Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום על איביזה DSG , עכשיו אחלה אוטו ואחלה גיר כולל החיסכון בדלק והכל , אבל אנשים אומרים לי וכנראה הם לא מבדילים בין הDSG לבין גיר רובוטי אחר (למשל של טויוטה ששמעתי עליו מלא בעיות) ואומרים לי שלא כדאי לי להתעסק עם DSG , למרות שמאוד נהנתי , גם מהילוך ספורט , גם מהטורים הקצרים ומהכל ..

מישהו יכול להסביר לי ? דעות , עצות וכו' ?

תודה מראש :)

פורסם

להבדיל אלף אלפי הבדלות אין ואני חוזר אין להשוות בין DSG של VAG לגיר רובוטי של טויוטה או של פיאט.

הגיר הרובוטי DSG מורכב מקלאץ' כפול לעומת יחיד אצל האחרים, יתרונו הגדול בא לידי ביטוי בהעברת הילוכים חלקה ללא איבודי כח, אשר נותן תחושה של "גיר רציף"...

בנוסף הייתי ממליץ ללכת על שילוב של DSG עם מנועי ה- TSI לדוגמא: 1.2,1.4 או 1.8.

הייתי בעלים של איביזה 1.6 בשילוב עם DSG, ועברתי ל- 1.2TSI בשילוב DSG, עולם אחר בתגובות, חיסכון בדלק ונסיעה בכללי.

הגיר עד כה התגלה כאמין ללא בעיות מיוחדות כל שהן.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

הגיר הזה(DSG) נעים לנסיעה בעיקר מהילוך שני ואילך(בפקקים העסק קצת פחות נעים),לא מורגשות העברות ההילוכים כלל,הוא חסכוני ותורם לניצול הביצועים גם מהמנועים הפחות מתוחכמים(TSI),כחדש אין לך ממש מה לדאוג מכיוון שהרכב ומכלול זה באחריות אך אם מדובר ברכב משומש זה קצת מרתיע,נשמע על רכבים לא מעטים שסבלו מבעיות והיו צריכים להחליף מכלולים יקרים שמרכביבים את הגיר,למזלם הרכב היה באחריות.

הגיר כל הזמן במגמת שיפור וחברות אחרות (פורד\וולוו למשל כבר עושה שימוש בטכנולגיה) כבר אימצו את הטכנולגיה הזאת בעלת ה2 מצמדים (שפיתחה "בוש").

פורסם

אני הולך על ה1600 DSG מכיוון שאני קונה מכונית יד 2 ולא חדשה מהחברה , לכן אני שואל גם לגבי ה1600 DSG , אני מדבר על מכונית יד 2 שנת 2009 ולכן אני גם דואג מאיזשהם בעיות שיכולות להיווצר , אך אם כל הטענות הם כלפי הגיר הרובוטי של חברות אחרות ולא של VAG אז הכל טוב :)

תודה רבה .

פורסם

מצטער על הדאבל אבל זה דחוף כי זה עניין של לקנות או לא , אפשר לדעת במוסך האם הגיר הנ''ל תקין או לא או שהוא קרוב לשחיקה או משהו כזה , ואחריות יש 3 שנים על רכב לא ?

פורסם

האחריות היא שנתיים, ושנה נוספת "אחריות של רצון טוב" (כלומר, לא 100%) אם טיפלת במוסכים של הרשת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא נראה לי שהבנת כ''כ.

התנהלות הגיר של VAG הרבה יותר טובה משל הטויוטה,פיאט...המשתמשות במצמד 1 במקום ב2 כמו VAG.

אך הגיר DSG הרבה יותר מתוחכם ומורכב ולכן בעיות ותקלות עלולות להסתיים בנזק כלכלי לא קטן.

הייתה תלונה על מוח הגיר,כל מיני עניניים דיגטליים וממוחשבים מאשר טכניים(דברים שקשה יותר לאבחן ולאמוד במוסך או בכלל).

אינני פוסל את הגיר או את הקונצרן אך נראה כי רכב כזה שאיננו באחריות נראה כמו קנייה בערפל מבחינת אמינות(הגיר כמובן)

פורסם
לא נראה לי שהבנת כ''כ.

התנהלות הגיר של VAG הרבה יותר טובה משל הטויוטה,פיאט...המשתמשות במצמד 1 במקום ב2 כמו VAG.

אך הגיר DSG הרבה יותר מתוחכם ומורכב ולכן בעיות ותקלות עלולות להסתיים בנזק כלכלי לא קטן.

הייתה תלונה על מוח הגיר,כל מיני עניניים דיגטליים וממוחשבים מאשר טכניים(דברים שקשה יותר לאבחן ולאמוד במוסך או בכלל).

אינני פוסל את הגיר או את הקונצרן אך נראה כי רכב כזה שאיננו באחריות נראה כמו קנייה בערפל מבחינת אמינות(הגיר כמובן)

ובזה אתה פוסל את כל השוק של יד 2 של מכוניות עם מנוע DSG של VAG משנת 2009 ומטה בין אם זה איביזה גולף פולו אאודי וכיו''ב .

הבנתי את היתרונות של הDSG לעומת הרובוטי עם הקלאץ' אחד , אבל אין מה לעשות , וכל קונה יד 2 מסתכן עם הגיר שהוא קונה , במקרה הזה אני מקווה שהגיר שהאמינות בשוק שלו כמו שקראתי במקומות אחרים תעמוד לצדו ..

• תוכן חדש...