Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על שיר משנות התשעים, שמה שבולט בו זו נעימה של סקסופון שחוזרת על עצמה שוב ושוב. כל תוכנות הזיהוי שאני מכיר לא עבדו, כולל שירה, תיפוף, חיצרוץ, סיקסוס (סוטים, מהמילה סקסופון...), זימזום וקללות.

זה כבר נדוש אצלי, אני יודע, אבל מה אני אעשה-ככה אני...

והפזמון:

טה-נה-נה-נה-נה, נה-נה-נהה, טה-נה-נה-נה-נה, נה-נהה, טה-נה-נה-נה-נה, נה-נה-נהה, טה-נה-נה-נה-נה-נה, נה-נהה,

טה-נהנה, טה-נה-נה-נה, טה-נהנה, טה-נה-נה-נה

וחוזר חלילה.

משגע אותי איפה שמעתי את זה.

תודה למי שיצליח לעזור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקליט את עצמכם מזמזם את זה או משהו... קצת קשה לדעת על איזה "נהה" לשים דגם..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אמנם משנות ה-80, אבל זה שני השירים הראשונים שעלו לי בראש-

KSmA_SkxT8A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

bZcwPDVfzdw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם לא ניחשתי, תצטרך לזמזם את השיר ולהעלות קובץ MP3 עם הגרסת הכיסוי שלך.

בהצלחה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

תודה אבל זה לא אחד מאלה.

אולי מחר אנסה להעלות קובץ סאונד.

פורסם
נראה לי שיש פה כמה אנשים שמתבלבלים בין סקסופון לחצוצרה. :-)

נראה לי שיש פה כמה אנשים שמתבלבלים בין הניינטיז לסבנטיז :-)

וברצינות: ברור שאני יודע להבחין בין סקסופון לחצוצרה, אבל כמו שהספקתי להכיר את הברווז ובקשותיו/שאלותיו המאתגרות, אני בטוח ב-99% שהוא התכוון לזה (מה גם שהוא ציין "חיצרוץ"). יש יותר מידי סימנים בהודעה שלו שמכוונים לשם :-)

נ.ב: בייקר סטריט שיר אלמותי, המבצע שלו נפטר לפני כמה שבועות אם אני זוכר נכון :-(

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כמו שאני מכיר את ברווז, יש סיכוי טוב שהוא בכלל מתכוון לזה:

Gg9Kpfylx58 דרך יוטיוב

או לזה:

LqbkkXfFXGw דרך יוטיוב

או לזה:

5AfTl5Vg73A דרך יוטיוב

כבר היו מקרים... :-D

פורסם

לביייקר סטריט היה חידוש בניינטיז.

גם מה שעבר לי בראש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אולי זה? וגם אם לא, הרווחת קישור לאחלה שיר

AKiVttFnqkY

דרך יוטיוב

לא יודע איך להוסיף את ההטמעה.. יותר פשוט: תלחץ על הקישור -

שיר חביב ומוכר, אך זה לא זה.

יש לי הרגשה שאתה מחפש את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=izBbP2kro-c דרך יוטיוב

90s rule:wink:

היה לי קטע מעניין עם השיר הזה בשנות התשעים. הלכתי עם חברים לחנות נשק בחיפה, בתור נער, סתם לעיין. מסתכלים, מדברים, צוחקים, ופתאום אני שומע מאחוריי (עמדתי מאחורי וואחד רמקול, בלי לשים לב למוזיקה שברקע) - "ahm, would you go to bed with me?!"...

ההפתעה שלי הייתה גמורה ומוחלטת באותו רגע. אני גם זוכר שאחד החברה שואל אותי "מה "כן", על מה אתה מדבר?!".

מיותר לציין שעד לאותו הרגע לא הכרתי את השיר. מאז כל פעם שאני שומע אותו נהיה לי חיוך על הפנים ואני משוגר אחורה בזמן, לימים יפים יותר.

נראה לי שיש פה כמה אנשים שמתבלבלים בין סקסופון לחצוצרה. :-)

יש מצב האמת :oops:

בכל אופן, אם זה לא מה ששנקלי שם, אז אולי:

OPxs212oAyU דרך יוטיוב

גם לא זה.

כמו שאני מכיר את ברווז, יש סיכוי טוב שהוא בכלל מתכוון לזה:

Gg9Kpfylx58 דרך יוטיוב

או לזה:

LqbkkXfFXGw דרך יוטיוב

או לזה:

5AfTl5Vg73A דרך יוטיוב

כבר היו מקרים... :-D

זה לא אחד מאלה, כולם מוכרים (ואהובים). הראשון תמיד נשמע כמו ג'יבריש, אז הייתי מזמזם להנאתי " אה צ'יפאצ'ה טמפון, פה-לה-לה-לה-לה-לה-לה..." :shock::lol:

יש מצב שמדובר על חצוצרה. מדובר על מקצב דאנס, ואני חושב שאין מילים בכלל, רק החיצרוץ הזה - למעט ספירה עד 4 באנגלית ואז החיצרוץ מופיע.

• תוכן חדש...