לי לסוקני וניו באלנס יש נעלייים שיותר מתאימות לריצת שבילים ועפר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני אישית קניתי עם הואצ'ר הזה נעלי אסיקס (הסכום הסופי יצא 74 שקל), והם החזיקו מעולה (עברו בדרך טירונות, אימון מתקדם, קורס מ"כים וכו').

לדעתי כל החברות שציינת טובות מאוד.

שים לב שסקוני לא מתאימה לכולם.

ממליץ לך ללכת לחנות ולבדוק כמה סוגים.

תהנה ברגילה!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני הלכתי על סאקוני פרוגריד 6, אחלה נעל נוחה ומחזיקה חזק, נראית דנדשה אחרי שנתיים וחצי.

עכשיו אצל הצעירים אני רואה שיש פרוגריד 7.

פורסם
יש סאקוני ישנות וטובות אפורות עם קצת אדום שחכתי את השם, נעל פשוט מדהימה.

ZI6542.jpg

אלה הגריד שאדו אם אני לא טועה. קניתי אותן אי שם באמצע שנת 2006, עברו אצלי שנה מסלול, 4 חודשים קורס מ"כים, ושנה ו8 חודשים רובאית. ועד היום מחזיקות מאוד טוב. אני (ומשהו כמו חצי מהפלוגה שלי במסלול) ממליצים בחום.

שילמתי עליהן 60 ש"ח :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

טיפ בתור אחד שעבד בחנות נעלים מקצועית.

קנה את הנעל הכי יקרה שאתה יכול להרשות לעצמך ולא תתאכזב.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אתה צריך נעלי TRAIL. כאלה שמותאמים לריצה בשטח.

אני אישית ממליץ על אסיקס, אבל כל החברות טובות. הייתי מוסיף גם את ברוקס לרשימה.

• תוכן חדש...