Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוהגת כיום על דייהטסו שרייד 2000 ידנית ולמרות החסרונות שלה מבחינת בטיחות והתנהגות כביש אני מאוד מרוצה בעיקר מצריכת הדלק המעולה ומהאמינות (הרכב לא רואה מוסך!) אני מחפשת להתקדם מעט בשנתון ובאיכות הנהיגה עצמה. אני מעדיפה רכב ידני וחסכוני בדלק, רכב שיהיה יחסית זול מבחינת תחזוקה וביטוחים, וכמובן אמין. בנוסף כיוון שאני לומדת בירושלים אני צריכה רכב חזק (הדייהטסו בעל 82 כ"ס והוא סוחב מצוין בכבישים ההרריים) ובסופשים אני אסע איתו למרכז ולכן חשוב לי גם נוחות הנסיעה.

אשמח לקבל חוות דעת על הרכבים שחשבתי עליהם או על כל רכב שעולה בדעתכם (אמינות, חסכון, נוחות, תחזוקה, כח וסחיבה וכו')

עד כה עלו האופציות

סקודה פביה 2002-2005 1001.4 כ"ס ידנית - קשה מאוד למצוא שמורה וגם עם ק"מ נמוך כנראה כיוון שלא נמכרו הרבה כאלה

פולקסווגן פולו 2001-2003 1.4 100 כ"ס ידנית - קשה למצוא שמורה ואלה שיחסית נראות סבירות דורשים מחירים מגוחכים מעל המחירון

סיאט איביזה 2002-2004 5 דלתות 1.4 או 1.6 100 כ"ס - כנ"ל ל2 החברות האחרון של הקונצרן.

(בכלל הרכבים הללו אמינים ??? שמעתי על מחלות רציניות על שלושתן)

דייהטסו סיריון 2002-2003 1.3 102 כ"ס - מחירון יקר מאוד בצורה שלא ממש מובנת, נוחות לא יותר טובה מהשרייד, רק אוטומטיות

אופל קורסה 2002-2003 90 כ"ס ידנית - שמעתי שהרכב לא כ"כ אמין, לא כ"כ נח ובנוסף לזה כמובן החסרון של תחזוקה של גרמנית

יונדאי גטס 2006 ועד כמה שאפשר לעלות במסגרת התקציב, ידנית 97 כ"ס אם אני לא טועה

ג'אז ויאריס לא בתקציב למרות שמאוד מאוד מאוד הייתי רוצה שיהיו אז אין טעם להמליץ עליהן

פונטו ספייס או כל צרפייה כלשהי לא כ"כ באות בחשבון כיוון שאבא מתנגד לצרפתיות ופונטו ספייס לרוב באות עם מנועים חלשים

תודה רבה לעוזרים והממליצים

פורסם

בבקשה מישהו יכול לעזור לי?

ראיתי היום מודעה בלוח לסקודה פאביה 2002 מנוע 16V 100 כ"ס ידנית והתקשרתי לשאול מחיר להפתעתי המוכרת רוצה 26 אלף ולא מוכנה לרדת בכלל. זה יוצא 4,500 מעל המחירון המשוקלל למצב של הרכב (יד 1 ו115 אלף ק"מ) זה באמת המחירים שהרכב הנ"ל נסחר בהם ?

פורסם

אני חושב שכדי לך ללכת על רכב חדש ככל האפשר.

היונדאי גטס אומנם בסיסית ואין בה שום דבר מעולה אבל בשביל מה שאת צריכה היא תעשה את העבודה טוב.

פורסם

גם אני חשבתי על היונדאי גטס בהתחלה כמועמדת מובילה בגלל המחירים הזולים יחסית לשנתונים אבל הבנתי שהיא שתיינית דלק אפילו בגירסת הגיר הידני. ידוע לך אם זה נכון ?

פורסם

את עדיין לומדת.

את תתקדמי לרכב ישן אחר אז אני לא בטוח שתרגישי כזה הבדל בטיב או נוחות

מצד שני רכב ישן יצטרך סדרת תיקונים...תמיד צריך

אולי עדיף לשים את הכסף הפנוי בצד, לסיים לימודים, לחסוך עוד קצת ולקנות משהו שבאמת יהיה שווה.

כי נראה שתשלמי אלפי שקלים בשביל להחליף לרכב שבסכה"כ יהיה די דומה

אפילו אם המחירון יהיה קצת יותר גבוהה לא נראה שההתקדמות תהיה משמעותית

פורסם

אתה צודק יש בזה משהו. אולי באמת כדאי לסחוב עוד קצת על הרכב הנוכחי. מה גם שבינתיים הוא לא עושה שום בעיות מיוחדות ואולי לא כדאי לי למכור במצב כזה ולקנות רכב עם הרבה סימני שאלה

פורסם

ממליץ בחום על דייהטסו סיריון.

דגם 1300 אוטומט מצויד במנוע חזק מאד (102 כ"ס - חזק אף יותר מזה של הסיריון החדשה, שם ההספק ירד ל-87 כ"ס).

נכון, המחיר גבוה. אבל: רכב אמין מאד, וזריז, וגם מאובזר ומבוקש כמשומש.

קני ולא תצטערי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...